• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatıma 3 gün kaldı

Çok geçmiş olsun, umarım çabucak toparlarsınız ve hayalinizdeki gibi bir burnunuz olur 🌸 Ben de yıllardır istediğim halde bir türlü cesaret edemiyordum, tam yaptırmayı kafaya koydum ki burada bir sürü farklı başlık altında anlatılan olumsuz deneyimler de biraz demoralize etti beni. Siz cesaret edip yaptırmışsınız, sevindim sizin adınıza, toparlayınca deneyimlerinizi de paylaşabilir misiniz?
Tikaniklik deviasyon yoksa onermem

Kizlar herkese tampon kondu mu ? Benim doktor tamponsuz yapmisti neden acaba ?

Kizlar herkese tampon kondu mu ? Benim doktor tamponsuz yapmisti neden acaba ?
Kapalı mı oldunuz acaba?
Tamponlarım vardı bugün çıkarırken korkudan bayıldım ellerim ayaklarım boşaldı + burun içimi bayağı temizledi.
Sanırım tamponları kanama adına koyuyorlar..

Kapalı mı oldunuz acaba?
Tamponlarım vardı bugün çıkarırken korkudan bayıldım ellerim ayaklarım boşaldı + burun içimi bayağı temizledi.
Sanırım tamponları kanama adına koyuyorlar..
Evet kanama icinmis. Benimki acik oldu ama ne kanama ve agri ne sisme hicbirsey olmadi. Burnumu hic yaptirmamis gibi devam ettim hayatima.

Benim için süreç biraz zor geçiyor bugün tamponları aldırdım ve bayıldım inanır mısınız korku stres yorumlar falan derken elim ayağım boşaldı
Acı falan diyemem ama iç gıdıklayıcı bir histi.
Hassas tenli ve beyaz olduğum içinde iyice morardım ama yine de mutlu hissediyorum.
Pazartesi atellerim alınacak o zaman deneyimlerimi aktarmayı düşünüyorum.
Şimdiden mutlu hissetmenize gerçekten çoook sevindim, herkes için farklı geçebiliyor bu süreç hem ağrılar anlamında hem psikolojik anlamda, umarım şişlikler vs inip burun oturduğunda da memnuniyetiniz devam eder 🌻

Şimdiden mutlu hissetmenize gerçekten çoook sevindim, herkes için farklı geçebiliyor bu süreç hem ağrılar anlamında hem psikolojik anlamda, umarım şişlikler vs inip burun oturduğunda da memnuniyetiniz devam eder 🌻
O kadar şiş ki şu an baksanıza..

Eklentiler

• Ekran Resmi 2023-10-16 16.43.53.webp
    Ekran Resmi 2023-10-16 16.43.53.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 103
Tikaniklik deviasyon yoksa onermem
Maalesef burnumda eğrilik ve tek tarafında tıkanıklık var, aslında önden görüntüsünden hiç rahatsız değilim küçük ve kalkık duruyor ama yandan kemerim var ve sevmiyorum bu durumu. Bilmiyorum korkumu yenersem yaptıracağım galiba

O kadar şiş ki şu an baksanıza..
Şiş haliyle bile bence çok güzel görünüyor ve size de çok yakışmış, yapay bir kalkıklığı da yok içinizi rahat tutun bence. Şu an daha erken ama yine de önden görüntüsünden burun deliklerinden falan memnun musunuz acaba?

Şiş haliyle bile bence çok güzel görünüyor ve size de çok yakışmış, yapay bir kalkıklığı da yok içinizi rahat tutun bence. Şu an daha erken ama yine de önden görüntüsünden burun deliklerinden falan memnun musunuz acaba?
Daha alçım bugün çıktı. Açıkçası yapay kalkıklığı olsa da rahatsız olmazdım garip bir şekilde sevdim.
Önden görüntüsü yana kıyasla çok daha iyi şu an bayağı genişliği azaldı burunumun küçük duruyor şiş olması dışında.
Burun deliklerim ilk çıktığımda farklı geliyordu şimdi eşitler sadece sağ tarafımın etleri şişti içeriden yan dikişleri biraz zorlamış olabilirim.

