Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Burnunuzda ki kemik düzeltildi mi yoksa kırıldı mı ?

Asimetrik görüntü seziyor musunuz ?

Eskisine oranla burnun daha büyük durduğunu mu düşünüyorsunuz ?

burnumda yamukluk yoktu.asıl sorunum burnumun ucunun düşük olmasıydı.dr. kemiğini törpülüycez burnunuda kaldıracaz dedi.ama kırma işlemide yaptı lokal enestezi olduğum için duydum tabiki..kemikte bi sorun yok ucuda biraz havaya kalkmış oda yandan belli oluyo ve burnum hala büyük sanki ekisi gibi boyutuyla oynamamış sanırım kıkırdakta koymuş ucuna ben ufacık bi burun hayal etmiştim hatta ben dr söledim ucu küçük olsun diye ben yüzüne yakışanı yapıcam dedi bumu yani bana yakışan offf önden bakınca resimlerde kedi gibi çıkıyorum hatta bi arkadaşta öyle söyledi çok canım sıkıldı yaa...önceden yan profilden resim çektirmezdim ,şimdi yandan çekiliyom hep önden çok tuhaff inş şişliklerden dolayıdır zamanla düzeleceğini umuyorum yoksa tekrar ameliyat olmayı göze alamam zaten çalışıyorum izinde alamam...

sevgili buket...bence hiç takıntı yapmanıza gerek yok...burnunuz yüzünüze yakışmış.....biraz uc kısmı şiş okadar......zaten en son şişlikleri inen yer burun ucu....benim kızımada bir ay olduonunda burun ucunda şişler var.....doktor zamanla inecek dedi...şişler bu bölgede yavaş iniyormuş.....ama kızım çok mutlu şiş olduğu halde böylede kalsa yinede kabulüm diyor....

burnumda yamukluk yoktu.asıl sorunum burnumun ucunun düşük olmasıydı.dr. kemiğini törpülüycez burnunuda kaldıracaz dedi.ama kırma işlemide yaptı lokal enestezi olduğum için duydum tabiki..kemikte bi sorun yok ucuda biraz havaya kalkmış oda yandan belli oluyo ve burnum hala büyük sanki ekisi gibi boyutuyla oynamamış sanırım kıkırdakta koymuş ucuna ben ufacık bi burun hayal etmiştim hatta ben dr söledim ucu küçük olsun diye ben yüzüne yakışanı yapıcam dedi bumu yani bana yakışan offf önden bakınca resimlerde kedi gibi çıkıyorum hatta bi arkadaşta öyle söyledi çok canım sıkıldı yaa...önceden yan profilden resim çektirmezdim ,şimdi yandan çekiliyom hep önden çok tuhaff inş şişliklerden dolayıdır zamanla düzeleceğini umuyorum yoksa tekrar ameliyat olmayı göze alamam zaten çalışıyorum izinde alamam...

Kemiği kırdıklarında zaten burun yeterince şişiyorken erkenden telaş yapmak doğru olmaz .

Burnun eski boyutundan büyük olmayacağı gibi şişlikler ve asimetrik durumlar da yok olacaktır buna emin ol .

Çok erken henüz .

Kemiği kırdıklarında zaten burun yeterince şişiyorken erkenden telaş yapmak doğru olmaz .

Burnun eski boyutundan büyük olmayacağı gibi şişlikler ve asimetrik durumlar da yok olacaktır buna emin ol .

Çok erken henüz .

arkdslar benım de oyle daha 17.gun ve şiş.. her gun şekil değiştiriyor .. canınızı sıkmayın benım derdım suan baska dun bırazcık agırlık kaldrdım, ustune once de arada oluyordu kafamı saga yatırınca kemık oynuyormus gıbı hıssedıyorum aynı seyı yasayanınız var mı bunu ben hıssedıyorum dısarıdan anlasılmıyor.. agırlık sankı sag tarafa gecmıs gıbı garıp bı duygu.. sol tarafa yatırınca agırlık oraya gıdıyor.. hala kemıkler mı oynuyor acaba??

paylaşımlarınızı göremiyorum fotoğrafları nasıl görebilirim?

merhaba ben 1 sene önce ameliyat oldum çok sıkıntılı bir süreç geçirdim. burnum çok sorunluydu ama şuan burnumdan memnun değilim çünkü burnumda çökme olmuş. ama ameliyattan sonra sargılar açıldığından beri vardı bu sorun. lütfen bana iyi bi doktor tavsiye edin ne yapacağımı şaşırdım :(

