Burun ameliyatım,Olduda bitti MAŞALLAH:))))

selenquasar

Kısaca"Bayan Güzel Burun":))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
71
19
8
Yaşasın kızlar,tüm yaz boyu beklediğim an sonunda geldi ve ameliyatı oldumda 11 gün geçti bileeeee
Morarma Yada ağrım hiç olmadı.3 gün süren göz ve yanak Şişliğim hızlıca geçti.
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.yıllardır kafamı kurcalayan burun sorunum sonunda çözüldü.
Yeni burnuma kavuşturan değerli hocam Salih Emre Üregen e güvendiğim ve kendimi önce Allah'a sonra ona emanet ettiğim için şuan şükrediyorum.yeni burnum şuan tabiki daha oturup şekil almadı ama ameliyat sonrası hocamın çektiği fotolardan gördüğüm kadarıyla tam da çizdiği burun olmuş.o fotografı burayada koyucam.umarım becerebilirim
Salih Emre hoca hakkında burada yorum yapan ve beni ona yönlendiren başta emmergency_89 olmak üzere hepinize,hocamın ekibine başta Çiğdem Hanım'a ve hastanede destek olan tüm personele teşekkürü borçbilirim.
Salih Emre Üregen de övgülerin,teşekkürlerin en büyüğünü hakediyor,Onu çok seviyoruz.

Yaşasın kızlar,tüm yaz boyu beklediğim an sonunda geldi ve ameliyatı oldumda 11 gün geçti bileeeee
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.yıllardır kafamı kurcalayan burun sorunum sonunda çözüldü.
Yeni burnuma kavuşturan değerli hocam Salih Emre Üregen e güvendiğim ve kendimi önce Allah'a sonra ona emanet ettiğim için şuan şükrediyorum.yeni burnum şuan tabiki daha oturup şekil almadı ama ameliyat sonrası hocamın çektiği fotolardan gördüğüm kadarıyla tam da çizdiği burun olmuş.o fotografı burayada koyucam.umarım becerebilirim
Salih Emre hoca hakkında burada yorum yapan ve beni ona yönlendiren başta emmergency_89 olmak üzere hepinize,hocamın ekibine başta Çiğdem Hanım'a ve hastanede destek olan tüm personele teşekkürü borçbilirim.
Salih Emre Üregen de övgülerin,teşekkürlerin en büyüğünü hakediyor,Onu çok seviyoruz.
cok hos olmus gecmıs olsun

Geçmiş olsun, eski halini bilmiyorum ama bu cçok güzel olmuş:) oturduugundaa çok daha güzel oolacaktır. Ben de pazartesi günü ameliyat olucam neler yaşadin, nasıl geçti sonrası basıldı bilgi verirmisin:) konu açtım hatta bakıp yorumlarsan çok sevinirim.. Heyecandan olcegim:(

Geçmiş olsun, eski halini bilmiyorum ama bu cçok güzel olmuş:) oturduugundaa çok daha güzel oolacaktır. Ben de pazartesi günü ameliyat olucam neler yaşadin, nasıl geçti sonrası basıldı bilgi verirmisin:) konu açtım hatta bakıp yorumlarsan çok sevinirim.. Heyecandan olcegim:KK43:
Beğenin içşn sağol canım,bende bayılıyorum burnuma,maşallah:)evet oturduğundaki halini düşünemiyorum bile,darısı bsşına..İlk 3 gün biraz göz kapaklarım şişmişti ama bir anda 4.gün hup diye indi.ağrı veya kanama hiç olmadı,hiç morarmıyorsunda,bence hiç korkma..gerçi mesajını geç görmüşüm ,şuan veya bugün bilmediğim bir saatte ameliyattasın muhtemelen;kendini Salih Emre beyin ellerine bırak ve tadını çıkart.gelişmeleri yazarsın:)

