BURUN AMELİYATİ UZUN DÖNEM SONUÇLARI

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Ameliyat olmuş arkadaşlar, yeni ameliyat olan ve olacak kişilere burnun 6 aydan sonra 1-2 yıl arasında nasıl değişimler gecirdigini yazar misiniz? Çok faydalı olacaktır.

Çok güzel bir konu hatta ben çok merak ediyorum 6 ay geçtikten sonra da burun incelmeye devam ediyor mu acaba burun sırtı hala çok kalın 6 ay doldu

Ya lütfen yazın. Tecrübeli arkadaşlar yazsin işte. Herkes ilk 1 ayını ya da 3 ayını yazıyor. Ya 6 aydan sonrası? Tam 6 ayda kalan ya da 5. Ayda kalan insanlar sonrasını merak ediyor! Yaşayanlar keşke yazsalar ya...

Ameliyat olmuş arkadaşlar, yeni ameliyat olan ve olacak kişilere burnun 6 aydan sonra 1-2 yıl arasında nasıl değişimler gecirdigini yazar misiniz? Çok faydalı olacaktır.

6 aydan sonra nerdeyse şeklini alıyor. ama burun ucu için erken. o 1 senede inebiliyor.

sorununuz varsa ıyı bır doktor bulduktan sonra kesınlıkle ertelemeyın.
hayat kalıtesını hemen artırıyor.

Kalin deriliyim evet burun ucum hala puf pide gibi 6 ay oldu. İnsan hep böyle mi kalacak psikolojisine giriyor bu herkese olmuştur. İlk 3 ay evet çok hızlı bir değişim ama sonra sanki hep aynı gibi...

Kalin deriliyim evet burun ucum hala puf pide gibi 6 ay oldu. İnsan hep böyle mi kalacak psikolojisine giriyor bu herkese olmuştur. İlk 3 ay evet çok hızlı bir değişim ama sonra sanki hep aynı gibi...
kime yaptırdınız

Betül cengiz. Burnum harika. Şeklini çok seviyorum yalnızca ödem beni sinir ediyor ya burun kanatlarım baya daraldı o bölge de ödemlenir değil mi?
evet ödem tutuyor kalın deri mümkünse öncesi sonrası görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…