Burun ameliyatından sonra burunda yamukluk

lamer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
13
2
1
37
Selam arkadaşlar 17 gün önce ameliyat oldum şişlikler indikçe burnum sağ tarafa doğru yamuk bir şekil almaya başladı bunun nedeni nedir acaba ? ameliyat olmadan önce burnumda her hangibi bir yamukluk falan yoktu hatta doktorum ameliyat olmasan'da olur bence burnunuz bu haliyede çok güzel demişti ama ben biraz daha küçük olsun diye ameliyat oldum ama pişman oldum bu yamukluk sizce kalır mı yoksa zamanla düzelir mi ? kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum doktordan görüşmek için randevu istedim ama bir ay sonraya randevu verdi 1 ay beklemek benim için şuan ızdıraptan başka birşey değil heleki arkadaşlarımın suratıma bakıp burnun yamuk duruyor demeleri beni gerçekten çok üzüyor :(

Selam arkadaşlar 17 gün önce ameliyat oldum şişlikler indikçe burnum sağ tarafa doğru yamuk bir şekil almaya başladı bunun nedeni nedir acaba ? ameliyat olmadan önce burnumda her hangibi bir yamukluk falan yoktu hatta doktorum ameliyat olmasan'da olur bence burnunuz bu haliyede çok güzel demişti ama ben biraz daha küçük olsun diye ameliyat oldum ama pişman oldum bu yamukluk sizce kalır mı yoksa zamanla düzelir mi ? kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum doktordan görüşmek için randevu istedim ama bir ay sonraya randevu verdi 1 ay beklemek benim için şuan ızdıraptan başka birşey değil heleki arkadaşlarımın suratıma bakıp burnun yamuk duruyor demeleri beni gerçekten çok üzüyor :KK43:

Resim var mı?

Kime ameliyat oldunuz? Bi foto var mi belki yardimci olabilirim.

Selam arkadaşlar 17 gün önce ameliyat oldum şişlikler indikçe burnum sağ tarafa doğru yamuk bir şekil almaya başladı bunun nedeni nedir acaba ? ameliyat olmadan önce burnumda her hangibi bir yamukluk falan yoktu hatta doktorum ameliyat olmasan'da olur bence burnunuz bu haliyede çok güzel demişti ama ben biraz daha küçük olsun diye ameliyat oldum ama pişman oldum bu yamukluk sizce kalır mı yoksa zamanla düzelir mi ? kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum doktordan görüşmek için randevu istedim ama bir ay sonraya randevu verdi 1 ay beklemek benim için şuan ızdıraptan başka birşey değil heleki arkadaşlarımın suratıma bakıp burnun yamuk duruyor demeleri beni gerçekten çok üzüyor :KK43:

Cnm sakin ol düzelir . Zor kısmını atlatmışsın hangi teknikle oldum ve derin nasıldı

Canım ben eğrilik için ameliyat olmuştum ve şuan daha eğri benim neredeyse 2 ay olacak düzelmedi dahada belli oldu. Eski hali bu kadar eğri değildi inşallah seninki düzelir

Bence daha erken, egri kisima fazla mudahale ediliyor bu yuzden gec inebilir. Elinizle hafif bastirinca aciyor mu sis olan kisim?

Ya sadece kemik törpületsem burın ucu fln kaldırtmasam okur mu valla korkuyorum artık

Ben bekir sivri bey'e ameliyat oldum kendisini çok araştırıp bulmuştum 1 ay sonra kontrol için randevu verdi ama şuan üzüntüden çok yıprandım

Sadece törpü mü yaptrossm ya burın ucu kaldırtmıcam :(

Ben bekir sivri bey'e ameliyat oldum kendisini çok araştırıp bulmuştum 1 ay sonra kontrol için randevu verdi ama şuan üzüntüden çok yıprandım
Himm.tuh ya.. cok uzuldum. Gecmis olsun.. buyuk ihtimal masaj verir diye dusunuyorum. Eger burnun bi tarafinda doku daha disa dogru kabarik duruyorsa bi kac sebebi olabilirmis. Dokuyu burnunuz icten iteklermis. Ya da odem orada daha fazla oldugundan iteklermis.. doktorunuz ne diyecek merak ettim.bizi haberdar edin.

