Burun ameliyatından sonra burun düşük

nrgl00

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
28
6
16
Kızlar 11 kasımda burun ameliyatı oldum.burun ucum cok düşüktü.yandan cok hoş duruyor,kemer vs yok fakat ön profilden hic begenmıyorum.hala düşük.doktor asıstanı ödemden dolayı diyor .ödem gectikce burun ucu kalkarmı,daha fazla düşmezmi şişlik inince ,anlamadım hic??yardımlarınızı bekliyorum

Ödem geçtikçe tam tersi daha çok düşer benim bildiğim.

Benim de düştü görsel atar mısınız? Benim burnum 6 aylık.
Merhaba ,bende yaptırdım ama burnumun ucunu kaldırmasını istemiştim yıllardır kırık burunla dolaşıyordum maalesef kafasına göre iş yapmış doktor ama eskisinden iyidir.
Hemşire bana atın istediginiz burnu. Ben doktor beye ameyatta gosterrim dedi.doktorla hic gorusmedim ameliyat sonrasına kadar.bantlı filan oldgnda da anlamıyorsun hastanede nasıl bir burun yaptıklarını.güveniyorsun emanet ediyorsun kendni

olanı kabullencez artık dediğim gibi eskisinden iyidir yani iyiki yaptırdım doktorum da çok iyiydi tek sıkıntım ameliyat esnasında erken uyanmam olay çıkarmışım masada

Bu da enteresan, doktorla hiç görüşmeden ameliyat olunur mu? Gerçi ben görüştüm de ne oldu, o ayrı konu.

Kalkık dursa şimdide dururdu bence kalkık yapmamış .kemer almış ve ucunu kücütmüş benımkının baska bir değişiklik yok.keske bari kalkıkda yapsaydıda cektigim acıya değseydi

Kalkık dursa şimdide dururdu bence kalkık yapmamış .kemer almış ve ucunu kücütmüş benımkının baska bir değişiklik yok.keske bari kalkıkda yapsaydıda cektigim acıya değseydi
Bana da salladılar o palavraları. İki kez ameliyat oldum, ikisinde de ödem geçecek ve burun ucun kalkacak dediler. Ödemler geçtikçe daha da düştü burun ucum. Kemer de duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…