Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Goz pinarim degilde hemen altinda sivilce gibi bir kitle var boyle bir seyin ucu gibi doktora sordum kestigim yer dedi tabi sizin 1.5 sene olmus benim daha 22. Gunum
benımkıde tam goz pınarımda değil hemen altında ve hala gecmedı ne dedı doktor sana geçer dedımı cok uzuluyorumGoz pinarim degilde hemen altinda sivilce gibi bir kitle var boyle bir seyin ucu gibi doktora sordum kestigim yer dedi tabi sizin 1.5 sene olmus benim daha 22. Gunum
doktorumda başka hastaneye gecmıs senınkıde sert kemık gıbımı goz doktoruna gıtmıstım ben belkı gözden kaynaklanan bı sorundur dıe yok dedı o burun amelıyatında doktorun ordan gırmıstır dediKesi yerlerini niye abuk yerlere yaparlarki bu doktorlar benim kesi yerim burun ust kismim ve tedavi yontemi ariyorum hala iz belirgin gecmez o benimde bir senedir ayni
Zamanla gecicek dedi banabenımkıde tam goz pınarımda değil hemen altında ve hala gecmedı ne dedı doktor sana geçer dedımı cok uzuluyorum
inşallah geçer senınkı cnm daha az olmuş cunkuZamanla gecicek dedi bana
CNM bana göz doktorum dedi öyle belki otdan girmiştir die neyse biraz önce doktorum hastane değiştrmş nerde olduğunu buldum randevu aldm gdnce belli ölçek neymedi ne olduğu kafama çok takıyorumYa kızlar burnun altından kesmiyorlarmı?
Benimki bariz yara izi seklindedoktorumda başka hastaneye gecmıs senınkıde sert kemık gıbımı goz doktoruna gıtmıstım ben belkı gözden kaynaklanan bı sorundur dıe yok dedı o burun amelıyatında doktorun ordan gırmıstır dedi
senınkı farklı bısey cnm o zmn yaraysa geçer buyuk ıhtımal merak etme ben bugun cildiyeye gttım sordum kendı doktoruna git tekrar bi amelıyat gereklı buyuk ıhtımal dedı o sertlık göz pınarının hemen altındakı kemık dedı burun yanlarında şişlik ama geçmez artık ödem deil dedi masaj felan yapıyorum deddımmm masajla felan ilgisi yok dedı .nedır bu doktorlardan çektıklerımızzz çok pişmanımmm keşke kırık burnumla nefes almadan gezseydımde bunlara katlanmasaydım.yarın kendi doktorumdan randevu aldımm durumu anlattım yarın saat 3 e randevu verdı . diyeceklerine çok korkuyorum gercı ne dıyebılırkı bu saatden sonra olan olmuş bıten bıtmıs cok kötüyüm çok . belkide yarın bastan savma yapcak hersey normal deyıp gerı gondercek napcam ben yaBenimki bariz yara izi seklinde
korkma cnm iyi araştır ama doktorunu benım gbı hmn karar verme gerçi bende guzeel bı hastanede yaptırdım ama ndn böyle oldu anlamıyorumBnde ameliyat dusunuyorum yorumlardan sonra korktum