Burun ameliyatıma 3 gün kaldı

Ben de çok tedirgindim ameliyat öncesi fakat samimi ve yetenekli bir doktor ile tanışma fırsatım oldu, istediğim sonucu da elde ettim, size de bol şans dilerim.
Olmayın diyenlere de sözüm o ki, herkesin kendi kararı tabi ama hep kötü bir sonuçla karşılaşılacak düşüncesini kafanızdan silmelisiniz bence

Merhabalar burun ameliyatıma 3 gün kaldı. Burnum ne yazık ki kalın derili ve kanatları geniş kemerli bir burun yüzüm çok küçük olduğu için kendimi bildim bileli özgüven sorunları yaşıyor asla fotoğraf çekilmiyorum tercihen maske takmak istiyor ve insanların arasında durmak isteiyorum malum alaylar olabiliyor. Şu an 22 yaşımdayım küçük bir şehirde yaşıyorum ve imkanlar dahilinde burun estetiği olacağım.
Ama doktor kalın derili olduğum için fazla bir şey beklemememi söyledi.
Aşırı gergin hissediyorum kalın derili konularını okuyup psikolojimi mahvettim desem yeridir.
Şanssızlığım derimede işlemiş.
Kalın derili olup memnun kalan kimse yok mu?
Doktor seçimi çok önemli bence.Ama şu an zaten doktorunuzu değisemezsiniz.Benim de burnum kemerliydi yeni ameliyat oldum.Ilk baslarda hic begenmeyeceksiniz ama zaman geçtikçe yavaş yavaş güzellesiyor.Benim derim kalın mı bilmiyorum doktorum hiç bu konularla ilgili bir şey demedi.Ama cok araştırıp kendinizi germeyin bence.Sakin olmaya bakınn güzell olur inşalllah :)

Söylerim soyleyecegimde benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın. Sağlık sorunu varsa o düzeltilir birsey diyemem ama şekil işi çok sıkıntılı riskli bir süreç. Ameliyat günüde almış olsa sonuçta dönülür bir yol henüz geç değilken uyaririm. Ben yaşadım kimse yaşamasın yoksa ne gibi bir kötü niyetim olabilir ki bana bir faydası da zararida yok
Kötü bir deneyim yaşadığınız için üzgünüm. Lakin benim gibi insanlar zaten çok kötü burunlara sahipler "gargamel" dalgalarından yola çıkabilirsiniz ya da "yüzünün yarısı burun" böyle şeyler artık fotoğraf çekmekten bile kaçınmanıza sebep oluyor.
Böyle durumlarda başka çareniz olmuyor maalesef ki.
Bunlar sadece estetik kaygılardan olmuyor.
Umarım her şey sizin içinde çok güzel olur.

Ben de çok tedirgindim ameliyat öncesi fakat samimi ve yetenekli bir doktor ile tanışma fırsatım oldu, istediğim sonucu da elde ettim, size de bol şans dilerim.
Olmayın diyenlere de sözüm o ki, herkesin kendi kararı tabi ama hep kötü bir sonuçla karşılaşılacak düşüncesini kafanızdan silmelisiniz bence
Doktor seçimi çok önemli bence.Ama şu an zaten doktorunuzu değisemezsiniz.Benim de burnum kemerliydi yeni ameliyat oldum.Ilk baslarda hic begenmeyeceksiniz ama zaman geçtikçe yavaş yavaş güzellesiyor.Benim derim kalın mı bilmiyorum doktorum hiç bu konularla ilgili bir şey demedi.Ama cok araştırıp kendinizi germeyin bence.Sakin olmaya bakınn güzell olur inşalllah :)
Sizlere güzel düşüncelerinizden ötürü teşekkür ederim. İçim biraz olsun rahatladı. İyiyi çağıralım iyi olsun totemi yapacağım.

Kötü bir deneyim yaşadığınız için üzgünüm. Lakin benim gibi insanlar zaten çok kötü burunlara sahipler "gargamel" dalgalarından yola çıkabilirsiniz ya da "yüzünün yarısı burun" böyle şeyler artık fotoğraf çekmekten bile kaçınmanıza sebep oluyor.
Böyle durumlarda başka çareniz olmuyor maalesef ki.
Bunlar sadece estetik kaygılardan olmuyor.
Umarım her şey sizin içinde çok güzel olur.
İnşallah sizin içinde hersey çok güzel olur. Hayal ettiğinizden bile daha iyi ve sağlıklı olur umarım her yönden😉

Burun ameliyatının insanı olumlu yönde çok fazla değiştirebilmesi için hastanın altyapısının iyi olması gerekiyor bence. Yani cildi, kaşı,gözü,saçı,vücudu vs. zaten güzel biri , büyük veya düşük burnunu yüzün genel hatlarına uyumlu olarak ameliyat ettirirse gerçekten baya olumlu yönde değişim oluyor. Örneklerini gördüm. Ama ameliyat öncesi de zaten kendini beğenmeyen biri burun ameliyatı olup da çok olumlu değişim almayı beklememeli. Çok pişmanım, hiç değişiklik olmadı diyenler ameliyat öncesi hallerini adaletli değerlendirmiyorlar bence.

