Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Ben de 2,5 ay önce rinoplasty oldum, hiç memnun değilim keşke benim de sizin gibi hafif kaydırak olsa dümdüz kütük gibi kocaman bişey iniyor bir de çıkıntı oluştu doktor masaj verdi geçer diyor psikolojim çok bozuk, sizin daha yeniymiş bence yarı yarıya iner o şişliği ucundaki kalkıkık da 1mm iniyormuş yani rahat olun bence, 1.ayla 6. ay arasında çok fark oluyormuş

Ben de 2,5 ay önce rinoplasty oldum, hiç memnun değilim keşke benim de sizin gibi hafif kaydırak olsa dümdüz kütük gibi kocaman bişey iniyor bir de çıkıntı oluştu doktor masaj verdi geçer diyor psikolojim çok bozuk, sizin daha yeniymiş bence yarı yarıya iner o şişliği ucundaki kalkıkık da 1mm iniyormuş yani rahat olun bence, 1.ayla 6. ay arasında çok fark oluyormuş

Çok teşekkür ederim sadece normal bir insan burnu gibi gözüksün istiyorum. Belki de ikimizin burnu da gayet düzgün ama psikolojiden dolayı hep farklı algılıyoruz.

Çok teşekkür ederim sadece normal bir insan burnu gibi gözüksün istiyorum. Belki de ikimizin burnu da gayet düzgün ama psikolojiden dolayı hep farklı algılıyoruz.
Valla benimki pek normal değil çıkıntı oluştu tümsek var ve hala kocaman kimsenin güzel olmuş dediğini duymadım çok üzüyorum kendimi ama beklemekten başka çare yok gibi

merhabalar, ben de 5 hafta önce açık rinoplasti ameliyatı oldum. Burnumda septum deviasyonu, burun ucunda düşüklük ve kemer vardı. Ameliyat sonrası çekilen ilk fotoğraf beni çok tatmin etti. Fakat bandaj çıktıktan sonra burun sırtında küçük bir kemer oluştu. Doktorum burun sırtında bazen ödem olabildiğini söyledi. Bi arada ben inanılmaz ödemlendim ve morardım. Bu benim cildimden de kaynaklaniyor. Burnumdaki çıkıntıyı kontrol ettiğimde kemikmiş gibi geliyor. Ya şişler indikçe o görüntü beni rahatsız ediyor ya da o çıkıntı gittikçe büyüyor. Malum şartlardan komtrole de gidemiyorum. Yorumlari okuyup korkmaktan da hiç hoşlanmiyorum ama merak da ediyorum. İşin aslı doktorumu çok seviyorum ve ona çok güveniyorum. Fakat bu kemer konusu beni rahatsız ediyor. Bu ödem ise seve seve sabrederim. bu arada bana masaj da önermedi. demem o ki yalniz değilsiniz. böyle bir sorumu daha önce yaşamış ve "o kemer degilmis ödemmiş" diyen olursa aşırı iyi hissederim...

Ben de 10 gün önce ameliyat oldum Ameliyattan daha önemlisi ameliyat sonrası. Süreç çok uzun değil ortalama 1hafta 10 gün arasında toparlanıyosun ama burun içindeki tamponlar çıkana kadar nefes alamama insanı çok bunaltıyor. Herkes için aynı mı bilmiyorum ama biz ikizim ile birlikte olduk ikimizin de hiç ağrısı olmadı sıfır yani. Umarım güzel geçer senin de 😌şimdiden geçmiş olsun

Kızlar burnumun 2. Hafta ve 2. Ay fotoları. Sırt kısmında bır çıkıntı olustu sert bişey neden olabılır başına gelıp geçen varmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadığım üstteki foto 2 aylık gibi ama tam tersi olmuş ikinci ay daha şiş ve küçük bu burun ne garip bişey Yok moralim bozuluyor offf
886DFBCF-E94B-4C9C-98C8-57D2ED2DC753.webp

bu amelıyathanedekı goruntusu. Tampon cıktıgnda sorun yoktu ıkıncı hafta bant cıktı gene tümsek yoktu ama zamanla tümsek belırdı doktorum ödemdır dedı 20 sinde kontrolum var o zaman netlestırırz muayenede dedı. Virusten dolayı hc muayene olamadm. Cevremdekılerde kılırdagn altı odemlıdır ondan tumsek olusmustur odem gecınce oturacak dyorlar ama içim rahat degıl boyle olan varsa lutfen cevap yazsın

Beklemek gerçekten daha zormuş. Daha 20. Günde kafayi yediysem 6 ay 1 seneyi nasıl beklicem bilmiyorum. Her gün farklı bir kusur buluyorum

pardon yazım yanlışı için :) kusur bulduklarınız neler?

Bikere aşırı doğal yani eski burun ucumla neredeyse fark yok. İlk bantlar ciktiginda gayet güzeldi kalkıktı iyiydi kalkıklığı ama 3 4 gün sonra baya indi burnum. Bide bunlar yetmezmiş gibi 2 gündür burun sırtımda bi tümsek gibi bişey çıktı umuyorum ki ödemdir psikolojim berbat..

Back
X