Burun ameliyatım başarısız oldu (fotoğraflı)

eylulkayihan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
30
1
1
24
Ben 8 ay önce burun ameliyatı oldum ama sağ burun deliğimin üstünde kıkırdak çıkıntısı oluştu ve sağ kanatta çökme oldu çok başarısız bir ameliyat revizyon yaptırmalı mıyım sizce?

Birçok konu açtınız ama hiçbir fotoğrafta söylediğiniz sorunlar belli olmuyor. Ya siteye yüklerken fotonun kalitesi düştüğü için belli olmuyor ya da siz ufak detayları büyütüyorsunuz. Bence burnunuz gayet hoş görünüyor fotoğraflarda herhangi bir deforme göremiyorum ben

Bence güzel görünüyor bahsettiğiniz sıkıntıları resimleyince de görebiliyo musunuz?

Eğer cidden sorunlu bir burnunuz yoksa sorundan kastettiğim ise yüksek kemer ve düşük burun ucu estetik yaptıranların çoğu ya pişman oluyor ya da sonuçtan memnun olmuyor. Hep daha iyisi ve daha güzelini istiyorlar. Burnunuz güzel duruyor benzer konuları çok açtınız burada ve herkes bir sıkıntı yok dedi. Çok takılıyorsunuz burnunuzda hiç bir sıkıntı yok gayet iki açıdan da hoş duruyor

Bu açtığınız kaçıncı konu bilmiyorum. Burnunuzda gerçekten bir şey yok ama isterseniz psikolojik destek alabilirsiniz. Bu tarz estetik ameliyatların insan psikolojisinde etkisi olabiliyor maalesef.

Son düzenleme:
Evet siz defalarca konu açtınız, hep farklı biri sanıp konuya giriyorum, sizi görüyorum, galiba gerçekten çok kafanıza takıyorsunuz. Arkadaşın söylediği gibi bu sorunlar hiç belli bile değil. Hatta ben beğendim bile . Ama bu kadar kafanıza takılıyorsa olun revizyon

Tekrar o süreci ve riskleri göze alabilecekmisiniz bence hiç gerek yok gayet iyi ucu kalkık bir burun
Ben 8 ay önce burun ameliyatı oldum ama sağ burun deliğimin üstünde kıkırdak çıkıntısı oluştu ve sağ kanatta çökme oldu çok başarısız bir ameliyat revizyon yaptırmalı mıyım sizce?

Back
X