BURUN AMELİYATİ UZUN DÖNEM SONUÇLARI

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Ameliyat olmuş arkadaşlar, yeni ameliyat olan ve olacak kişilere burnun 6 aydan sonra 1-2 yıl arasında nasıl değişimler gecirdigini yazar misiniz? Çok faydalı olacaktır.

Çok güzel bir konu hatta ben çok merak ediyorum 6 ay geçtikten sonra da burun incelmeye devam ediyor mu acaba burun sırtı hala çok kalın 6 ay doldu

Ya lütfen yazın. Tecrübeli arkadaşlar yazsin işte. Herkes ilk 1 ayını ya da 3 ayını yazıyor. Ya 6 aydan sonrası? Tam 6 ayda kalan ya da 5. Ayda kalan insanlar sonrasını merak ediyor! Yaşayanlar keşke yazsalar ya...

Ameliyat olmuş arkadaşlar, yeni ameliyat olan ve olacak kişilere burnun 6 aydan sonra 1-2 yıl arasında nasıl değişimler gecirdigini yazar misiniz? Çok faydalı olacaktır.

6 aydan sonra nerdeyse şeklini alıyor. ama burun ucu için erken. o 1 senede inebiliyor.

sorununuz varsa ıyı bır doktor bulduktan sonra kesınlıkle ertelemeyın.
hayat kalıtesını hemen artırıyor.

Kalin deriliyim evet burun ucum hala puf pide gibi 6 ay oldu. İnsan hep böyle mi kalacak psikolojisine giriyor bu herkese olmuştur. İlk 3 ay evet çok hızlı bir değişim ama sonra sanki hep aynı gibi...

Kalin deriliyim evet burun ucum hala puf pide gibi 6 ay oldu. İnsan hep böyle mi kalacak psikolojisine giriyor bu herkese olmuştur. İlk 3 ay evet çok hızlı bir değişim ama sonra sanki hep aynı gibi...
kime yaptırdınız

Betül cengiz. Burnum harika. Şeklini çok seviyorum yalnızca ödem beni sinir ediyor ya burun kanatlarım baya daraldı o bölge de ödemlenir değil mi?
evet ödem tutuyor kalın deri mümkünse öncesi sonrası görebilir miyim

Back
X