burun ameliyatindan sonra burun kemiginin agrimasi

asyaburakbas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
15
2
38
Ankara
mrb arkadaslar bugun ameliyat olali 10gun oluyor fakat 3gundur burun kemigim burnumu biryere carpmiaim gibi agriyor özellikle sol tarafi.hala atelim cikmadi bugun cikacak insallah acaba atwl cok sıkıyor omu agritiyor anlamadim.bugun doktora soyleyecem ama sizede bir sorup fikir almak istedim.neden olabilirki ?

herkeste ayni seyler olmuyordur korkmayin farkli tepkileri vardir her tedavinin ama benim burnum zonkluyor ateldenmi bilmiyorum.birde ben yuksekte yatiyorum ama genelde yan donup yatiyorum omu etkiledi acaba bilemiyorum

ben ameliyat dan 3 gün sonra yani şişlikler tamamen indikten sonra hiç bir ağrı sızı hissetmedim dolaşırken ameliyat olduğumu hatta burnumun bantlı olduğunu bile unutacak kadar.. taa ki 12.güne kadar , ve sonraki gün burun kemiğim sızladı en üst kısımdan hafif di ama neden oldu ki dedim şimdi. doktora kontrolde sordum normal olduğunu kemikle etin kaynamaya çalıştığını falan söyledi. zaten 2 günde de geçti.
bu arada bende yan yatıyorum ikinci günden bu yana. dr yüzüstü bile yatabilirsin dedi tabi burna baskı yapmayacak şekilde.

icim rahatladi tsk ederim.ben sirt ustu cok zor yatıyorum yan yatmazsam uyuyamiyorum.simdide hastanede doktorun ameliyattan cikmasini bekliyorum atelin cikarilmasi için.cok heyecanli ve stresliyim

Normal tatlim o dikis yerleri 1-1.5 ay aciyor. Dustukten sonra geciyor. Zonklamasi normal odemlerin asagi iniyor hareket var orda:)

cuma kesi yapılan yerdeki ve burun kanatlarmdakı dikişler alınacak alçıda alınacak onun heyecanı var ) her şeyden şüpheleniyorum bişi mi var die bide ne aman dokunabildin burnuna canım ben suan kesinlikle dokunamıyorum dağılcak diye korkuyorum :KK48:

cuma kesi yapılan yerdeki ve burun kanatlarmdakı dikişler alınacak alçıda alınacak onun heyecanı var ) her şeyden şüpheleniyorum bişi mi var die bide ne aman dokunabildin burnuna canım ben suan kesinlikle dokunamıyorum dağılcak diye korkuyorum :KK48:
Cok dogal canim zaten cok baski uygulama suan. Kemigin 1 ayda oturacak. Dikis yerlerin de dikisler alininca hizla toparlanir merak etme. Doktorun krem verdiyse sur bol bol hatta bepanten sur dikis yerlerine.

Cok dogal canim zaten cok baski uygulama suan. Kemigin 1 ayda oturacak. Dikis yerlerin de dikisler alininca hizla toparlanir merak etme. Doktorun krem verdiyse sur bol bol hatta bepanten sur dikis yerlerine.

pantenol verdi dikişlere onu suruyorum şimdi canım 1 ay dokunamıcam demek burnuma oyy oyy bi geçse şu günler psikolojim bouldu resmen bişi olck mı nasıl olacak ne yağıcm diye düşünmekten :KK17:

pantenol verdi dikişlere onu suruyorum şimdi canım 1 ay dokunamıcam demek burnuma oyy oyy bi geçse şu günler psikolojim bouldu resmen bişi olck mı nasıl olacak ne yağıcm diye düşünmekten :KK17:
Benim iki ay oldu gecen gun bebek severken yanagindan opuyodum burnumun ucu degdi yanagina inan gozumden yas geldi

Agrir tabi canim bir suru sey yapildi darbe aldi kolay degil 1 yil oldu ben ameliyat olali ve daha yeni benim gibi hissettim burnumu

Back
X