insan vucudunun sag ve sol taraflari farklidir. insani ortadan ikiye bolup hem sag tarafin aynisi hem sol tarafin aynisini cikarirsaniz 2 farkli ksii cikar. ayni olan organlarda sag ve sol kisimlarda farklar vardir buyukluk farkli simetri farki gibi. iyilesme sureci de farkli olur sag taraf odemi 1-2mm daha cabuk inerken sol taraf daha gec inebilir. cok erken su an sizin icin hala ödemli burnunuz biraz sabredin duzelecektir ❤️❤️

insan vucudunun sag ve sol taraflari farklidir. insani ortadan ikiye bolup hem sag tarafin aynisi hem sol tarafin aynisini cikarirsaniz 2 farkli ksii cikar. ayni olan organlarda sag ve sol kisimlarda farklar vardir buyukluk farkli simetri farki gibi. iyilesme sureci de farkli olur sag taraf odemi 1-2mm daha cabuk inerken sol taraf daha gec inebilir. cok erken su an sizin icin hala ödemli burnunuz biraz sabredin duzelecektir ❤️❤️

içimi çok rahatlattinız umarim dediginiz gibi olur ve düzelir

içimi çok rahatlattinız umarim dediginiz gibi olur ve düzelir
sadece burun icin 4 kere ameliyat oldum ben az cok tahmin edebiliyorum sis ve odemli goruntuyu hic dert etmeyin odemler insin burnunuz ortaya ciksin oyle bakin forumda cok olumsuz yorum var psikolojik olarak o yorumlar da etkiler size daha da cok yamuk gelir o yuzden sadece sabir ❤️

sadece burun icin 4 kere ameliyat oldum ben az cok tahmin edebiliyorum sis ve odemli goruntuyu hic dert etmeyin odemler insin burnunuz ortaya ciksin oyle bakin forumda cok olumsuz yorum var psikolojik olarak o yorumlar da etkiler size daha da cok yamuk gelir o yuzden sadece sabir ❤️
peki ödemler ne zaman iner yani büyük oranda 1.5 ayda iyi olur mu burun

Yamuk olduğunu arkadaşlarım ve gören herkes söylüyor eşimde guzelim burnunu mafettin dedikçe çok üzülüyorum benim anlamadığım o kadar ameliyat olan insan var neden onlarin burunları bu süre zarfında yamuk değilde benimki yamuk duruyor iyileşsin duzelsin başka birşey istemiyorum çunku duzgun ve guzel bir burnum varken ameliyat olup yamultan bir ben olacağım yardimlariniz icin cok tesekkur ederim iyiki varsiniz

o tamamen kisiye bagli soyle ki; kisinin yas faktoru, sigara alkol kullanma orani ya da kullanip kullanmamasi, deri hassasligi, yaralarin iyilesme sureci, beslenme yani akliniza gelebilecek her sey sureci etkiliyor. ameliyat sonrasi siz farketmeseniz de orasi acik yara halinde ve iyilesme doneminde oldugu icin odemli olmasi cok normal ama 1.5 ay odemlerin inmesi ixin cok kisa bir sure zarfi. 1.5 ayda odemler iner ama hala odemli kalir ortalama 2 senede burun sekli oturuyor. cok sabirsizdim ben de hemen odemler insin istiyordum seklini gormek istiyordummve o odemli donem moralim cok bozuktu ama burun seklini gorebilmek icin 1.5 ay cok az sure eger plastik cerrah degilseniz onlar anlayabilir biraz bekleyin en azindan 6-7 ay kadar ❤️❤️❤️
peki ödemler ne zaman iner yani büyük oranda 1.5 ayda iyi olur mu burun

merhaba tekrar yukarda yazdigim yorumu okumanizi rica edecegim❤️ uzulmeyin gercekten yamuk kalmaz odemli donemde hixbir sey belli olmaz burun sekil alma surecinde su an yani ameliyatta verilen sekli ortaya cikmaya basliyor yavas yavas odemlerinizin oldugu surecte yamuk gorunmesi gercekten cok normal. her insanin vuxudunun verdigi tepki iyilesme surec ve nasil iyilestifi farklidir. ben eski telefonunda bulabilirsem size ilk ameliyatlarim sonrasi 1-3 arasi degisimi atacagim ve sonraki halleri eski telefonuma bakacagim bosuna kendinizi uzmeyin derim ben. cok sorun haline geldiyse baska plastik cerraha danisin ama devlet hastanesine gidip danisn. cunku ozeldekiler rakip goedukleri ixin yaptigi ameiyati iyi bulmadigini soyleyip sizi 2. ameliyata ikna etmesin❤️❤️
Yamuk olduğunu arkadaşlarım ve gören herkes söylüyor eşimde guzelim burnunu mafettin dedikçe çok üzülüyorum benim anlamadığım o kadar ameliyat olan insan var neden onlarin burunları bu süre zarfında yamuk değilde benimki yamuk duruyor iyileşsin duzelsin başka birşey istemiyorum çunku duzgun ve guzel bir burnum varken ameliyat olup yamultan bir ben olacağım yardimlariniz icin cok tesekkur ederim iyiki varsiniz

Back
X