Burun Ameliyatı ve durmayan hapşurukk

Morcivert34

Dünya mavidir, tıpkı portakallar gibi..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
720
1.519
113
Kızlar ameliyatta 22.günündeydim ve saatlerdir deli gibi hapsuruyorum. Hapşurmamaya çalışıyorum ama durduramiyorum ve ağzımı açarak hapşuruyorum burnumu zorlamıyorum. Sizde hapşuruk durumları nasıl ya da hapşurunca bişey olur mu kii yaaa off bu ameliyat manyak etti beni iyice: (

Son düzenleme:
Birşey olmaz ağzın açık hapşır evet.Tampon çıkmadan önce hapşırık için ilaç vermişti doktorum.Tamponlar çıkınca bıraktırdı artık bir zararı olmaz diye.Bende de su gibi bir akıntı var hala arada bir damla şeklinde o gelirken hapşırıyorum

Birşey olmaz ağzın açık hapşır evet.Tampon çıkmadan önce hapşırık için ilaç vermişti doktorum.Tamponlar çıkınca bıraktırdı artık bir zararı olmaz diye.Bende de su gibi bir akıntı var hala arada bir damla şeklinde o gelirken hapşırıyorum

Nasıl korktum ya üst üste hapsirinca burnum bozulcak filan diye. Evet işte o su gibi akıntılar gelirken hapsuruk tutuyo bi de yukarılarda kuruyan kanlar mı ne varsa o rahatsız edip hapşurttu hep. Hapsurmamak için ne yöntem varsa denedim yok illa bi yerden çıkmak istedi sevgili hapşuruğum :)

Tam temizlenmediği içindir bende de ara ara oluyor tıkalı olunca canım olsa doktor hapşurmamaya çalış derdi takma bunu kritik dönem bitmiştir şeklini darbe sert dokunma falan etkiler

Tam temizlenmediği içindir bende de ara ara oluyor tıkalı olunca canım olsa doktor hapşurmamaya çalış derdi takma bunu kritik dönem bitmiştir şeklini darbe sert dokunma falan etkiler

Doktoruma sordum cevap verdi sağolsun. Bişey olmaz hapsurabilirsiniz dedi bi de alerji-hapşuruk ilacı önerdi. Onu kullanacağım en azından hapşurmam geçer telaş da etmem.

Doktoruma sordum cevap verdi sağolsun. Bişey olmaz hapsurabilirsiniz dedi bi de alerji-hapşuruk ilacı önerdi. Onu kullanacağım en azından hapşurmam geçer telaş da etmem.
Ne kadar sıkıntılı ve takıntılıyız yaaaa bir üç ay olsa da rahatlasak ben de burnumu iki kere sürttüm ne korktum ya yamulacak birley olacak diye off

Back
X