Burun ameliyatının insanı olumlu yönde çok fazla değiştirebilmesi için hastanın altyapısının iyi olması gerekiyor bence. Yani cildi, kaşı,gözü,saçı,vücudu vs. zaten güzel biri , büyük veya düşük burnunu yüzün genel hatlarına uyumlu olarak ameliyat ettirirse gerçekten baya olumlu yönde değişim oluyor. Örneklerini gördüm. Ama ameliyat öncesi de zaten kendini beğenmeyen biri burun ameliyatı olup da çok olumlu değişim almayı beklememeli. Çok pişmanım, hiç değişiklik olmadı diyenler ameliyat öncesi hallerini adaletli değerlendirmiyorlar bence.
Yani altyapım nasıldır bilemeyeceğim. Dilerseniz burnumu size gösterebilirim lakin süreç nasıl gider bilmiyorum her türlü eskisinden iyi olur diye düşünüyorum

Yani altyapım nasıldır bilemeyeceğim. Dilerseniz burnumu size gösterebilirim lakin süreç nasıl gider bilmiyorum her türlü eskisinden iyi olur diye düşünüyorum
Aksi birşey olmazsa olumlu bir değişim olur diye düşünüyorum bende . Kusura bakmayın. Ben her konunun altına sakın olmayın falan yazanlar var. Onların bakış açısının doğru olmadığını belirtmek için yazmıştım. Herkese farkındalık olsun diye

Doktor mükemmel de yapsa estetikli burun kullanmak zor kazık gibi oluyor sürekli sakınmak zorundasın. Kemerliyse kemer gidince bir tık nefes alışı daralıyor. Kemerli burun sağlıklı bence. Birde karakteristik burnun gidiyor düz herkeste olan bir burun geliyor. Ameliyat olmadan ki bakış açısıyla olunca ki bakış açısı çok farklı. Şeklinden memnun mutlu görünen etrafımdaki herkes şu an şimdiki aklım olsa şekline dokundurmazdim diyor bende dahil. Bence vazgeçme şansı olan insanlar bunları okuyorsa kesi likle olmayın. Değmez psikolojinizi bozup da yaşamaya. Ben burayı okumamıştım bilmiyordum bilsem buradaki yazılanları okusam asla olmazdım asla.
Ben de çok pişman oldum .Benim burnum kemerli değildi ama şu an yüzümde şu an aşırı derecede yapay duran bir burnum var .Ve burun top gibi .Burnuma dokunamıyorum çok acıyor. Bu tarz şeyleri neden daha önce kimse dile getirmedi ki ya da ben mi görmek istemedim .Çok pişmanım ve burnum ciddi manada psikolojimi bozdu

Merhaba nasıl oldunuz merak ettim?artık benimde burun ameliyatım için son iki gün kaldı ameliyat tarihi aldık bu Çarşamba Allah nasip ederse inşallah 😊

Ben de çok pişman oldum .Benim burnum kemerli değildi ama şu an yüzümde şu an aşırı derecede yapay duran bir burnum var .Ve burun top gibi .Burnuma dokunamıyorum çok acıyor. Bu tarz şeyleri neden daha önce kimse dile getirmedi ki ya da ben mi görmek istemedim .Çok pişmanım ve burnum ciddi manada psikolojimi bozdu
Benimki de öyle şu an, ödemden olduğunu söylüyorlar. sizin ne kadar oldu acaba ameliyat olalı?

Merhaba nasıl oldunuz merak ettim?artık benimde burun ameliyatım için son iki gün kaldı ameliyat tarihi aldık bu Çarşamba Allah nasip ederse inşallah 😊
Merhabalar daha bugün evime dönebildim. 2 Gündür hastanedeydim süreç benim için biraz ağrılı acılı geçti. Çok beyaz tenli olduğum içinde aşırı derecede morardım dikişlerim çok sızladı.
Eskisinden iyi olduğuna eminim.
Sadece şu an fazla kalkık geliyor çok şiş ve ödemli üst dudağımı da pek hissetmiyorum. Ağrılarım hala devam ediyor. Kanamam ve akıntım da fazla oldu hassas cilt ve beyaz ten bazen başınıza çok büyük bir bela olabiliyor.
Çarşamba günü tamponları alacaklar.. Biraz tedirginim..

