Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

Doktorunuz kaç ay sonra burnunuzdaki asimetrinin yok olacağını ve normal görünümüne ulaşacağını söylemişti ?

Sonuçta benim burnumda öyle aşırı eğrilik olmadığı gibi , çoğu kişinin bile müthiş şekilde fark etmesi imkansızdı .

Bu durumdayken milimetrik de olsa burnumun eğrilmesi önemli değil .

Kıkırdak ve kemiğin düzeltildiği yer özellikle şiş duruyor .

Güldüğüm vakit ise burnum aynı yöne doğru eğriliyor.

bununu merak ettim nasıl oldu düzeldi mi? bende de aynı sorunlar var da...

bukket doktorunuz kim acaba???çok merak ettim..
bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum..
mağdur olanlar lütfen doktorlarını yazsınlar

arkadaşlar benim 7 buçuk ay oldu ameliyat olalı ama burun ucumun sağ tarafı daha şiş sol taraf indi ödemlerim var buda burnumun eğri görünmesine neden oluyor her aynaya baktığımda sinir oluyorum ayrıca burnumun ucundaki orta kıkırdaktan sağda olanı şiş dışarı çıkıntı var anlatabildimmi :))) doktorum o görüntü biraz daha düzelcek diyor ama sinir oluyorum resimlerde burnum eğri gibi çıkıyor hala rahat nefes alamıyorum anlayacağınız çok derdim var çooooookkk :)))

Deryadeniz ne oldu burnun düzeldi mi düzelmedi mi.benimde derdim aynı

arkadaşlar merhaba. ben ameliyat olalı iki hafta oldu. sağ taraf sol tarafa göre daha şiş ve sağ taraf göz hizamda kemik çıkıntısı hissediyorum bende. özellikle biraz fazla hareket edersem ve yorulsam daha çok şişiyor buda burnumun eğri görünmesine sebeb oluyor. çok rahatsız oluyorum ve korkuyorum böyle kalır mı diye. ayrıca doktorum bana masajda vermedi ve ödemin inmesi için masaj şartmış.

arkadaşlar merhaba,

ben de 8 şubatta ameliyat oldum. bir arkadasım tavsiyesiyle gitmiştim. arkadasımın burnu inanılmaz doğal ve güzel olmştu. benimki daha çok yeni ama hiç beğenmedim. kaşımın ortasındaki kemik oyulmamış ve burnumun ucu sanki top gibi. ilk gün o kdar mutsuz oldum ki. keşke başka doktora gitseydim dedim. ama doktor inatla sabretmemi burnumun ucunun ineceğini söylüyor. sanki şiş deil de şekli öyleymiş gibi bi görüntü var. umarım düzelir yoksa revüzyon olacağım. yıllardır erteledim ameliyatı şimdi hata yapmş olabileceğimden çok korkuyorm.

aynen canım benimde öyle ilk açıldığında o şiş haliyle hiçte fena görünmüyordu hafif kalkık, burun sırtım düz,şişler inince güzel olacak dedi ailem ama aksine şişler indikçe ben kendimi daha kötü hissediyorum çünkü burun sırtım kemikliydi ama çıkıntı yoktu şuan benimde hafif bi çıkıntım var bastırarak masaj yapıyorum doğrumu bilmem ama aksine daha da belirginleşiyor ayrıca kalkıklığıda gidiyr eskisi kadar düşük değil ama kaklıkta değil ve gülünce uc kısmı önden aşağı sarkıyo gibi sürekli elimde ayna kendimi işede veremiyorum ameliyat olunca burun takıntımdan kurtulacağımı sandım ama daha çok takıntılı biri oldum çıktım Allah yardımcımız olsun arkadaşlar...

Merhaba ghost61,
Ben burun ameliyatı olalı 20 gün kadar oldu. Alçım ilk çıktığında da burun sırtımda bir kemik hissettim ama burnum şiş olduğundan sanırım dışarıdan bakıldığında çok belli olmuyordu. 1 hafta önce son kontrolümde doktorum o kemiğe bastırarak masaj yapmamı söyledi. Masaj yaptıkça sanki daha da belirginleşiyo çünkü oradaki derinin ezildiğini hissediyorum hatta üzerinde morluk bile oluştu. Daha kötü olmasından korkuyorum. Senin şu anki durumun nedir? O kemik yada ödem her neyse ondan kurtulabildin mi?

