Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

ilk 5 6 ay ödem oluyor burunda iner yavaş yavaş arkadaşlar ama şekli semali kötü ise çökme olusup çikinti yaparsa doktor ile gorusun mutlaka son halini bir yıl sonra alır kimisi ilk hafta bile cillop gibi burun yapar kimi doktor ödemli haline bile aşık olursunuz uzman basarili doktor seçin her zaman ve önceki çalışmalarına bakın kendi isteginizi ayrıntılı güzel anlatın doktora.
Işte öyle doktorlara denk gelmek mesele...herkes o kadar şanslı değil

:KK17:Arkadaşlar bir ay önce ameliyat oldum. Revizyon ameliyatı ( 3 kere ) ve derim ultra kalın. Hala büyük ve şiş duruyor. Bir aydan sonra şekil değişebilir mi ? Burun küçülecek mi yoksa bitti mi

Tabiki kuculecek hemde baya baya kuculecek ama kalin deri de iyilesme sureci uzun bekliceksin artik zaman gercekten ilaci bu isin..benim 4.ayima yaklasiriyirum resmen yariyariya kuculdu

E simdi daha odemli tabi iri ve kaba duracak benim ince deri oldugu halde hala odem var 4.ayda biraz zamana birak hic moralini bozma

Merhaba kızlar, bende 2.5 hafta önce burun ameliyatı oldum. Doktor senin kücük bi yüzün var sana yüzüne göre kücük ve dogal bi burun yapıcam dedi ameliyatı oldum burnumun şişliği ilk günlere göre indi ama hala istedigim kücüklükte degil. Bide burnumun ucunuda toplayacagını söylemişti, yandan bakınca kalkık hoş görünüyo fakat önden ucu hala düsük, sanki önden bi farklılık yok gibi bu beni gercekten cok üzüyo:KK42: Geçen kontrolüm vardı sordum ilerleyen zamanlarda kücülecekmi ucu toplayacakmı diye, 3-6 ay kadar daha kücülecek ve ucuda toplayacak dedi. Ama moralim cidden bozuk kızlar lütfen biseyler söyleyin:cry:

Evet bu bekleme sureci cok problemliymis,benim 1,5 ay oldu,burnumun ustune dokununca hala aci hissediyorum,artik kaynama filan gerceklesti neden hala aciyor ki? Benim doktorumda masaj vermeyenlerden,masaj yapan arkadaslar ne zaman burundaki aci bitti sizlerde ?

Bende aci agri gecti artik rahat masaj filan yaparken yalniz cok bastirirsam aciyo oda az..3.5 ay oldu

Benim iyilesme surecim cidden uzun suruyor sanirim,daha dudak uyusuklugum bile tam gecmedi,nefesim tam acilmadi,hafif dalgalanma var sanki burun ustunde bide,moralim bozuluyor,bu arada tesekkurler cevabin icin

Erit ablacim çok haklısın her zaman sabır ve şükür lazim gerisini Allaha bırakmak gerek şuan kendimizi istediğimiz kadar hirpalayalim olanı değiştirecek güce sahip değiliz boşuna evham yapmaya gerek yok .Bu ameliyattan sonra serseri mayın tarlası gibi insan çare arıyor ve hata yapmaya çok müsait oluyor aslında panik yapmadan sadece sabırla beklemek gerek ben gereğinden çok buralara yazdım çaresizce çare arıyorsun ama bakıyorsun sacmalamaktan öteye gidememisin her zaman sakin ve bu konuları çok karıştırıp kafayı bulandirmamak lazim ablacim seviliyorsun :)
Canımsın sen de seviliyorsun. Tevekkül kullara yakışır Riricim. Lütfen bu kafa ve bu güzellikle devam et.. Burnun ve kaderin de bunlara eşlik edecek biliyorum. Güzel kuzum :*

Benim iyilesme surecim cidden uzun suruyor sanirim,daha dudak uyusuklugum bile tam gecmedi,nefesim tam acilmadi,hafif dalgalanma var sanki burun ustunde bide,moralim bozuluyor,bu arada tesekkurler cevabin icin
Canım benim de 1 aya yaklaştı hala göz altlarımda morarmalar var. Ya da şişlikler hala aşırı acı ve uyuşukluk vb devam ediyor. İçi dışı şiş kırmızı ama takmıyorum zamanla geçiyor çünkü. Kızkardeşim de oldu ameliyatı ilk haliyle 3. ayını gördüm aradaki fark muazzam takma canım kafana sen düzeliyor.

kızlar peki burun ameliyatından sonra yatıyormusunuz yoksa acı olsada normal hayata devammı
Bende hipoglisemi var. Yatmasam ayağa kakamazdım zaten. Bir de sürekli tansiyonum 9/3-9/4 idi. 20 gün yattım. ama şimdi ayaktayım çok şükür 26. gün

Bende hipoglisemi var. Yatmasam ayağa kakamazdım zaten. Bir de sürekli tansiyonum 9/3-9/4 idi. 20 gün yattım. ama şimdi ayaktayım çok şükür 26. gün

benim sağlık sorunu yüzünden dr. olman lazım dedi ama korkuyorum çocuğum var bakacak kimsede yok o yüzden sordum
korkmuyoda değilim hani burun sonuçta tahmin edemeyeceğim kadar acısı olur kesin

benim sağlık sorunu yüzünden dr. olman lazım dedi ama korkuyorum çocuğum var bakacak kimsede yok o yüzden sordum
korkmuyoda değilim hani burun sonuçta tahmin edemeyeceğim kadar acısı olur kesin
Kızkardeşim olduğun yeğenim 2 yaşındaydı. Hiç yatmadan atlattı. Evlat olunca sıkıntı bertaraf oluyor galiba :)

Kızkardeşim olduğun yeğenim 2 yaşındaydı. Hiç yatmadan atlattı. Evlat olunca sıkıntı bertaraf oluyor galiba :)

evet biraz öyle oluyo valla kişiden kişiyede değişiyodur tabi ben biraz daha ertelesem iyi olcak hiç gözüm kesmiyo çünkü

Aci olayi senin hayatini etkileyecek birsey degil,burnuna bastirinca oluyor,aci agriyla sorunun olmaz,ama ilk 1 hafta yatmak dinlenme modunda olman senin avantajin olur,ben burnum tamamen tikali oldugu icin rahat nefes alamiyordum cok halsizlik yasadim,annenin gucu cocuguna her daim yeterde,ev isleri cekilmiyor dogrusu...

Back
X