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 gün oluyor . Açık teknikle olmuştum , bu teknikle şişlik daha fazla oluyormuş . Burnum genel itibariyle çok düzgün görünüyor , burnumun altındaki kesi izi tamamen yok oldu , hiç ameliyat olmuş gibi görünmüyorum . Kontrol etmek amaçlı parmağımı hafifçe burnun deliğimin giriş kısmına sokuyorum ve dikiş yerlerine bakıyorum , o kısım hala şiş , sert bir doku var , burun ucum uyuşturulmuş gibi hissiz , bütün bunları ameliyat olmadan önce iyice araştırdığım için ve karşılaşacağım durumları iyice aklıma soktuğum için içim rahat . Burun ameliyatlarında şişliğin en son indiği bölge burun ucuymuş . 1 aylık burunlar çok yeni panik yapmayın . 6 ay sonra bile burnunuz %90 son halini almış olacak , geriye kalan %10'luk kısmın oturması son şeklini alması için ameliyatın üzerinden 1-1,5 sene geçmiş olması gerekecek . Burnumun üstündeki koruyucu ve şişmeyi önleyici plastik destek ilk çıkarıldığında harika bir burnum vardı , fakat sonra git gide uç kısmı şişmeye başladı , bu şişlik zamanla inecektir , içinizi rahat tutun .

Son düzenleme:
ne olur duyun sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ay önce üzerine hafif torpu ve ucunu havaya kalksın diye oldugum ameliyat tan son derece pişmanım. Ucu gene eski haline geldi ve ustundede kemik gibi birşey çıktı hatta eskisinden daha kötü . Bu komik gibi sislik mı ödemmi her neyse inermi bilmiyorum ama dünyama kustum hatta tek delikten nefeste alamıyorum . Ucunun kalkikligindan vazgeçtim uzeri insin yeter çok pişmanım keske hiç bu ise girismesydim

3 ay önce üzerine hafif torpu ve ucunu havaya kalksın diye oldugum ameliyat tan son derece pişmanım. Ucu gene eski haline geldi ve ustundede kemik gibi birşey çıktı hatta eskisinden daha kötü . Bu komik gibi sislik mı ödemmi her neyse inermi bilmiyorum ama dünyama kustum hatta tek delikten nefeste alamıyorum . Ucunun kalkikligindan vazgeçtim uzeri insin yeter çok pişmanım keske hiç bu ise girismesydim

Nerede ameliyat oldunuz?

Özel bir hastanede, 5,5 milyar nakit. Laz burnu gibi su an . Baya bir masaj yapınca biraz iniyor ama sonra gene çıkıyor o kemik

bende 32 gun once amelıyat oldum.burnumun yanları hala sıs o bellı.ama kemık vardı ust kısmında onu törpu yaptılar.ama hala orada bır cıkıntılık var hala ödemlımı gecermı bılgısı olan varsa eger yardım ederse cok sevınırım.

Özel bir hastanede, 5,5 milyar nakit. Laz burnu gibi su an . Baya bir masaj yapınca biraz iniyor ama sonra gene çıkıyor o kemik

hala kemık durumuo benmde amelıyattan sonra tam kasımın ortası baya sısmıstı sonra masaj yaptım falan ındı ama sanırım ödem yayıldımı anlamadım bu seferde bantlar cıkınca orda cok hafıf bır cıkıntı var elımle hafıf bastırınca duzelıo anlam veremedım ınermı acaba bılgın varmı

kızlar ben de bu problemi yaşıyorum. burnum zaten büyük değildi hacim olarak. sadece çok çok ufak bir kemer bile denemez ovallik vardı ve ucu düşüktü hafif de top.
doktora aynen bunları söyledim üstüne basarak ucu top ve düşük olmasın dedim. ama ucunun dik de olmamasını dümdüz olmasını söyledim. kemikte de aynı şekilde kavisli değil dümdüz olmasını söyledim. klasik estetikli burun görüntüsünde olmasını istemedim çünkü.
20 gün geçti ameliyat üzerinden ve ucu tostop yani. ve söylediğim ovallik ucuna doğru başlıyor sanki tekrar. yani sanki yukarıyı törpülemiş de aşağıları törpülememiş gibi. bu haliyle ben de arkadaşlarıma görünmek istemiyorum çünkü "ee hani nerenden ameliyat oldun eskisinin aynısı" demelerinden korkuyorum.:14:

arkadaşlar benimde burnum şişken daha güzeldi bir ay olmak üzere her geçen gün uzuyo bayılmak üzereyim eski burnumdan uzun ne olur yardım edin düzelir mi bu

