Burun ameliyatından sonra burun şişliği

melekcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
1.080
2
66
İzmir
Bugün 12.günüm kızlar burnum çok şiş. hele iki kaş arası o kadar şiş ki eski burnumu arıyorum şuanda aşırı mutsuzum benim gibi sadece burun şişinden şikayetçi olan varmı??

kimsee yokmuuu!!! revizyon ne kadar süre sonra yapılabiliyor?
bence revizyonu düşünmen için çok erken benimde bugün 14. günüm ve çok şiş yüzüm bi garip pazartesi işe başlıycam herkese bi açıklama yapmam gerekecek zamanla oturacak filan ama iyi olacağını biliyorum doktorum 1 aylık olana kadar sabretmen gerekecek dedi.ve benimde kaş aram çok şiş sanki gözlerim uzaklaşmış gibi

çok erken evett ama benim hiç hayal ettiğim gibi olmucak gibi hani şişlik insede sanki benim istedğimle alakası yokmuş gbi canım zaten kendi burnumda kötü değildi yani ne kadar zor burunları harika hale getirirlerken benim kolay burnum istediğim gibi olmamış resmen

heheh benim 14.günüm görsen minik domuzcuk gibiyim tabi şiş olacak canım yaa 12 gün nedir allah aşkına sabret biraz

içim rahat değil hiç keşke ile başlayan 64774 tane cümle kuruyorum resmen

ama böyle yaparsan kendine yazık edersin sakın yapma o ameliyatın nasıl yapıldıgını izleseydin daha iyi anlardın ne demek istedigimii. Hem görmene gerek yok canım burun hassas bir organ ve bi ameliyat geçiriyor sonuçta yaa 12 gün olmuş daha böyle yaparak kendini üzersin sadece.Kimse 12 günde istediği buruna şıp diye kavuşmaz emin ol.

öyle mutlaka canım ama ben bu süreçte çok yıprandım sanırım şuanda ne desem içim rahat etmiyo.(

ilk günler insan korkuyor kendinden .bi çok kişi böyle oluyomuş.çok kkişinin de geçmiş ama benim 1seneyi geçti .burnum daha ince uzundu.şimdi daha geniş kısa ve kavisli.yani profilden görüntü çok güzel ama önden daha kibardı .benim burun deliğim yapışık gibiydi onlar büyütüldü ve burnumda et vardı alındı.acaba bunu yaparken şekli böyle mi kalacak anlamadım kiyani çok kötü değil beğeniyolar ama yaptırmasan olurdu diyen de var .zaten ben sağlık açısından yaptırdım .yapılmışken de hafif kemer düzeltilsin ve biraz ucundaki fazlalık gitsin dedim..yeniden ameliyat olmak istemiyorum ama fotolarda yandan hoşuma gidiyo ,önden biraz geniş geliyo.acaba şişlikten mi yoksa şeklimi böyle oldu anlamadım.doktoruma söyledim bunu iğne yaptı geçmezse 1-2 aya gel tekrar dedi 1aya gidecem.ne yapacak bilemiyorum.benim gibi olan var mı acabaa??????????? biri kötü bi yorum yapacak diye korkuyorum arkadaşlarımdan.yani o kadar kötü dğeil de moralim bozuluyo.pişman olmaktan korkuyorum..

cevap veren olmadı.burun ameliyatından 1sene geçmiş ve hala şişlik hissedenler var mı acaba??:26:

Bugün 12.günüm kızlar burnum çok şiş. hele iki kaş arası o kadar şiş ki eski burnumu arıyorum şuanda aşırı mutsuzum benim gibi sadece burun şişinden şikayetçi olan varmı??

benimde 9.günüm aşırı kalkık ve şiş.sizin çok geçmiş üzerinden acaba indi mi şimdi nasıl burnunuz

19. günüm bitafta şişlik indimi anlamadım bi taraf tamamen şiş burun ucuda şiş inmiş verde gariplik var gibi duruyo oysaki normali o sanırımmm off bilmiyorum nasıl indircez bu şişleri kızlarr benim gibi bi tarafı şiş olan varmı

aynı benimde öyle ya iki haftalık oldu sag tarafla daha fazla ugraşıldıgı icin soldan şiş .tribe giriyorum yamuk duruyo diye ama yapıcak birşey yok 6 ay dolmadan kötülemekte istemiyorum cok sabırsabırsabır:)

benimde öyleee sağ taraf daha şiş yamuk duruyo burnum şişliktendir umarım 15 gün oldu amleiyat olalı ama sabredemiyorum böyle kalcak gibi geliyor hiç azalmada yok sanki şişliklerde geçmezse 1 sene 6 ay böylemi dolaşcaz ya yamuk yamuk burun delikleride eşit görünmüyor hem çok can sıkıcı

kalmaz kalmaz geçicek insallah zor dönemi atlattık biz .burdaki sonrası fotolara,degisimlere baktıkca moral buluyorum=)

kalmaz kalmaz geçicek insallah zor dönemi atlattık biz .burdaki sonrası fotolara,degisimlere baktıkca moral buluyorum=)

inşallah geçer yakın zmanda en azından dışardan bakıldığında belli olmasın düzgün görünsün sadece biz farkedelim şişlikleri okullar açılıncaya kadar geçer umarım

hepimizin öyleyse sorun yoktur herale kızlar yamuk yamuk bırakcak degil ya bu doktorlar bizi :))) bitarafı inince kötü duruo iki tarafı şiş olsa belli olmaz gibi neyse geçsinde çekelim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…