Burun ameliyatı tarihi!

themother

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2013
8
0
6
35
Mardin
Arkadaşlar merhaba,
ben mardinde yaşıyorum görevim nedeniyle, yarıyıl tatilinde konya'da burun ameliyatı olmak istiyorum. ameliyat tarihini ne zaman alabilirim bilen var mı. muayeneden hemen sonraya veriyorlar mı? yoksa bekliyor muyuz aylarca. ayrıca hakan çepni'yi düşünüyorum çok ünlü nette. siz ne dersiniz acil yardım lütfen:(

Arkadaşlar merhaba,
ben mardinde yaşıyorum görevim nedeniyle, yarıyıl tatilinde konya'da burun ameliyatı olmak istiyorum. ameliyat tarihini ne zaman alabilirim bilen var mı. muayeneden hemen sonraya veriyorlar mı? yoksa bekliyor muyuz aylarca. ayrıca hakan çepni'yi düşünüyorum çok ünlü nette. siz ne dersiniz acil yardım lütfen:(

Ben yakında kontrole gideceğim sorayım

ben geçen hafta gittim ama gittiğim doktor kasım ortasında ara tam ameliyat tarihi al dedi. şehir dışına çıkabiliyorlar ya da çok yoğun olabiliyorlar önceden görüşmek lazım.

gemstone teşekkürler. hallettim 20 ocakta ameliyat olucam. korkuyorummmmm:(((((((

Bana ağrı kesici bile yapılmadı korku normal ama sabır gerek sadece morluk ve şişlikler için biberiye ve kantaron yağı temin edebilirsin o zamana kadar morluklar için benim zamanım olmamıştı

Back
X