Burun ameliyati tecrubelerinize ihtiyacim var :|

ceeyceey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
21
0
36
Adana
Kizlar merhaba benim burnumda kemer vardi onden gorunumunden sikayetci degildim fazla ama yandan kotuydu bu yuzden ameliyat oldum bugun 8. Gunum dun alcimi aldi doktorum ve masaj yapti bastirarak bana bu masajlari sen de yapacaksin dedi ama gozumden yas geldigi icin masaji yaparken cesaret edemedim neyse bantli hali cok kotu gorunmuyodu eve gidince banti cikarabilirsin banyo yapabilirsin vs dedi eve geldim banti cikarinca sok oldum boyle bi sey yok yani eski burnum bundan 100 kat daha iyiydi resmen avatara benziyorum gozlerim ayrik duruyo birbirinden ve burun sirtimda ufak bi yerde morluk gibi bi sey var bunlar gececek diyo herkes ama gercekten moralim cok bozuk tecrubeli olanlar bana yardimci olabilir mi lutfen bantsiz gezmek istemiyorum resmen ve sanki burnum yamuk gibi geliyo kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim ayni seyleri yasayan var mi??

Ben de 19.günümdeyim. Alçım 8. gün çıktı. ilk çıktığında çok hoşuma gitmişti. Ama biraz orantısız gelmişti. Sonra boşta kalınca bi yayılır gibi oldu, ben de kendimi avatar gibi hissettim. :) Ama sonra o şişlikler inmeye başlıyo. Hergün değişiyo merak etme. Benim bazen hoşuma gidiyo bazen diyorum pinokyo gibiyim. Daha çok erken. Günü gününe uymuyo ama zamanla geçiyo onun farkındayım. Sen de gönlünü ferah tut. :)

korktum gerçekten sürekli değişiyor mu :(
ya memnun kalmazsam :( birde düşme çökme vs gibi durumlar oluyormu bu neden kaynaklanıyor doktor hataları yüzünden mi yoksa burnun yapısı, ameliyat sonrası hastadan falan mı ?
bilgisi olan var mı ?

Bende 17.günümdeyim. 6.gün atelim çıktığında korkudan ölecektim. Aynada bambaşka bir insana bakmıştım.! Hatta insan bile değil avatar gibiydi. Sonra bant taktı doktor ertesi gün cıkar dedi. Ertesi gün oldu duş aldım yumuşattım bantı. Geçtim aynanın karşısına ama nasıl korkuyorum cıkarmaktan. Acır falan diye değil.. Tekrar aynada o suratla karşılaşmaktan korkuyordum. Bantı cıkarmamla ağlamaya başlamam bir olmuştu tabi . Aynı bi avatar eski burnumdan 3 kat daha büyük hatta burun gibi değil yanaklarımla birleşmiş orantısız bir şey gibiydi. 2-3 gün ağladım öyle. Ama fark ettim ki her gün daha iniyordu. Şuan 17.günümdeyim ve 6.gün ile arasında dağlar kadar fark var. Burnum eski kücüklüğüne kavuştu şuan. Hala şiş ama rahatsız edecek boyutta değil. En azından aynaya baktığımda başka birini görmüyorum , simam bakışlarım aynı hiçbir şeyim değişmemiş çok şükür.:nazar:

korktum gerçekten sürekli değişiyor mu :KK43:
ya memnun kalmazsam :KK43: birde düşme çökme vs gibi durumlar oluyormu bu neden kaynaklanıyor doktor hataları yüzünden mi yoksa burnun yapısı, ameliyat sonrası hastadan falan mı ?
bilgisi olan var mı ?
Sürekli değişiyor derken ödemler orantısız indiğinden şekilden şekle giriyormuş gibi gözüküyor burnun. 6. Ayda şişliklerin %90'ını indiği icin artık şekli tam oturmuş oluyor.
Düşme, çökme tabi ki doktor hatası. Burun ucunda kıkırdak destek koymazsa burun sırtını taşıyamayıp düşüyormuş.

