arkadaşlar bende burun amelıyatı olmak ıstıyorum burun kemiqimde eqrilik var zayıf olduqum içinde hiç güzel durmuyor ve burnumun ucu dik dursun istiyorum sizce ameliyet maliyeti nedir hiç bir bilqim yok daha once olan arkadaşlar yardımcı olabılır mı?
arkadaşlar bende burun amelıyatı olmak ıstıyorum burun kemiqimde eqrilik var zayıf olduqum içinde hiç güzel durmuyor ve burnumun ucu dik dursun istiyorum sizce ameliyet maliyeti nedir hiç bir bilqim yok daha once olan arkadaşlar yardımcı olabılır mı?
canım fiyat bilgileri buradan pek paylaşlmıyor istersen kişilere özelden mesaj at
hem daha detaylı bilgi almş olursun..
ayrıca fiyat doktora göredeğişiyor canım.. herşey gönlünce olsn
cnm 1000- 10000 arası değişiyor..o da şehir doktor hastaneye bağlı :S Ben 7 milyar vermiştim en son. Çok memnunum ama üniversite hastenesinde de olup çok şeker burunlara sahip olanlar var..bence sen önce dr araştır fiyatlara ve yaptıkları burunlara bak öyle fiyat elemesine geç derim.