- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
Benimde 6 yaşında bir kızım ve 14 aylık bir oğlum vardı. 4 ay önce izmirden kalkıp istanbula gittim sırf bu ameliyat için. Öncelikle benim doktorum mutlaka 1 gece kalmamı önerdi. Ertesi gün öğleden önce taburcu oldum. Bende sizin gibi çocuklarım bensiz nasıl 2 gececik geçirir diye endişeliydim ama kaldığımız hastane çok güzel konforlu ve ilgiliydi. Müsait oldukları için karşı odayı eşime ve 2 çocuğuma tahsis ettiler saolsunlarKizlar ameliyat sonrasi o gun cikabilirmiyiz yoksa 1 gece mutlaka hastanede kaliniyormu 10 aylik bebegim var ve geceleri cok uyanan beni isteyen bi cocuk ameliyat zamani ne yapacagim bilmiyorum

Anneciğimde benim odamda yanı başımda kaldı. Sabaha kadar hep birlikteydik. Kızım ayakucuma uzanıp benimle muhabbet etti tatlı tatlı. Oğlum babasının kucağında gezip beni sürekli gördüğü için hiç huzursuzlanmadı. Şükürler olsun korktuğum gibi olmadı yani. Eğer kaldığınız hastane uygunsa sizde bu özel durumunuzu izah edip böyle birşey rica edebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim. Sevgiler:)))