- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
selam bayanlar ben 10 gün önce ameliyat oldum bugün alçı çıkarıldı ve bi kaç sorum var size yardımcı olursanız sevinirim 1. iki kaş arası çok şiş bu ne kadar sürede geçer ortalama 2. burun şişlikleri inince kavisi daha çok belli oluyomu ve 3. en önemlisi burun kanatları var ya onlardan bi tanesinin şikliği inmiş diğeri inmemiş bi yamukluk var şişliği inmiş olan tarafa doğru bu diğer tarafın hala şiş olmasıylamı alakalı ve daha çok yamuk olma ihtimali varmı karşıdan foto çekince direk göze çarpıyo
Iki kas arasindaki sislikler hemen inmez ama burnunuza yapilan islem ve derinizin turuyle de alakali iyilesme sureci:) daha 10 gunluk burnunu bir tarafin daha sis olmasi normal hangi tarafla daha cok ugrastiysa orasi daha fazla sis oluyor. 1 2 ayda belli olur egrilik varsa eger ama sislikten oyle gorunuyordur gozunuze. Cogu doktorun yaptigi burunlarda kalkiklik iniyor ama ben emre beye oldum tam tersine sisler indikce burnumun sekli ortaya cikti kavislendi kalkti istedigim gibi:) siz doktorunuzdan nasil istediyseniz oyle yapmistir doktorunuzun diger hastalarinin burunlarina bakin belli olur zaten zamanla kalkiyor mu iniyor mu :)