Sürekli değişiyor derken ödemler orantısız indiğinden şekilden şekle giriyormuş gibi gözüküyor burnun. 6. Ayda şişliklerin %90'ını indiği icin artık şekli tam oturmuş oluyor.
Düşme, çökme tabi ki doktor hatası. Burun ucunda kıkırdak destek koymazsa burun sırtını taşıyamayıp düşüyormuş.

Ben ilker kocaga gittim burun sirtimda orta bir kener var ucu dusuk birde.
Burnunuz kalin derili etler icin birsey yapamam dedi kemer gider ucunuzda 1/5 kadar gider dedi...
yani kalin derili olunca burnun guzel olmicakmi ne sannsizim resmen kafam karisti :((
Ucuna kikirdak falan kotarim da demedi.
iyice tedirgin oldum :((

Ben ilker kocaga gittim burun sirtimda orta bir kener var ucu dusuk birde.
Burnunuz kalin derili etler icin birsey yapamam dedi kemer gider ucunuzda 1/5 kadar gider dedi...
yani kalin derili olunca burnun guzel olmicakmi ne sannsizim resmen kafam karisti :KK43:(
Ucuna kikirdak falan kotarim da demedi.
iyice tedirgin oldum :KK43:(
Canım durumun varsa emre ilhana git. Yoksa da para biriktir bence acele etme sakın ;) emre ilhan kücük burunlar yapıyor

Benim de alcilarim cikinca annem bana avatar demisti :KK48:Simdi 1 ayi gecti.ilk bakista insan şok oluyor ama zamanla sisler iniyor ve o sonradan yapistirilmis gibi duran burun daha yuze uygun hale geliyor.Moralinizi bozmayin.Zaman ve sabir gereken bir surec bu :)

Canım durumun varsa emre ilhana git. Yoksa da para biriktir bence acele etme sakın :KK66: emre ilhan kücük burunlar yapıyor

Param var olabilirimde 1 yil sonraya ameliyat olmak istemiyorum :((
Araya maraya sikistirsa keske
nasil bir talep var herkes mi burnundan sikayetci :((
Birde cidden cok astronomik rakamlar yazik gunah cidden bu parayla insanlar 6 ay geciniyor
sanki yuz nakli yapiyorlar
is tamamen ticarete vurulmus bence
pr la basinla sosyal medyayla sisince talep artiyor
benim isim bu cidden biz kimleri nasil lanse ediyoruz bir gorsen

Medyatik olmayan iyi bir doktora ihtiyacim var :))
Sen iyilestinmi bu arada nasilsin ?

Param var olabilirimde 1 yil sonraya ameliyat olmak istemiyorum :KK43:(
Araya maraya sikistirsa keske
nasil bir talep var herkes mi burnundan sikayetci :KK43:(
Birde cidden cok astronomik rakamlar yazik gunah cidden bu parayla insanlar 6 ay geciniyor
sanki yuz nakli yapiyorlar
is tamamen ticarete vurulmus bence
pr la basinla sosyal medyayla sisince talep artiyor
benim isim bu cidden biz kimleri nasil lanse ediyoruz bir gorsen

Medyatik olmayan iyi bir doktora ihtiyacim var :))
Sen iyilestinmi bu arada nasilsin ?
Ben iyiyim çok şükür burnumda iyi:nazar:
O konuda bende sana katılıyorum bencede bu kadar ticarete dökülmemesi lazım.. Ama minik burunlar cok riskli . Yanı burun ucu düşmesi en çok onlarda oluyo. O yüzden o konıda uzman birini tercih etmeni tavsiye ederim. Acele etme hiç 1 kez olsun en iyisi olsun diye düşün

Herkese merhaba 2.ayımdayım ama sabahları bogaz agrısıyla uyanıyorum.Bazen gun ıcınde de agırabılıyor.Bole bır sorun yasayan var mı acaba?

Back
X