bence revizyonu düşünmen için çok erken benimde bugün 14. günüm ve çok şiş yüzüm bi garip pazartesi işe başlıycam herkese bi açıklama yapmam gerekecek zamanla oturacak filan ama iyi olacağını biliyorum doktorum 1 aylık olana kadar sabretmen gerekecek dedi.ve benimde kaş aram çok şiş sanki gözlerim uzaklaşmış gibikimsee yokmuuu!!! revizyon ne kadar süre sonra yapılabiliyor?
bence revizyonu düşünmen için çok erken benimde bugün 14. günüm ve çok şiş yüzüm bi garip pazartesi işe başlıycam herkese bi açıklama yapmam gerekecek zamanla oturacak filan ama iyi olacağını biliyorum doktorum 1 aylık olana kadar sabretmen gerekecek dedi.ve benimde kaş aram çok şiş sanki gözlerim uzaklaşmış gibi
heheh benim 14.günüm görsen minik domuzcuk gibiyim tabi şiş olacak canım yaa 12 gün nedir allah aşkına sabret biraz
içim rahat değil hiç keşke ile başlayan 64774 tane cümle kuruyorum resmen
ama böyle yaparsan kendine yazık edersin sakın yapmao ameliyatın nasıl yapıldıgını izleseydin daha iyi anlardın ne demek istedigimii. Hem görmene gerek yok canım burun hassas bir organ ve bi ameliyat geçiriyor sonuçta yaa 12 gün olmuş daha böyle yaparak kendini üzersin sadece.Kimse 12 günde istediği buruna şıp diye kavuşmaz emin ol.
Benim 32. günüm ve bende çok mutsuzum, benim gibi olan varmı merak ediyordum.
Bugün 12.günüm kızlar burnum çok şiş. hele iki kaş arası o kadar şiş ki eski burnumu arıyorum şuanda aşırı mutsuzum benim gibi sadece burun şişinden şikayetçi olan varmı??
benimde 9.günüm aşırı kalkık ve şiş.sizin çok geçmiş üzerinden acaba indi mi şimdi nasıl burnunuz
19. günüm bitafta şişlik indimi anlamadım bi taraf tamamen şiş burun ucuda şiş inmiş verde gariplik var gibi duruyo oysaki normali o sanırımmm off bilmiyorum nasıl indircez bu şişleri kızlarr benim gibi bi tarafı şiş olan varmı
benimde öyleee sağ taraf daha şiş yamuk duruyo burnum şişliktendir umarım 15 gün oldu amleiyat olalı ama sabredemiyorum böyle kalcak gibi geliyor hiç azalmada yok sanki şişliklerde geçmezse 1 sene 6 ay böylemi dolaşcaz ya yamuk yamuk burun delikleride eşit görünmüyor hem çok can sıkıcı
kalmaz kalmaz geçicek insallah zor dönemi atlattık biz .burdaki sonrası fotolara,degisimlere baktıkca moral buluyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?