Burun ameliyatımı MURAT ENÖZ'e oldum mutluyum

Dizzy23

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
12
0
16
Ameliyat olmayı isteyip karar verdikten sonra internetten ve burdan birkaç doktor araştırması yaptım ama MURAT ENÖZ'ün yaptığı burun fotoğrafları ve hakkındaki olumlu yorumları görünce olursam birgün bu doktora ameliyat olurum dedim ve 15 gün önce almanyadan gelip ameliyatımı oldum dün tamponlarım alındı.Henüz şişlik olmasına rağmen güzel bir burnum oldu..En az 6 ay 1 sene içerisinde burnumun oturacağının bilinciyle ödemlerin inmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Ve en önemlisi yeni burnum çok doğal ve hiç yadırgamadım.Murat hocamın sıcak karşılaması ilgisi insanlığı güven veren konuşmaları herşeyden öte.Ameliyat düşünenlere tavsiye ediyorum ve hocama sevgi ve saygılarımı yolluyorum.

image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 1.468
  • image.webp
    image.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 1.468
Çok doğal duruyo ya bende istiyorum ve öğrenciyim ne kadara oldunuz inş çok değildir

bende böyle doğal yaptırdım bişi sorucam sanki fotolarda fark ettim sizdede. göz altınızda koyulaşma oldumu ameliyattan sonra

Evet benim göz altlarımda aşırı morarma yüzümde gözlerimde aşırı şişme oldu belki bu bünyeyle alakalı..doktorumun verdiği morarma azaltıcı kremi kullanmama rağmen.

Evet benim göz altlarımda aşırı morarma yüzümde gözlerimde aşırı şişme oldu belki bu bünyeyle alakalı..doktorumun verdiği morarma azaltıcı kremi kullanmama rağmen.
hangi kremi verdi peki cnm. benimde şuan 15. günüm göz altlarımın rengi koyu çürük değilde. göz altı morlugu gibi koyu yanaklarım şiş hala ama biraz

Back
X