Sürekli değişiyor derken ödemler orantısız indiğinden şekilden şekle giriyormuş gibi gözüküyor burnun. 6. Ayda şişliklerin %90'ını indiği icin artık şekli tam oturmuş oluyor.korktum gerçekten sürekli değişiyor mu
ya memnun kalmazsambirde düşme çökme vs gibi durumlar oluyormu bu neden kaynaklanıyor doktor hataları yüzünden mi yoksa burnun yapısı, ameliyat sonrası hastadan falan mı ?
bilgisi olan var mı ?
Sürekli değişiyor derken ödemler orantısız indiğinden şekilden şekle giriyormuş gibi gözüküyor burnun. 6. Ayda şişliklerin %90'ını indiği icin artık şekli tam oturmuş oluyor.
Düşme, çökme tabi ki doktor hatası. Burun ucunda kıkırdak destek koymazsa burun sırtını taşıyamayıp düşüyormuş.
Canım durumun varsa emre ilhana git. Yoksa da para biriktir bence acele etme sakınBen ilker kocaga gittim burun sirtimda orta bir kener var ucu dusuk birde.
Burnunuz kalin derili etler icin birsey yapamam dedi kemer gider ucunuzda 1/5 kadar gider dedi...
yani kalin derili olunca burnun guzel olmicakmi ne sannsizim resmen kafam karisti(
Ucuna kikirdak falan kotarim da demedi.
iyice tedirgin oldum(
Canım durumun varsa emre ilhana git. Yoksa da para biriktir bence acele etme sakınemre ilhan kücük burunlar yapıyor
Ben iyiyim çok şükür burnumda iyiParam var olabilirimde 1 yil sonraya ameliyat olmak istemiyorum(
Araya maraya sikistirsa keske
nasil bir talep var herkes mi burnundan sikayetci(
Birde cidden cok astronomik rakamlar yazik gunah cidden bu parayla insanlar 6 ay geciniyor
sanki yuz nakli yapiyorlar
is tamamen ticarete vurulmus bence
pr la basinla sosyal medyayla sisince talep artiyor
benim isim bu cidden biz kimleri nasil lanse ediyoruz bir gorsen
Medyatik olmayan iyi bir doktora ihtiyacim var :))
Sen iyilestinmi bu arada nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?