Burun Ameliyatım öncesi sonrası(fotoğraflı)

Belki de arkadaş söylemek istemiyodur bence her doktor ister isminin söylenmesini yada başka bişey vardır bana da bu durum normal gelmedi sonuçta plastik cerrahlar için bence reklam önemli ben her yerde söylüyorum doktorumun ismini :)

ben doktorunu biliyorum pekte söylenesi işleri yok bence,yanlış anlamada :)

İstanbulda yaptırdım artık adını söylemeye karar verdim bu arada kendiniz ulaşır konuşursanız da forumdan filan duyduğunuzu söylemeyin bari :) Kemal Uğurlu doktorumun ismi.

çok güzel olmuş güle güle kullan hangi ilde yaptırdın acaba en azından onu söylersen ii olur:)

İstanbul Kemal Uğurlu. Adını Forumdan öğrendiğinizi söylemezsenz sevinirim
Öncelikle geçmiş olsun, yeni burnun seni bir kaç yaş daha gençleştirmiş, ameliyatı nerde yaptırdın?

Eki Görüntüle 719265

Ben doktoruma sordum. İzniniz olursa isminizi paylaşabilir miyim dedim fakat kendisi bu mecralardan yapılan yorumlara çok da itibar edilmemesi gerektiği taraftarı. Çok merak edenler varsa özelden msj olarak sorabilirler bende oradan cevaplarım. Sevgiler

canım yeni burnuşun harika olmuş, iyi günlerde kullan :) evet ben doktorunu çok merak ediyorum ama mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj atamadım mümkünse sen atabilir misin?

Eki Görüntüle 719265

Ben doktoruma sordum. İzniniz olursa isminizi paylaşabilir miyim dedim fakat kendisi bu mecralardan yapılan yorumlara çok da itibar edilmemesi gerektiği taraftarı. Çok merak edenler varsa özelden msj olarak sorabilirler bende oradan cevaplarım. Sevgiler

Burnunuz çok hoş olmuş. Darısı benim başıma... Kaça yaptırdınz?

Öncesi ve sonrasını paylaşman çok iyi olmuş.Çok hoş görünüyorsun tadını çıkar çok yakında bende paylaşacağım ;)

Bir şey söyleyeyim mi, burun insanın yüzüne ifade veriyor ya.. kesinlikle daha yaşlı yada daha genç de gösteriyor, bu sayfadaki arkadaşın önceki ve sonraki haline baksanıza.. kesinlikle daha çıtır olmuş. bende istiyoruuuum

leblebis !
bu kadar kısa zamanda ameliyat görüntüsünden kurtulmak için bişey yaptın mı, ödemin tamamen inmesi haftalar alır diyorlar, şişlikleri gidermek için ne yaptın ki?

Back
X