peki sizde de ilk kendinize yakıştıramama durumu oldu mu ben yakıştıramıyorum yüzüme sanki artık hep mutsuz olacakmışım gibi geliyormerhaba tekrar yukarda yazdigim yorumu okumanizi rica edecegimuzulmeyin gercekten yamuk kalmaz odemli donemde hixbir sey belli olmaz burun sekil alma surecinde su an yani ameliyatta verilen sekli ortaya cikmaya basliyor yavas yavas odemlerinizin oldugu surecte yamuk gorunmesi gercekten cok normal. her insanin vuxudunun verdigi tepki iyilesme surec ve nasil iyilestifi farklidir. ben eski telefonunda bulabilirsem size ilk ameliyatlarim sonrasi 1-3 arasi degisimi atacagim ve sonraki halleri eski telefonuma bakacagim bosuna kendinizi uzmeyin derim ben. cok sorun haline geldiyse baska plastik cerraha danisin ama devlet hastanesine gidip danisn. cunku ozeldekiler rakip goedukleri ixin yaptigi ameiyati iyi bulmadigini soyleyip sizi 2. ameliyata ikna etmesin
merhaba tekrar yukarda yazdigim yorumu okumanizi rica edecegimuzulmeyin gercekten yamuk kalmaz odemli donemde hixbir sey belli olmaz burun sekil alma surecinde su an yani ameliyatta verilen sekli ortaya cikmaya basliyor yavas yavas odemlerinizin oldugu surecte yamuk gorunmesi gercekten cok normal. her insanin vuxudunun verdigi tepki iyilesme surec ve nasil iyilestifi farklidir. ben eski telefonunda bulabilirsem size ilk ameliyatlarim sonrasi 1-3 arasi degisimi atacagim ve sonraki halleri eski telefonuma bakacagim bosuna kendinizi uzmeyin derim ben. cok sorun haline geldiyse baska plastik cerraha danisin ama devlet hastanesine gidip danisn. cunku ozeldekiler rakip goedukleri ixin yaptigi ameiyati iyi bulmadigini soyleyip sizi 2. ameliyata ikna etmesin
doktor kontrolünden sonra son durumunuzu, doktorun size aktardığı bilgileri de paylaşır mısınız bizimle. bende merak ediyorum ödemler eşit oranda inmediği için mi burunda bir orantısızlık görülüyorTavsiyenize uyup çok yakin bir arkadaşimın doktor arkadaşina cuma günü randevu aldim bakalim o ne diyecek herşey için çok teşekkur ederim çok yardımcı oldun cansın vallahi
Tavsiyenize uyup çok yakin bir arkadaşimın doktor arkadaşina cuma günü randevu aldim bakalim o ne diyecek herşey için çok teşekkur ederim çok yardımcı oldun cansın vallahi
peki sizde de ilk kendinize yakıştıramama durumu oldu mu ben yakıştıramıyorum yüzüme sanki artık hep mutsuz olacakmışım gibi geliyor
Sonucu paylasirmisiniz birde kac gunluk ameliyatliydiniz.bende 56 gunluk ameliyatliyim ve benimde burnum yamuk.beklemek cok zor.yarin kontrolum var bende paylasicam ne diycek doktor.Tavsiyenize uyup çok yakin bir arkadaşimın doktor arkadaşina cuma günü randevu aldim bakalim o ne diyecek herşey için çok teşekkur ederim çok yardımcı oldun cansın vallahi
Sonucu paylasirmisiniz birde kac gunluk ameliyatliydiniz.bende 56 gunluk ameliyatliyim ve benimde burnum yamuk.beklemek cok zor.yarin kontrolum var bende paylasicam ne diycek doktor.
Merhaba ya evet cok sevinirim bekliyorum her ikisininde yorumunu.ben dun gittim sen ne kadar masaj yaparsan o oranda duzelicek burnun dedi.masaji siklastir dediSelam ben tam 1 aylik ameliyatlıyım randevu alıp başka bir doktorun tavsiyesini almaya gidecektim randevu aldım ama doktorun çok acil bir işi çiktığı için beni bir kaç gün sonraya erteledi bakalim hem ameliyat eden doktorumla hemde baska bir doktor ile konuşup ikisininde dediklerini burdan paylasacağım sizde doktorunuzun dediklerini paylaşirsanız bir birlerimize yardımcı olmuş oluruz
Arkadaşlar yamukluk dediğiniz burunun bi tarafının çökmesi gibi bir şey mi?Merhaba ya evet cok sevinirim bekliyorum her ikisininde yorumunu.ben dun gittim sen ne kadar masaj yaparsan o oranda duzelicek burnun dedi.masaji siklastir dedi
Hayir bufun ucu resmen bi tarafa bakiyoAr
Arkadaşlar yamukluk dediğiniz burunun bi tarafının çökmesi gibi bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?