Arkadaşlar merhabalar, burnum deviasyon problemi ve yoğun çarpıntı yaşıyorum. Burnundan dolayı nefes alamayıp böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?
Arkadaşlar merhabalar, burnum deviasyon problemi ve yoğun çarpıntı yaşıyorum. Burnundan dolayı nefes alamayıp böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?
Tabiiki yasadim bende ,burun hep tikali oldugundan yeterli oksijeni alamayiz,kalbe giden kan basinci dusuk olur ve az kan pompalanmis olur.Yuzde solgunluk, halsizlik, uyku hali hep bundandir.Rino deviasyon sonrasi rahatladim sukur
Tabiiki yasadim bende ,burun hep tikali oldugundan yeterli oksijeni alamayiz,kalbe giden kan basinci dusuk olur ve az kan pompalanmis olur.Yuzde solgunluk, halsizlik, uyku hali hep bundandir.Rino deviasyon sonrasi rahatladim sukur
Rahatlamanıza çok sevindim. Dediğiniz gibi gün boyu uyur moddayım geceleri ise çarpıntı ve tıkanıklıktan uyanıp duruyorum. Ameliyat bi yandan çok istiyorum bi yandan da korkuyorum ama başka seçeneğim de kalmadı sanırım.
benim de haziranda ameliyatım var burnumun içi ciddi derecede yamuk plastik cerrahi düzeltecek ve carpıntım da oluyor ama doktor taşikardi tanısı koymadı stresten falandır dedi hatta demir ilacı yazdı baya düşük cıktıgı için demirim o da neden oluyordur diye bende estetik doktorum sordugunda sadece vitamin kullaniyorum dedim sizce burun ameliyatımda bir sıkıntıya yol açarmı çarpıntı falan
Arkadaşlar merhabalar, burnum deviasyon problemi ve yoğun çarpıntı yaşıyorum. Burnundan dolayı nefes alamayıp böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce
Yani benimde burnum yamuk ve bende ameliyat olacağım ama benimde yeni çıktı taşikardi var sanırım yani kalbim sürekli hızlı atıyor B12 vitamini kullanıyorum ondan sanıyorum ama bilmiyorum bende
Yani benimde burnum yamuk ve bende ameliyat olacağım ama benimde yeni çıktı taşikardi var sanırım yani kalbim sürekli hızlı atıyor B12 vitamini kullanıyorum ondan sanıyorum ama bilmiyorum bende
Geçmiş olsun benimde iltihaplı kalp kapakçığı romatizman var ve burun ameliyatı olmam gerekiyo doktorum sorun olmadığını söyledi ama ister istemez korktum ameliyatiniz nasi gecti kalbiniz açısından bı problem oldu mu acaba