İyi olmanıza sevindim zor kısmı atlamışsınız en azından 🥰burun ucunu siz mi kalkık istemistiniz aceba ben biraz kalkık olsun istiyorum da bu Çarşambada ben ameliyat olacağım Allah nasip ederse 😊

İyi olmanıza sevindim zor kısmı atlamışsınız en azından 🥰burun ucunu siz mi kalkık istemistiniz aceba ben biraz kalkık olsun istiyorum da bu Çarşambada ben ameliyat olacağım Allah nasip ederse 😊
Açıkçası kalkık olsun istedim size özelden atayım ben.
Doğal bir burun istemedim bu ameliyata 40k ödedim biraz estetik olduğu belli olabilir diye düşündüm.. hem kemik eğriliği hem estetik ameliyatı bana biraz ağır geldi bugün yüzüm daha da kötü 3. gün kanama devam ediyor akıntı şeklinde gözlerim hassas tenime kurban gitti.
nefes almayı özledim resmen 3 günde..

Merhabalar daha bugün evime dönebildim. 2 Gündür hastanedeydim süreç benim için biraz ağrılı acılı geçti. Çok beyaz tenli olduğum içinde aşırı derecede morardım dikişlerim çok sızladı.
Sadece şu an fazla kalkık geliyor çok şiş ve ödemli üst dudağımı da pek hissetmiyorum. Ağrılarım hala devam ediyor. Kanamam ve akıntım da fazla oldu hassas cilt ve beyaz ten bazen başınıza çok büyük bir bela olabiliyor.
Geçmiş olsun. İnşallah burnun istediğin gibi olur .Kalkıklık konusunda endişe etme burunda düşme oluyor baya .Kalın derili olduğun için ilk 3 ay hiç kafana takmama çalış. Ben burnumu çok kötü bir doktora yaptırdığım için çok mutsuzum hata bende diyorum sürekli.

Çok geçmiş olsun, umarım çabucak toparlarsınız ve hayalinizdeki gibi bir burnunuz olur 🌸 Ben de yıllardır istediğim halde bir türlü cesaret edemiyordum, tam yaptırmayı kafaya koydum ki burada bir sürü farklı başlık altında anlatılan olumsuz deneyimler de biraz demoralize etti beni. Siz cesaret edip yaptırmışsınız, sevindim sizin adınıza, toparlayınca deneyimlerinizi de paylaşabilir misiniz?

Merhabalar burun ameliyatıma 3 gün kaldı. Burnum ne yazık ki kalın derili ve kanatları geniş kemerli bir burun yüzüm çok küçük olduğu için kendimi bildim bileli özgüven sorunları yaşıyor asla fotoğraf çekilmiyorum tercihen maske takmak istiyor ve insanların arasında durmak istemiyorum malum alaylar olabiliyor. Şu an 22 yaşımdayım küçük bir şehirde yaşıyorum ve imkanlar dahilinde burun estetiği olacağım.
Ama doktor kalın derili olduğum için fazla bir şey beklemememi söyledi.
Aşırı gergin hissediyorum kalın derili konularını okuyup psikolojimi mahvettim desem yeridir.
Şanssızlığım derimede işlemiş.
Kalın derili olup memnun kalan kimse yok mu?
Bende estetik olurum benim derim kalın değildi ama sayısız derisi kalın olan arkadaşlarıma şahit oldum zor diyorlar doktorlar doğru ama herhangi bir sorun yaşayan görmedim

Çok geçmiş olsun, umarım çabucak toparlarsınız ve hayalinizdeki gibi bir burnunuz olur 🌸 Ben de yıllardır istediğim halde bir türlü cesaret edemiyordum, tam yaptırmayı kafaya koydum ki burada bir sürü farklı başlık altında anlatılan olumsuz deneyimler de biraz demoralize etti beni. Siz cesaret edip yaptırmışsınız, sevindim sizin adınıza, toparlayınca deneyimlerinizi de paylaşabilir misiniz?
Benim için süreç biraz zor geçiyor bugün tamponları aldırdım ve bayıldım inanır mısınız korku stres yorumlar falan derken elim ayağım boşaldı
Acı falan diyemem ama iç gıdıklayıcı bir histi.
Hassas tenli ve beyaz olduğum içinde iyice morardım ama yine de mutlu hissediyorum.
Pazartesi atellerim alınacak o zaman deneyimlerimi aktarmayı düşünüyorum.

Geçmiş olsun. İnşallah burnun istediğin gibi olur .Kalkıklık konusunda endişe etme burunda düşme oluyor baya .Kalın derili olduğun için ilk 3 ay hiç kafana takmama çalış. Ben burnumu çok kötü bir doktora yaptırdığım için çok mutsuzum hata bende diyorum sürekli.
Size ne oldu? Sekil mi tikaniklik sorunu mu

Back
X