Burun ameliyatından sonra 1 ay ile 6 ay arasındaki değişimler

benim tam 1,5 yıl sonra sağa doğru yamuldu burnum. o zamana kadar gayet doğal oldu diye seviniyordum.şimdi bir ameliyat daha lazım ama yaptırmaya cesaretim yok daha da kötü olur diye.

Canımcım hala sol tarafım sağa göre eğri duruyor ara ara hergün ama her Allahın günü bambaşka bir burunla uyanıyorum bazen sola doğru bazen sağa doğru şiş bazen burun ucum dudağıma kadar uzamış bazen çok yukarıda bazen burun sırtımda hala kemik var gibi ne bileyim her seferinde değişik hatta bazen kavisli oluyor :)

dediğiniz şeyi ben de yaşıyorum zaten tam şeklini bulması her türlü 1 yılı buluyormuş ve benim daha 3 ay olmadı bile bakalım ama çok acele ediyorum ben

merhaba ben 1 sene önce ameliyat oldum çok sıkıntılı bir süreç geçirdim. burnum çok sorunluydu ama şuan burnumdan memnun değilim çünkü burnumda çökme olmuş. ama ameliyattan sonra sargılar açıldığından beri vardı bu sorun. lütfen bana iyi bi doktor tavsiye edin ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

slm bende çok kötü ilk ameliyat 3 yılı aşkın bir süre o berbat burunla yaşayıp 2 hafta önce revizyon oldum. henüz bantlı ve tam şeki belli değil eğer benim burnumu düzeltebildiyse şimdiki dr um onu gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edeceğim..ilk ameliyatımı Nevzat Demirbilek yaptı ve resmen güzelim burnumu mahvetti.Allaha havale ediyor ve asla hakkımı helal etmiyorum.ismini yazıyorum ki kimse benim yaptığım yanlışı yapıp ona ameliyat olmasın.

merhaba ben 1 sene önce ameliyat oldum çok sıkıntılı bir süreç geçirdim. burnum çok sorunluydu ama şuan burnumdan memnun değilim çünkü burnumda çökme olmuş. ama ameliyattan sonra sargılar açıldığından beri vardı bu sorun. lütfen bana iyi bi doktor tavsiye edin ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

slm bende çok kötü ilk ameliyat 3 yılı aşkın bir süre o berbat burunla yaşayıp 2 hafta önce revizyon oldum. henüz bantlı ve tam şeki belli değil eğer benim burnumu düzeltebildiyse şimdiki dr um onu gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edeceğim..ilk ameliyatımı Nevzat Demirbilek yaptı ve resmen güzelim burnumu mahvetti.Allaha havale ediyor ve asla hakkımı helal etmiyorum.ismini yazıyorum ki kimse benim yaptığım yanlışı yapıp ona ameliyat olmasın.

Dua edin arkadaşlar inşallah revizyon ameliyatımdan sonra güzel olmuştur. insan çok üzülüyor resmen kasap gibi kesti nevzat demirbilek benim burnumu ve onun yüzünden 2 haftadır acı çekiyorum umarım bu çektiğim acılara değer.henüz çok erken ama güzel olursa tavsiye edeceğim dr umu çok şeker bir insan kendisi.yinede emin olmadan asla tavsiye etmem hayat meselesi çünkü.Allah bizi kasaplardan korusun.

Deviasyon ameliyatı olan varmı lütfen yardımcı olun burnum eğriydi bunun için ameliyat oldum ama istediğim sonuç olmadı hâla eğri 1 buçuk ay oldu olalı burun oturdukça düzelirmi yoksa böyle kalırmı

Ben oldum erdinç aka 4 ay oldu yandan kaydırak önden sosis gibi incecik burnum ne hale geldi nefes alamıorum kendisi gerçekten işinin ehli değil

Fotoğrafları nasıl görüyoruz

Dua edin arkadaşlar inşallah revizyon ameliyatımdan sonra güzel olmuştur. insan çok üzülüyor resmen kasap gibi kesti nevzat demirbilek benim burnumu ve onun yüzünden 2 haftadır acı çekiyorum umarım bu çektiğim acılara değer.henüz çok erken ama güzel olursa tavsiye edeceğim dr umu çok şeker bir insan kendisi.yinede emin olmadan asla tavsiye etmem hayat meselesi çünkü.Allah bizi kasaplardan korusun.

Baya süre geçmiş nasıl oldunuz memnun kaldınız mı doktorunuzdan

F Freedom9898 malesef öyle kalır canım. Düzelir dese de doktorun inanma. Düzelmiyor. Kıkırdağın amaeliyattan önce de eğriyse onu çok düzeltemiyorlar zaten. Bana bir doktor bi hastasının yamukluğunu kaburgadan parça alıp burna takarak yaptığını anlatmıştı. Hatta ünlü bir kadındı bu hastasıda.

