- Konu Sahibi asyaburakbas
-
Agrir tabi canim o kadar darbeye maruz kaldi normal
Normal tatlim o dikis yerleri 1-1.5 ay aciyor. Dustukten sonra geciyor. Zonklamasi normal odemlerin asagi iniyor hareket var orda:)canım bnmde 6 günüm hafif onkluyor burnum ve dikişlerim arada acıyor normal miiii
Normal tatlim o dikis yerleri 1-1.5 ay aciyor. Dustukten sonra geciyor. Zonklamasi normal odemlerin asagi iniyor hareket var orda:)
Cok dogal canim zaten cok baski uygulama suan. Kemigin 1 ayda oturacak. Dikis yerlerin de dikisler alininca hizla toparlanir merak etme. Doktorun krem verdiyse sur bol bol hatta bepanten sur dikis yerlerine.cuma kesi yapılan yerdeki ve burun kanatlarmdakı dikişler alınacak alçıda alınacak onun heyecanı var ) her şeyden şüpheleniyorum bişi mi var die bide ne aman dokunabildin burnuna canım ben suan kesinlikle dokunamıyorum dağılcak diye korkuyorum
Cok dogal canim zaten cok baski uygulama suan. Kemigin 1 ayda oturacak. Dikis yerlerin de dikisler alininca hizla toparlanir merak etme. Doktorun krem verdiyse sur bol bol hatta bepanten sur dikis yerlerine.
Benim iki ay oldu gecen gun bebek severken yanagindan opuyodum burnumun ucu degdi yanagina inan gozumden yas geldipantenol verdi dikişlere onu suruyorum şimdi canım 1 ay dokunamıcam demek burnuma oyy oyy bi geçse şu günler psikolojim bouldu resmen bişi olck mı nasıl olacak ne yağıcm diye düşünmekten
Benim iki ay oldu gecen gun bebek severken yanagindan opuyodum burnumun ucu degdi yanagina inan gozumden yas geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?