Bu arada fotolar 13. güne ait. Burda paylaşmamın sebebi de yorumlarınızı merak ediyor oluşum..
Eki Görüntüle 719268 Eki Görüntüle 719268
çok güzel olmuş güle güle kullan hangi ilde yaptırdın acaba en azından onu söylersen ii olur:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada fotolar 13. güne ait. Burda paylaşmamın sebebi de yorumlarınızı merak ediyor oluşum..
Eki Görüntüle 719268 Eki Görüntüle 719268
Kızlar fotoları nasıl kaldırıyoruz. Burdan kaldırıp albüm yapmak istiyorum
Belki de arkadaş söylemek istemiyodur bence her doktor ister isminin söylenmesini yada başka bişey vardır bana da bu durum normal gelmedi sonuçta plastik cerrahlar için bence reklam önemli ben her yerde söylüyorum doktorumun ismini :)
ben doktorunu biliyorum pekte söylenesi işleri yok bence,yanlış anlamada :)
Eki Görüntüle 719265
Ben doktoruma sordum. İzniniz olursa isminizi paylaşabilir miyim dedim fakat kendisi bu mecralardan yapılan yorumlara çok da itibar edilmemesi gerektiği taraftarı. Çok merak edenler varsa özelden msj olarak sorabilirler bende oradan cevaplarım. Sevgiler
canım yeni burnuşun harika olmuş, iyi günlerde kullan :) evet ben doktorunu çok merak ediyorum ama mesaj sayım dolmadığı için özel mesaj atamadım mümkünse sen atabilir misin?
Bu da doktor ismini zorla söyletme taktiğiydi sanırım :) Sevgiler yinede
Eki Görüntüle 719265
Ben doktoruma sordum. İzniniz olursa isminizi paylaşabilir miyim dedim fakat kendisi bu mecralardan yapılan yorumlara çok da itibar edilmemesi gerektiği taraftarı. Çok merak edenler varsa özelden msj olarak sorabilirler bende oradan cevaplarım. Sevgiler
Eki Görüntüle 715257 Eki Görüntüle 715257
Bu da öncesi. Alçım pazartesi çıktı. Doktorum isim vermemi istemiyor malesef. :/
Eki Görüntüle 715257 Eki Görüntüle 715257
Bu da öncesi. Alçım pazartesi çıktı. Doktorum isim vermemi istemiyor malesef. :/