arkadaşlar mrb ben 1 ay önce burun ameliyatı oldum ve burnum düşer mi çok merak ediyorum geceleri uyku uyuyamıyorum burun düşmesi nasıl oluyor eski halini alıyorsa ben razıyım sarkıyormu burun sarkıyorsa ne kadar sarkıyo lütfen açıklarmısınız ve doktoruma ben burnumu yaptırmadan önce iyice tembihledim burnumu fazla ufaltmayın düşmesinden korkuyorum dedim oda sen istesende ufaltmam güven bana yüz hatlarına uygun bi burun olucak dedi öylede oldu sanki ameliyat olmamışım gibi eski halinden cok az bir fark var burun ameliyatı olupta burnu düşmeyen varmı varsa yazabilirler mi nereye baksam nereyi okusam herkes aynı şeyi söylüyo burun ameliyatı oldum ve burnum düştü diyo..

arkadaşlar benimde burnum şişken daha güzeldi bir ay olmak üzere her geçen gün uzuyo bayılmak üzereyim eski burnumdan uzun ne olur yardım edin düzelir mi bu

Nasıl uzuyor? Ayyyy benim şimdiki hali çok güzel... Bozulacak mı yani? Ben ameliyat olalı 10 gün oldu.

aynen canım benimde öyle ilk açıldığında o şiş haliyle hiçte fena görünmüyordu hafif kalkık, burun sırtım düz,şişler inince güzel olacak dedi ailem ama aksine şişler indikçe ben kendimi daha kötü hissediyorum çünkü burun sırtım kemikliydi ama çıkıntı yoktu şuan benimde hafif bi çıkıntım var bastırarak masaj yapıyorum doğrumu bilmem ama aksine daha da belirginleşiyor ayrıca kalkıklığıda gidiyr eskisi kadar düşük değil ama kaklıkta değil ve gülünce uc kısmı önden aşağı sarkıyo gibi sürekli elimde ayna kendimi işede veremiyorum ameliyat olunca burun takıntımdan kurtulacağımı sandım ama daha çok takıntılı biri oldum çıktım Allah yardımcımız olsun arkadaşlar...

kızlar ben de bu problemi yaşıyorum. burnum zaten büyük değildi hacim olarak. sadece çok çok ufak bir kemer bile denemez ovallik vardı ve ucu düşüktü hafif de top.
doktora aynen bunları söyledim üstüne basarak ucu top ve düşük olmasın dedim. ama ucunun dik de olmamasını dümdüz olmasını söyledim. kemikte de aynı şekilde kavisli değil dümdüz olmasını söyledim. klasik estetikli burun görüntüsünde olmasını istemedim çünkü.
20 gün geçti ameliyat üzerinden ve ucu tostop yani. ve söylediğim ovallik ucuna doğru başlıyor sanki tekrar. yani sanki yukarıyı törpülemiş de aşağıları törpülememiş gibi. bu haliyle ben de arkadaşlarıma görünmek istemiyorum çünkü "ee hani nerenden ameliyat oldun eskisinin aynısı" demelerinden korkuyorum.:14:

bana diyorlar canım maalesef bilmeyenler hiç bişe demiyo bilenlerde hani bi fark yok hiç değişmemişsin diyolar alışmaya çalışıyorum...

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 10 gün oluyor . Açık teknikle olmuştum , bu teknikle şişlik daha fazla oluyormuş . Burnum genel itibariyle çok düzgün görünüyor , burnumun altındaki kesi izi tamamen yok oldu , hiç ameliyat olmuş gibi görünmüyorum . Kontrol etmek amaçlı parmağımı hafifçe burnun deliğimin giriş kısmına sokuyorum ve dikiş yerlerine bakıyorum , o kısım hala şiş , sert bir doku var , burun ucum uyuşturulmuş gibi hissiz , bütün bunları ameliyat olmadan önce iyice araştırdığım için ve karşılaşacağım durumları iyice aklıma soktuğum için içim rahat . Burun ameliyatlarında şişliğin en son indiği bölge burun ucuymuş . 1 aylık burunlar çok yeni panik yapmayın . 6 ay sonra bile burnunuz %90 son halini almış olacak , geriye kalan %10'luk kısmın oturması son şeklini alması için ameliyatın üzerinden 1-1,5 sene geçmiş olması gerekecek . Burnumun üstündeki koruyucu ve şişmeyi önleyici plastik destek ilk çıkarıldığında harika bir burnum vardı , fakat sonra git gide uç kısmı şişmeye başladı , bu şişlik zamanla inecektir , içinizi rahat tutun .

canım burnun harika görünüyor, acaba ameliyatı kim yaptı?

Back
X