burun ameliyatından sonra burun ucunu biraz daha kaldırtmayı düşünenler var mı?

burun kemiğimi kırılmadı törpülendi biraz da ucuna müdahale edildi. ben oldukça kalkık istiyodum ama pek olmadı işte.

burun kemiğimi kırılmadı törpülendi biraz da ucuna müdahale edildi. ben oldukça kalkık istiyodum ama pek olmadı işte.

olmadı değil canım doktor yapmamış her doktorun bir tarzı vardır o yüzden çalıştığı burun tarzına göre doktor seçmeliyiz.kime oldun ameliyatını.ki burnun bence oldukça doğal ve güzel ama istediğin kavis ise evet pek kavisli olmamış..

yaşadıklarım normal mi topiğine bakarsan bende 16 gün önce oldum ordaki fotolar bana ait bende fazla kavisli buluyodum ama şimdi biraz daha düştü.

bence kalkıklığı iyi ve daha cok yeni hatta bildiğim kadarıyla burnun zamanla kalkıklıgı artabılıyormuş belkı şişlikler indikten sonra şeklı daha bır ortaya cıktıgından dolayı ama illa istıyosan dolguyla bunu yapabılırsın.

kavis değil canım benim istediğim kalkıklık.. doktorum zühtü demir.. kendisine ameliyat olan diğer üyelerin burunlarını çok beğeniyorum frapan, nehiyy gibi ki onların burunları maşallah hem kalkık hem güzel..tarzını bildiğim için onu seçtim zaten. şimdi acaba 6 ay sonra falan ucunu kaldırtsam mı hafif diye düşünüyorum ama korkuyorum da bozulursa diye

:1shok: kalkıklığı artabiliyomu:1shok: ozaman yakında beynim görünücek karşıdan..

canım ya ben de tam tersi acaba şişler indikçe daha da düşer mi diye korkuyorum.. inşallah dediğin gibi olur.. burun delikleri arasındaki kısım var ya orası sanki daha da incek gibi geliyo inşallah öyle olmaz..

bence hiç elletme çok güzel burnun ben çok beğendim keşke benimkide seninki gibi doğal görünse.yazık gerek yok 2.müdahaleye..eziyetini geç fazla deformasyon olur daha çok hassaslaştırma bence.

bence hiç elletme çok güzel burnun ben çok beğendim keşke benimkide seninki gibi doğal görünse.yazık gerek yok 2.müdahaleye..eziyetini geç fazla deformasyon olur daha çok hassaslaştırma bence.

gerçekten öyle mi düşünüyosun.. ben senin fotoğraflarına baktım şimdi henüz yeni olmasına rağmen ben de seninkini beğendim.. kalkıklığı güzel bence o kadar zahmet çektikten sonra doğallıktan çok güzellik önemli yani bu benim düşüncem.. ben sırf kalkık hokka gibi ucu olan bi burun istediğim için katlandım yani. neyse biraz zaman geçsin bakalım belki alışırım

1.5 ayın dolmuş ve daha cok ineceğini sanmıyorum.burnum 2 aylıkken doktoruma sordugumda daha inmez dedi burnun.13 gun sonra 3. ayımı tamamlıcam ozaman bır karşılastırma yapıcam ama bencede pek bır fark olmıcak:)

kalpten söylüyorum burnunu burnuma tercih ederdim..ama işte öyleyiz ya elimizde olmayanı istiyoruz olanın da kıymetini bilmiyoruz..valla ben olsam asla dokundurtmam ama burun senin hayat senin çileside senin:)biraz daha bekle bakalım:):)

venuscüm sana ark. talebi yolluyorum profilinde varsa fotoğraf gçrmek isterim. aslında doktoruma ben daha sargı çıkar çıkmaz bu kalkıklık gitmez dimi diye sormuştum, o da inmez dedi. ama işte indi biraz. inşallah memnun kalırız valla daha fazla inmesin de

kabul ettim cnm. bende senın gıbı hemen sormuştum banada inmez demıstı ama illakı bıraz iner şiş çünkü ilk halleri :)

merhaba kızlar moralim çok bozuk ameliyatımın kötü geçtiğini düşünüyorum.ben 6 hafta önce ameliyat oldum görünüşüyle ilgili bir şikayetim yok ama gözlerimin altı hala belirgin bişekilde mor ayrıca nefes almada problem yaşıyorum ve nefes alırkende iğrenç bi şekilde sümük kokusu alıyorum.ne olur başından geçmiş olan varsa bana yardımcı olsun.

öncelikle cnmmmmm daha yeni olmuşsun amlyt onun için bu dedigin tarzda şikayetler çok normal..gözaltın mor olabilir canın geç iyleşiyor demekkii..burnunda sümük kokusu dedigin iltihap cnmmmm ilaç kokusu tarzında gelir kimi zaman...bunlaırn hepsi gececek az sabretmen lasım:)

yaa aynı sorun bendede var baslarda şikayet ediodum cok kalkık die ama simdi bayagı indi daha 17.günümdeym arkadaslar daha inmesiinnnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…