Burun ameliyatı tecrübem .. Okuyun gülün...burnum burnum güzel burnum ... ;))

Kesinlikle Emre Ilhan diyorum baska bise demiyorum...bende bi kac ay sonra insallah kendisinde ameliyat olmayi düsünyorum. Cok Cok güzel olmus yeni burnusun güle güle kullan

emra bey suan ne kadr ucret ıstıyor burun estetıgıne acaba ? ve yerı tam olarak nerde ?

olmuş bil çağla :)))))))

Burun sirtin guzel ama burun kanatlarin cok kapali gorunuyor kanatlarin guzel ve uygun bir aciyla kavislendirilmeliydi.belkide fotoda oyle cikmistir.

canim moralini bozmak gibi olmasin ama burun sirtin cok guzel,ama burun kanatlarin asiri derecede kapali.kendinmi oyle olsun istedin.

Emre İlhanın Yaptığı Burun Tipleri Yan Profil Olarak Güzel Duruyor Bence . arkadaşlarında dediği gibi burun ucuna verilmiş herhangi bi şekil yok ama dert edilecek bişey değil en azından nazım çerkeş gibi doktorların para tuzağına düşmemişssin nazım çerkeş büyük burun ve hatalı burun yapmayı seven bi doktor bide aralık ayında prof olmuşya başka bişey demiyorum .

öyle doktorlar biliyorum ki hakkında en ufak olumsuz bir yazı okuyamazsınız bir yerlerde. bir kaç kez, öyle ya da böyle, olumsuz yazı yazılmış doktorlar beni de korkutuyor.

Maşallahh çok güzel olmuşsun çağlaaaa güle güle kullan burnusunuuu çağlaaaaa

Mersinde yaşıyorum.İstanbul ankara gibi büyük şehirlere gidip ameliyat olmak kaça patlıyor acaba böyle yapanlar var mı yardımcı olabılecek bırısı??

Gercekten super olmus doktorun elle rien saglik MasAllah ...)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canım çok hoş bi anlatım ve aynı ben ayakları su toplama kısmı hariç...:) Ama bende ki yandan tilki önden fare görüntüsü hala geçmedi bu gün 24. günüm... seninki 2 hafta da geçmiş sanırım

burnunuzu cok beğendim bendee çok güzel olmuş ama albüm göremiyorum mesaj dolması gerek pufff :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…