3 ay önce üzerine hafif torpu ve ucunu havaya kalksın diye oldugum ameliyat tan son derece pişmanım. Ucu gene eski haline geldi ve ustundede kemik gibi birşey çıktı hatta eskisinden daha kötü . Bu komik gibi sislik mı ödemmi her neyse inermi bilmiyorum ama dünyama kustum hatta tek delikten nefeste alamıyorum . Ucunun kalkikligindan vazgeçtim uzeri insin yeter çok pişmanım keske hiç bu ise girismesydim

Cumagunu merhaba,
Bu aralar herkese sorduğum deli gibi cevap aradığım soruyu sana da sorayım. 20 gün kadar olsu ben ameliyat olalı ve burnumun üzerinde benimde kemik çıktı. Doktorum üzerine bastırarak masaj yapmamı söyledi. Masajlardan sonra iyiden iyiye belirginleşti sanki ve derim morardı gibi. Senin ameliyatının üzerinden 1 yıl geçmiş şu anda ne durumdasın o kemik, ödem yada her neyse kayboldu mu?

merhaba ben 1 sene önce ameliyat oldum çok sıkıntılı bir süreç geçirdim. burnum çok sorunluydu ama şuan burnumdan memnun değilim çünkü burnumda çökme olmuş. ama ameliyattan sonra sargılar açıldığından beri vardı bu sorun. lütfen bana iyi bi doktor tavsiye edin ne yapacağımı şaşırdım :(

Arkadaslar Dr ısmıde versenız keske . Memnunıyetsızlıgınızı dıle getırırken Dr adıda versenız mıllet bılse mılletede faydalı olur hıcolmazsa gıtmezler/ meyız

Cumagunu merhaba,
Bu aralar herkese sorduğum deli gibi cevap aradığım soruyu sana da sorayım. 20 gün kadar olsu ben ameliyat olalı ve burnumun üzerinde benimde kemik çıktı. Doktorum üzerine bastırarak masaj yapmamı söyledi. Masajlardan sonra iyiden iyiye belirginleşti sanki ve derim morardı gibi. Senin ameliyatının üzerinden 1 yıl geçmiş şu anda ne durumdasın o kemik, ödem yada her neyse kayboldu mu?

Aynen bende derıyı morartana kadar masaj yaptıgım zamanlar oldu fakat sonra Dr tamam bırak yapma masaj dedı . Sonradan o kısım kendılıgınden gıttı . Aylarca şekliden sekıle gırdım . Su an bır senelık . Burun ucu ındı . Burun uzadı . Burun içi konkalar şişti burnum tamamen kapandı . Burundan nefes alamamayı geçtım. Grıp nezle felan olunca burun kapalı olduğu ıcın akıntının ağızdan gelmesı son derece iğrenç bır durum

Bır kere bır burnu düzgün yapamayan Dr ıkıncısını hıc yapamaz . Barız kotuyse tabı . Bu yüzden Dr ısım vermemenızın bır anlamı yok . Verelımkı mıllet onlara gıtmesın

Bır kere bır burnu düzgün yapamayan Dr ıkıncısını hıc yapamaz . Barız kotuyse tabı . Bu yüzden Dr ısım vermemenızın bır anlamı yok . Verelımkı mıllet onlara gıtmesın

canım öncelikle özelden attığın msj ları alıyorum ama 100 msj dolmadığı için cevap dönemiyorum. son yazdığını da dikkate alacağım. ikincisi; çok haklısın burası bir forum ve burada memnun olduğumuz ya da olmadığımız dr ların adlarını da vererek bizden sonra ameliyat olacaklara ışık tutmak gerekiyor. aksi taktirde buradan yazıp durmanın bir anlamı kalmıyor. bir çok insan ki ben de buna dahilim, dr araştırırken buradaki bütün yorumları tek tek okumuştum. ve ona göre karar verdim. şükür ki ben şanslı olan kısımdaydım işim ters gitmedi. ama lütfen tecrübelerimizle beraber kime ne yaptırdığımızı da yazarsak herkes alması gerekeni alır..

bende bu ameliyatta sonu hüsran olanlardanım :((( bilmiyorum belki çok erken bunları söylemekte ama 55 gün oluyor ve ben hala ağlıyorum neden yaptırdım! burnumda bariz yamukluk var burun delikleri biri büyük biri küçük sevimsiz çirkin biri oldum yüzüme hiççç gitmeyen bi burnum var ve en önemlisi hala ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım hala çatlıyor ameliyat olduğumdan beri ağrı- acı çekiyorum bunalıma girdim resmen bi insan her konuda şanssız olmayı nasıl becerebiliyor bu hayat hiç yüzümü güldürmeyecek benim :(

bende bu ameliyatta sonu hüsran olanlardanım :((( bilmiyorum belki çok erken bunları söylemekte ama 55 gün oluyor ve ben hala ağlıyorum neden yaptırdım! burnumda bariz yamukluk var burun delikleri biri büyük biri küçük sevimsiz çirkin biri oldum yüzüme hiççç gitmeyen bi burnum var ve en önemlisi hala ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım hala çatlıyor ameliyat olduğumdan beri ağrı- acı çekiyorum bunalıma girdim resmen bi insan her konuda şanssız olmayı nasıl becerebiliyor bu hayat hiç yüzümü güldürmeyecek benim :(

Hangi doktora ameliyat oldun acaba,paylaşabilir misin?

Back
X