Burun ameliyatım (resimli)

İnşallah geçer beynime doğru ağrı yapıyor k tıkanıklık diğer tarafım açık o sıkıntısız
Ama daha cok yenisin 3 gun olmus. Ben gecenlerde sacimi yikayayim dedim de ölüyorum sandim. Basimi ne geriye atabildim ne de öne atabildim. Beynime basinc oldu. Tamponlarda cuma cikti. Hala daha agizdan nefes aliyorum. Burun icinde islem yapildigi icin oradaki etler sisiyor. 1 ay daha rahat nefes yok sanirim.

Ama daha cok yenisin 3 gun olmus. Ben gecenlerde sacimi yikayayim dedim de ölüyorum sandim. Basimi ne geriye atabildim ne de öne atabildim. Beynime basinc oldu. Tamponlarda cuma cikti. Hala daha agizdan nefes aliyorum. Burun icinde islem yapildigi icin oradaki etler sisiyor. 1 ay daha rahat nefes yok sanirim.[/QUOT

Tamponlar çıkarken bi ağrı oldumu ?
Ben neler okuyup gitmiştim tamponlarımı aldırmaya ayılıp bayılanları falan okumuştum. Kurumuş kanlar olduğu için çekerken onları da çektiği için hafif sızı oluyor onun dışında bi sıkıntım olmadı benim biraz sızıntı olabiliyor sonrasında ama gün içinde geçiyor o da. İkincide tamponum yoktu zaten benim ama ilki de rahattı

Back
X