Burun estetiğinden sonra solda çökme?

Benimkiside 40 gün bugun benimde iki taraftan burun sirtinda cökme mevcut sol profil daha bi belirgin cok morelim bozuluyo sizde gecti mi noldu
Merhaba foto atarmısın bana canım bir bakayım benimki gibi bir durum mu? Benimde 68 gün oldu bugün ama çukur.

Yazmayı unutmuşum ben o gün başka bir doktora daha gösterdim çok yeni olduğu için ödem olabilir 6 ay beklemek gerek dedi. Öyleysede dolguyla halledilebileceğini çok ufak bir şey olduğunu söyledi. Ben instadan da güvendiğim bir doktora yazdım fotoğraflarımı attım o da aynı cevabı verdi hepsi ödem kaynaklı olabilir dedi öyleyse bilgilendiricem 6 ay sonra sizleri dua ediyorum öyle olsun çünkü burnum bu ufak çukur dışında güzel çok memnunum nefesimden görüntüsünden.
Anladım canım evet çok güzel bir burnun var sana çok yakıştı önce ve sonrasında yazıştığımız için biliyorum , tek o kadar olsun bende korkuyorum her sabah aynaya koşar oldum şu 6 ay geçse de otursa kurtulsak

Anladım canım evet çok güzel bir burnun var sana çok yakıştı önce ve sonrasında yazıştığımız için biliyorum , tek o kadar olsun bende korkuyorum her sabah aynaya koşar oldum şu 6 ay geçse de otursa kurtulsak
Sorma canım bugünde burun ucum daha indi hani hepimizin duruyor ya burun ucu top o top kenarından söndü bugün yavaş yavaş gidiyor ödemler demekki. İnşallah ödemdir tek o yüzden bir daha operasyon geçirmek istemiyorum minik bir şey ama insanın canını sıkıyor.

Sorma canım bugünde burun ucum daha indi hani hepimizin duruyor ya burun ucu top o top kenarından söndü bugün yavaş yavaş gidiyor ödemler demekki. İnşallah ödemdir tek o yüzden bir daha operasyon geçirmek istemiyorum minik bir şey ama insanın canını sıkıyor.
Masaj yapıyormusun önerdimi doktor benimki ikinci aydan sonra yap bozuk yerlerine düzelir demişti hamur gibi daha demişti seninki dedimi

Masaj yapıyormusun önerdimi doktor benimki ikinci aydan sonra yap bozuk yerlerine düzelir demişti hamur gibi daha demişti seninki dedimi
Önermedi masajı sordum ama benim doktorum masajı bir sorun görürsem veriyorum senin burnunda bir sorun yok dedi. Biz 3 kişi aynı doktora olduk üçümüzede vermedi.

Back
X