Burun ameliyati

Canim msj yazdigimiz yerin altinda dosya yukle var onu secip resimlerini bulup yukluyorsun sanirim.18 ocakta ameliyatim var 15 gun sonra da işe başlicam o uuzden merak ediyprum.şişlikler falan iniyormu

10.gunumde is başı yaptım. Merak etme saglikla 15.gun cok rahat sosyal hayatina devam edeceksin

IMG_20171218_180755332.webp

Tesekkur ederim.cok guzel olmuş.hayirlisiyla bende saglikli guzel gunlere kavuşurum..

Ameliyattan tam 15 gün sonra bende böyleydim.. şişlik maksimum seviyede

Eklentiler

• 01BD991D-DD95-42C0-AB75-83026D8BFD36.webp
    01BD991D-DD95-42C0-AB75-83026D8BFD36.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 168
Kizlar ameliyat oncesi hangi tetkikler yapiliyor..doktorum 16 sinda cagirdi bazi tahliller icin.neler yapiliyor...

Evrim gecirmissiniz sizde :)) Cok guzel olmus. Benim burun ucu genis. Iyice cesaret geldi bana. Tsk ederim.

Cok guzel gorunuyorsunuz...ameliyat zamani yaklaştikca heyecanlaniyorum.. ameliyat oncesi tetkikler 1 gun iicnde halldebilirmiyim..ameliyat sonrasi yuzdeki morluklar ne kadar surede geciyor..cevaplarsaniz sevinirim kizlar...

Birkac yakin akrabam burun estetigi oldu ne kadar kolaymis dediler bende ilerde dusunuyorum:) olanlara gecmis olsun yeni burunlariyla daha mutlulardir eminim. Olmayi dusunenler de korkmasinlar agri yada aci yokmus tek zorlugu nefes almakmis

Kizlar ameliyat sonrasi o gun cikabilirmiyiz yoksa 1 gece mutlaka hastanede kaliniyormu 10 aylik bebegim var ve geceleri cok uyanan beni isteyen bi cocuk ameliyat zamani ne yapacagim bilmiyorum

Back
X