Arkadaşlar atel çıktıktan sonra uzun görünen bir burun ödemler indikçe kısalabilir mi acaba.şişilikler inince kalın burunlar inceliyor diyorlar ama uzun olup düzelen varmı bulamadım böyle bişi.Eski burnum zaten uzundu ve şimdide böyle kalacak diye çok üzülüyorum..19.günüm bu arada.

arkadaslar ya burun ucunda yuvarlak bombe gibi bişey kalıpta sonra gecen varmı boyle sanki tüm şiş orda birikmiş gibi burun ucunda yuvarlak birsey var.. Çıldrımak uzereyım 6 ay oldu bide :(

Arkadaşlar atel çıktıktan sonra uzun görünen bir burun ödemler indikçe kısalabilir mi acaba.şişilikler inince kalın burunlar inceliyor diyorlar ama uzun olup düzelen varmı bulamadım böyle bişi.Eski burnum zaten uzundu ve şimdide böyle kalacak diye çok üzülüyorum..19.günüm bu arada.
Seni üzmek istemem ama yıllardır bu formu okurum. Zamanla kisalani hiç okumadim. Bende ameliyat olalı 7 ay oldu. Bende burnumun önceki aylara göre uzadığını dusunuyorum.

arkadaslar ya burun ucunda yuvarlak bombe gibi bişey kalıpta sonra gecen varmı boyle sanki tüm şiş orda birikmiş gibi burun ucunda yuvarlak birsey var.. Çıldrımak uzereyım 6 ay oldu bide :KK43:
Bugün barış çakırın 2012 de yazdığı bi yazıyı okudum. Burunda ki kemer alinipta burun kuculunce fazla olan deri burunun ucunda top gibi bir görüntü oluşumuna sebep oluyormuş. Belki o yüzden böyle bir görüntü vardir

Bahsettiğim yazı

Çok basit anlatacağım. Ülkemizde çok fazla burun ameliyatı yapılıyor. Normal bir burun ucunda kıkırdakların silueti seçilir, seçilmelidir. Bazı estetikli burunlarda, anormal bir yuvarlaklaşma oluyor. Yıllarca burun derisi parlayabiliyor. Aynı derinin karakteri değişebiliyor... Mesela burun ucunun hemen üstündeki deride kalınlaşma, burun orta etinde sarkma olabiliyor. İçten bantlama, bu yan etkileri azaltacak gibi görünüyor. Burun ucunun hemen üstündeki deriyi kontrol etmek çok zordur. Kemer alınınca oluşan deri fazlalığı, kabarıklık yapar. Burun küçülünce deri fazla gelir ve ucu yuvarlaklaşır. Yani medium tişört giymek gerekliyken large tişört giymek gibi olur. Kabarıklık oluşma ihtimali bulunan noktaları, alttaki kıkırdaklara dikince deri içerden teyellenmiş ve kontrol edilmiş olur.

Bahsettiğim yazı

Çok basit anlatacağım. Ülkemizde çok fazla burun ameliyatı yapılıyor. Normal bir burun ucunda kıkırdakların silueti seçilir, seçilmelidir. Bazı estetikli burunlarda, anormal bir yuvarlaklaşma oluyor. Yıllarca burun derisi parlayabiliyor. Aynı derinin karakteri değişebiliyor... Mesela burun ucunun hemen üstündeki deride kalınlaşma, burun orta etinde sarkma olabiliyor. İçten bantlama, bu yan etkileri azaltacak gibi görünüyor. Burun ucunun hemen üstündeki deriyi kontrol etmek çok zordur. Kemer alınınca oluşan deri fazlalığı, kabarıklık yapar. Burun küçülünce deri fazla gelir ve ucu yuvarlaklaşır. Yani medium tişört giymek gerekliyken large tişört giymek gibi olur. Kabarıklık oluşma ihtimali bulunan noktaları, alttaki kıkırdaklara dikince deri içerden teyellenmiş ve kontrol edilmiş olur.
Aaa evet :( bende kemer yoktu ama aşırı etli ve kalındı. Umarım gecici bir durumdur

Seni üzmek istemem ama yıllardır bu formu okurum. Zamanla kisalani hiç okumadim. Bende ameliyat olalı 7 ay oldu. Bende burnumun önceki aylara göre uzadığını dusunuyorum.
zaten aradım ama bulamadım böyle bişey..belki bi umut yaşayan vardır diye yazmıştım..çok üzgünümm çook..

Bende 11 gün oldu ameliyat olali
Seklini anlayamadm ama küçük bir burun gbi görünüyor atel çıkınca bakalım ne olacak

Back
X