Bakmayın siz o yorumlara
Ben gercekten gerek olan kısıler oldugunda cok sevınıyorum
Kardesımde oldu oncesınde bende cok karsı cıktım (kardesım oldugu ıcın ve daha karar vermemıstı) ama karar verdıgınde gittim yanında oldum amelıyat gunu yanında kalırım dedım .
Orda kalmasına bıle gerek yoktu
Ve okadar beyaz tenlı hassas bırısıydı
Ne agrı ne sızı
Ne bır morarma şişme ben cok sasırdım
O gecede sırf hastane oarası verdık ben cocuklarına bakarım güzelce uyu dedık oyle kaldı
sabah cıktı zaten
baska bır sehırde olmustu
Bır hafta boyuncada hergun gezdık avm vs
Alcısı cıktı kontrolu oldu evımıze döndük
Tampon fılanda yoktu .
kardesımın mınık bır kemerı vardı bana gore pek bellı degıldı
Burnu yandan cok guzel ama onden buyuk duruyor gıbı ben soyledıgımde hala ben cok memnunum dıyor şişi ınecek dıyor
Bende anladım en onemlısı ınsanın kendı ıstedıgının olması
Istedı ve oldu
Onu amelıyat olmamıs gıbı gorunce bende gaza geldım cok kolaymıs dıye heran olabılırım
Benım ıcerden kemık egrılıgı var olmam gerek ama korkuyordum
Onu gordum korku fılan kalmadı
Kendi amelyat olmamış biri olarak yorum yapıp eleştiri yapacağınıza, inşallah olun ve görün çok mutlu sandığınız o süreci.bakalım o nadir şanslı kişi siz de mi olacaksınız. Ben 37 yaşında yetişkin olrak yazıyorum insanları uyarıp bu başarı yüzdesi düşük süreçte benim gibi olmasınlar diye anlaşıldı mı durum? 10 kişiden kaçı %100 oldu mutlu Bi araştırın derim vahim tabloyu. Ve revizyon artış hızı...

Kendi amelyat olmamış biri olarak yorum yapıp eleştiri yapacağınıza, inşallah olun ve görün çok mutlu sandığınız o süreci.bakalım o nadir şanslı kişi siz de mi olacaksınız. Ben 37 yaşında yetişkin olrak yazıyorum insanları uyarıp bu başarı yüzdesi düşük süreçte benim gibi olmasınlar diye anlaşıldı mı durum? 10 kişiden kaçı %100 oldu mutlu Bi araştırın derim vahim tabloyu. Ve revizyon artış
Sonucta gününü almış karar vermiş bir insan artık cokta olumsuz yorum yapazsınız
Insanların morallerını bozamazsınız
Henüz karar aşamasında olsaydı fıkırler kabul gorulurdu ama artık gununu almış ..
Neyse sız yorum yapmaya devam edın konu sahıbı amelıyatını olmus memnun

Kendi amelyat olmamış biri olarak yorum yapıp eleştiri yapacağınıza, inşallah olun ve görün çok mutlu sandığınız o süreci.bakalım o nadir şanslı kişi siz de mi olacaksınız. Ben 37 yaşında yetişkin olrak yazıyorum insanları uyarıp bu başarı yüzdesi düşük süreçte benim gibi olmasınlar diye anlaşıldı mı durum? 10 kişiden kaçı %100 oldu mutlu Bi araştırın derim vahim tabloyu. Ve revizyon artış hızı...
Şeffaf bir şekilde doktorum kalın derili olduğumu ve olabilecek sorunları söyledi. Süreci ağrılı ve zor geçirdim ama eskisinden çok daha mutluyum.
İyileşme süreci ve revizyon ihtimalini azaltmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum.
Lakin buradaki bazı yorumlar psikoloji bozan cinsten.
Küçüklüğümden beri talep ettiğim bir şeye gün almışken içimi korkuyla besledi açıkçası yorumlar.
İrem hanımında dediği gibi gününü almış birine böyle şeyler biraz ağır gelebilir.

Şeffaf bir şekilde doktorum kalın derili olduğumu ve olabilecek sorunları söyledi. Süreci ağrılı ve zor geçirdim ama eskisinden çok daha mutluyum.
İyileşme süreci ve revizyon ihtimalini azaltmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum.
Lakin buradaki bazı yorumlar psikoloji bozan cinsten.
Küçüklüğümden beri talep ettiğim bir şeye gün almışken içimi korkuyla besledi açıkçası yorumlar.
İrem hanımında dediği gibi gününü almış birine böyle şeyler biraz ağır gelebilir.
Gecmıs olsun tekrar umarın 6 ay sonra ıyıcecoturur ıstedıgınden daha güzeli olur. Zaten gördüm maşallah cok guzel bır genc kızsın 💐🧿😊

Kızın azıcık motivasyonu varsa zaten ölmüştür bu saatten sonra :) ne insanlar var ya..
Ben de oldum burun ameliyatı. Deviasyon kaynaklı şeklinide düzeltti doktorum. Aslında ne kemerli, ne kalın derili, ne de büyük burnum vardı. Sadece önü hafif aşağı doğruydu.
Ben memnun kaldım. Travma anim yok. Burnumun şekli çok güzel. Evet sertlik var ucunda ama zamanla geçecek. Hala çok şiş ama zamanla geçecek 😍 insanlar nakil ameliyatları oluyor. Bir burun ameliyatı nedir ki. Şu abartılı yazanlara bakmayın. Herşey gelip geçiyor eninde sonunda :)

Ben oldum 2 kez burun estetiği. Hiç de öyle ömür boyu sakınmak zorundasın falan değil, hatta doktorum eskisinden bile sağlam darbeden sakınmana gerek yok demişti birçok kbb kontrolümde de doktorlar hep burnunu kim yaptı içi de dışı da çok iyi dediler. Dışı önemli tabi ama içi daha da önemli nefes açısından. Korkulacak bişey yok. Kemiğini kırarlarsa morarır yüzün gözün. Burnun tam oturması 1 yılı bulur 6 aydan sonra değişiklik eser miktarda olur.

Back
X