Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat olmuş arkadaşlar, yeni ameliyat olan ve olacak kişilere burnun 6 aydan sonra 1-2 yıl arasında nasıl değişimler gecirdigini yazar misiniz? Çok faydalı olacaktır.
Kesinlikle katiliyorum hem saglik acisindan hem psikolojik acidan olumlu etkiledigini dusunuyorum keske bunca yil ertelemeseydim diyorumsorununuz varsa ıyı bır doktor bulduktan sonra kesınlıkle ertelemeyın.
hayat kalıtesını hemen artırıyor.
Ne kadar süre oldu olalı?Kesinlikle katiliyorum hem saglik acisindan hem psikolojik acidan olumlu etkiledigini dusunuyorum keske bunca yil ertelemeseydim diyorum
kime yaptırdınızKalin deriliyim evet burun ucum hala puf pide gibi 6 ay oldu. İnsan hep böyle mi kalacak psikolojisine giriyor bu herkese olmuştur. İlk 3 ay evet çok hızlı bir değişim ama sonra sanki hep aynı gibi...
3 ay oldu canmNe kadar süre oldu olalı?
Ben olali 3 ay oldu buda tum ameliyat sureci resimleriNe kadar süre oldu olalı?
Betül cengiz. Burnum harika. Şeklini çok seviyorum yalnızca ödem beni sinir ediyor ya burun kanatlarım baya daraldı o bölge de ödemlenir değil mi?kime yaptırdınız
evet ödem tutuyor kalın deri mümkünse öncesi sonrası görebilir miyimBetül cengiz. Burnum harika. Şeklini çok seviyorum yalnızca ödem beni sinir ediyor ya burun kanatlarım baya daraldı o bölge de ödemlenir değil mi?