Burun ameliyatım 1 hafta sonra (Ersal Kaya)

seda0101

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
20
3
286
Ankara
23 ünde ameliyat olacağım. Adanada Ersal Kaya tercihim oldu. Olumlu olumsuz bir sürü yorum okudum bu ameliyatla ilgili ve müthiş korkuyorum. Özellikle Ersal Kayaya burun yaptıranlar azıcık cesarete ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz

merhaba ben ersal beye 17 ağustosta ameliyat oldum tam 1 ay oldu inan çok kolay bir süreçti hiç zorlanmadım ve şiş ödemli burnumun şekli bile beni mutlu ediyor o kadar güzel yorumlar alıyorum ki korkma

hiç ağrım ve nefes alma sorunum olmadı üstelik burnum ersal beyin deyimiyle çok zor bir burundu allah muhtaç etmesin ama yine girmem gerekse yine gözüm kapalı ersal beye ameliyat olurum ameliyattan sonra abarttıkları ameliyat bu mu diyeceksin

Çok tessekkur ederim verdiğin bilgiler için. Olumlu yorumlar cok rahatlatıyor beni. Umarım benim ameliyatımda seninki gibi sorunsuz gecer

hiç ağrım ve nefes alma sorunum olmadı üstelik burnum ersal beyin deyimiyle çok zor bir burundu allah muhtaç etmesin ama yine girmem gerekse yine gözüm kapalı ersal beye ameliyat olurum ameliyattan sonra abarttıkları ameliyat bu mu diyeceksin

Ben de ersal beyle görüştüm. Merak ettiğim şu: Ameliyat öncesi muayenede fotoğraf üzerinden yaptığı burunla ameliyatta yaptığı burun aynı oldu mu?

benim iş yerimden arkadasım bundan 20 yl önce bu doktora ameliyat olmuş. Tecrübesi ilk tercihim oldu. İnternetten arastırdım yorumlar 2. sebebim oldu. daha sonra bir arkadasımın da ona gecen hafta ameliyat oldugunu öğrendim ve kararımı verdim çünkü o da cok memnun kaldı

evet ben de internetten araştırdığımda 2 doktor dikkatimi çekti ikisinden de randevu aldım. Ersal beye muayene oldum çok güven verdi bana açıkçası. Ama diğerine de muayene olup öyle karar vermek istiyorum.

aa süper senin adına çok sevindim, geçmiş olsun. nasıldı ameliyat süreci falan detaylı anlatabilir misin ? Ortadoğu'dan Ersal beyin ilgisinden memnun musun ?

merhaba hanımlar, konunun üzerinden çok geçmiş biliyorum ama bende doktor arayışındayım. seçim yapma konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Back
X