Burun ameliyatı tecrübem .. Okuyun gülün...burnum burnum güzel burnum ... ;))

dr dalmamak ve güneşlenmemek koşuluyla denize girebilirsin dedi:)

burnun çok güzel olmuş cnm maşallah bende revizyon için kendisini düşünüyrum inş benımkide senınki gibi güzel bir ameliyat olur senın acık mı kapalı mı olmuştu

teşekkür ederim bakan gözlerin güzel :)adrese internetten ulaş derim .. geçen sene 5000tl ye yaptırdım. iyileşme sürem tam anlamıyla 1,5 ay. şişlerim komple inmesi falan ...

burnun çok güzel olmuş cnm maşallah bende revizyon için kendisini düşünüyrum inş benımkide senınki gibi güzel bir ameliyat olur senın acık mı kapalı mı olmuştu

açık ameliyattı benimki teşekkür ederim çok.. revizyonda 1 numara zaten üstünü tanımıyorum. direk bağdat caddesine doru yol al derim :)

ameliyat olalı 9 gün oldu burun çok sert ve çok hassas burnun sert olması şiş olduğunu mu gösterir acaba bilgisi olan varmı ? lütfen yardımmm

gercekten burnunuz mükemmel olmus, ben de bikac ay sonra Emre beye revizyon yaptırıcam ins.. keske ilk seferinde bu forumdakileri okusaymısım da ona gitseymisim

Merhabalar ben emre beye ameliyat olalı tam 4 ay oldu bugün kontrole gittim tabi hala daha cok fazla ödedim war ama merak eden arkadaşlar warsa yeni we ameliyatsız halimi yükledim bakabilirler

okurken cok eglendım gecmıs olsun ck gzel olmus
bu arada benim de burnumda degılde topuklarımda agrı vardı demek kı sebebı oymus ya bende topuklarıma naptılar deyp duruyodm
ogrendım sayende teskkrler ilk gnlerde bana da ah yavrum suratına nolmus değdi mi amelyt olmana dyolardı şimdi grnce değmiş dıyolar allah nazardan korusun hepmzı

Merhabaaa :) sende mi emre beyin hastasisin ? 😁

coook guzel olmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…