Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Ben fotoğraflarınızı inceledim kavisin arttığını anladım ancak önden görünümün incelip incelmediğini çok anlayamadım , ben önden görüntüsünden rahatsızım burnumun iki yanı çok geniş duruyor bu durum sizde değişime uğradımı?
Merhaba önden genişliği geçti mi geçtiyse ne kadar sürede oldu?

Yaşayan ben değilim ablam.
Onun anlatımı ile burnu sabah uyanınca farkli sağa çekiyor gibi hafif eğri. Öglen harika bir burun. Akşam başka cesit sanki.

Gerçekten fotoğraflarda da burun hep başka burun sanki
Canim onlar ödem basini netarafa cevirsen uyurkene o taraf siser bu gayet normladir buyüzdende egri durabilir

ya kızlar çıldırmak üzereyim kendine naptın sen sözünü duymaktan. 2. ay dolucak yakında şu burnun alt yarısı çok geniş olan sonradan daralan arkadaşlar oldu mu hiç? eski hali çok az genişti değişmesin dedim azıcık daralıcak mecburen dedi doktorum. Ama abartmıyorum 2 kat daha geniş şuan özellikle alt yarısı. Daralır mı bu burun? Genelde 2 aydan sonra hiç görmedim internette araştırdığım burunlarda. Çok moralsizim sürekli ağlıyorum ya.dünyanın en büyük sorunu değil elbette ama o kadar çok burnun niye bu kadar büyüdü diye yorum alıyorum ki gerçekten çok üzücü. Ameliyatı geçirenler anlayacaktır halimden.
Tabi ödemler 1-2 seneye iniyor hemde kalin ciltliysen davul gibi siser oyüzden cok genis durur ama merak etme bütün sisliklerin insin kiskibar olur burnun

Back
X