Beğenin içşn sağol,bende bayılıyorum burnuma,maşallah:)evet oturduğundaki halini düşünemiyorum bile,darısı bsşına..İlk 3 gün biraz göz kapaklarım şişmişti ama bir anda 4.gün hup diye indi.ağrı veya kanama hiç olmadı,hiç morarmıyorsunda,bence hiç korkma..gerçi mesajını geç görmüşüm ,şuan veya bugün bilmediğim bir saatte ameliyattasın muhtemelen;kendini Salih Emre beyin ellerine bırak ve tadını çıkart.gelişmeleri yazarsın:)

Canim amliyatimi oldum ve evdeyim. Ama tamponlar zorliyo biraz. Bu gece nasil uyicam onu dusunuyorum. Tamponlqr carsamba cikicakmis. Beklemek zor geliyo suan

Canim amliyatimi oldum ve evdeyim. Ama tamponlar zorliyo biraz. Bu gece nasil uyicam onu dusunuyorum. Tamponlqr carsamba cikicakmis. Beklemek zor geliyo suan
Geçmiş olsun canım,beklemek evet ilk günler zor geliyor sma bandajın açıldığı günü hayal et;Herşey harika olmuştur senin içinde eminim...tampon alınınca daha rahat ediyor insan:)gelişmeleri yazarsın

Geçmiş olsun canım,beklemek evet ilk günler zor geliyor sma bandajın açıldığı günü hayal et;Herşey harika olmuştur senin içinde eminim...tampon alınınca daha rahat ediyor insan:)gelişmeleri yazarsın

Canim evet tamponlardan kurtuldum dün itibariyle :) Atel ciktii doktorum bakti cok guzel olmus ama cok sis var dedii. Ben tabii tedirgin bekliuorum. Neyse sonra hadi bi kac saniye bak burnuna dedii . aynaya kostum ve sanirimbu sis haliyle bile begendim burnumuu. :) Burnumu nasol yapacagini oncesinde konusmamistik bile, ona gostermek istedigim fotoya bile bakmamisti magazin bunlar cok guzel olacak merak etme deyip. Nasil cesaret ettim bilmiyorum amaa burun sirtim ozellikle o fitodakinin aynisi tam istedigim gibii:) Ama ozellikle ucu cok sis semsertt.. İnsallah o da duzelir.
Simdide burnumdaki kotu kokuyla savasiyorumm. :( Bir de hala rahat gulemiyo olmak kotu. Emanet gibi burnum, normalmidir bilmiyorum:(
Gelismeler boyle :)

E="selenquasar, post: 37292780, member: 578546"]Yaşasın kızlar,tüm yaz boyu beklediğim an sonunda geldi ve ameliyatı oldumda 11 gün geçti bileeeee
Salih Emre Üregen de övgülerin,teşekkürlerin en büyüğünü hakediyor,Onu çok seviyoruz.[/QUOTE]
Hangi hastanede bu doktor acaba

Nekadar odedin canim cokmu ucuk bi rakam selenquasar selenquasar
Ben Nişantaşı hastanesinde tüm masraflar içinde 6500 ödedim.ameliyat öncesi veya sonrası bütün muayeneler kontrollerde içinde.liv de de olabilecektim orda 8000 dedi fiyata,gereksiz geldi.sonuçta aynı Dr ve hizmet,ilgi alaka Nişantaşı'nda çok iyiydi.birde evimin dibi,süper oldu anlayacağın:)

E="selenquasar, post: 37292780, member: 578546"]Yaşasın kızlar,tüm yaz boyu beklediğim an sonunda geldi ve ameliyatı oldumda 11 gün geçti bileeeee
Hangi hastanede bu doktor acaba[/QUOTE]
Salih Emre bey'in Kendi muayenehanesi var canım Fulya'da .Ben ameliyatımı Nişantaşı hastanesinde oldum,Liv Hospital de seçenekler arasındaydı Ulus'ta..ama ben Nişantaşı'nda oturduğum için Orayı Seçtim.

Back
X