Ödem geçtikçe tam tersi daha çok düşer benim bildiğim.Kızlar 11 kasımda burun ameliyatı oldum.burun ucum cok düşüktü.yandan cok hoş duruyor,kemer vs yok fakat ön profilden hic begenmıyorum.hala düşük.doktor asıstanı ödemden dolayı diyor .ödem gectikce burun ucu kalkarmı,daha fazla düşmezmi şişlik inince ,anlamadım hic??yardımlarınızı bekliyorum
bilmiyorum inanki .inşallsh düşmez .yokmu yaptran arkadas baskaÖdem geçtikçe tam tersi daha çok düşer benim bildiğim.
Bilmiyorum benimki de ödemli idi ama ödem indikçe düşüyor gibi oldu kalkma olmadıbilmiyorum inanki .inşallsh düşmez .yokmu yaptran arkadas baska
Ciddimisin?eee o zaman bir kemer icin mi yaptırdım ben bu burnu .şaka gibiBilmiyorum benimki de ödemli idi ama ödem indikçe düşüyor gibi oldu kalkma olmadı
Özelden fotoğrafını atabilir misin daha net yorum yapabilirimCiddimisin?eee o zaman bir kemer icin mi yaptırdım ben bu burnu .şaka gibi
Attım burnumun fotosunuÖzelden fotoğrafını atabilir misin daha net yorum yapabilirim
Fotoğrafı gördüm burun ucu sarkık gibi duruyor ödemde olabilir ucu çok mu sertÖzelden fotoğrafını atabilir misin daha net yorum yapabilirim
Evet canım baya sert ucuFotoğrafı gördüm burun ucu sarkık gibi duruyor ödemde olabilir ucu çok mu sert
Merhaba ,bende yaptırdım ama burnumun ucunu kaldırmasını istemiştim yıllardır kırık burunla dolaşıyordum maalesef kafasına göre iş yapmış doktor ama eskisinden iyidir.bilmiyorum inanki .inşallsh düşmez .yokmu yaptran arkadas baska
Benim de düştü görsel atar mısınız? Benim burnum 6 aylık.
Hemşire bana atın istediginiz burnu. Ben doktor beye ameyatta gosterrim dedi.doktorla hic gorusmedim ameliyat sonrasına kadar.bantlı filan oldgnda da anlamıyorsun hastanede nasıl bir burun yaptıklarını.güveniyorsun emanet ediyorsun kendniMerhaba ,bende yaptırdım ama burnumun ucunu kaldırmasını istemiştim yıllardır kırık burunla dolaşıyordum maalesef kafasına göre iş yapmış doktor ama eskisinden iyidir.
olanı kabullencez artık dediğim gibi eskisinden iyidir yani iyiki yaptırdım doktorum da çok iyiydi tek sıkıntım ameliyat esnasında erken uyanmam olay çıkarmışım masadaHemşire bana atın istediginiz burnu. Ben doktor beye ameyatta gosterrim dedi.doktorla hic gorusmedim ameliyat sonrasına kadar.bantlı filan oldgnda da anlamıyorsun hastanede nasıl bir burun yaptıklarını.güveniyorsun emanet ediyorsun kendni
Bu da enteresan, doktorla hiç görüşmeden ameliyat olunur mu? Gerçi ben görüştüm de ne oldu, o ayrı konu.Hemşire bana atın istediginiz burnu. Ben doktor beye ameyatta gosterrim dedi.doktorla hic gorusmedim ameliyat sonrasına kadar.bantlı filan oldgnda da anlamıyorsun hastanede nasıl bir burun yaptıklarını.güveniyorsun emanet ediyorsun kendni
ben görüştüm de ne oldu kendi bildiğini yaptı :)Bu da enteresan, doktorla hiç görüşmeden ameliyat olunur mu? Gerçi ben görüştüm de ne oldu, o ayrı konu.
Yok ameliyat günü gorüşmedim.öncesinde tabiki gorustum :)Bu da enteresan, doktorla hiç görüşmeden ameliyat olunur mu? Gerçi ben görüştüm de ne oldu, o ayrı konu.
ben görüştüm de ne oldu kendi bildiğini yaptı :)
Yok ameliyat günü gorüşmedim.öncesinde tBu da enteresan, doktorla hiç görüşmeden ameliyat olunur mu? Gerçi ben görüştüm de ne oldu, o ayrı konu.
ben görüştüm de ne oldu kendi bildiğini yaptı :)
ay o acıyı dün gibi hatırlıyorum benim de 4 sene olacakKalkık dursa şimdide dururdu bence kalkık yapmamış .kemer almış ve ucunu kücütmüş benımkının baska bir değişiklik yok.keske bari kalkıkda yapsaydıda cektigim acıya değseydi
Bana da salladılar o palavraları. İki kez ameliyat oldum, ikisinde de ödem geçecek ve burun ucun kalkacak dediler. Ödemler geçtikçe daha da düştü burun ucum. Kemer de duruyor.Kalkık dursa şimdide dururdu bence kalkık yapmamış .kemer almış ve ucunu kücütmüş benımkının baska bir değişiklik yok.keske bari kalkıkda yapsaydıda cektigim acıya değseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?