L laaasey Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 218 132 73 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi laaasey #1 Yaklaşık 2 hafta önce ameliyat oldum septum deviasyon burun ameliyatı yirmilik dişlerim çok feci rahatsız ediyor. Daha önce olanınız var mı ameliyat olacağımı söylüyor doktor . Sizce yan etkisi olur mu ? Malum diş ve burun bi bağlantısı olmalı :)))
Yaklaşık 2 hafta önce ameliyat oldum septum deviasyon burun ameliyatı yirmilik dişlerim çok feci rahatsız ediyor. Daha önce olanınız var mı ameliyat olacağımı söylüyor doktor . Sizce yan etkisi olur mu ? Malum diş ve burun bi bağlantısı olmalı :)))
LadyPenny Deliyim ben deliyim Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 743 153 123 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi laaasey #2 Ben dis ameliyati olmadim da dis cektirmistim. Biraz acidi ama bir skntisi olmadi hatirladigim kadariyla iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben dis ameliyati olmadim da dis cektirmistim. Biraz acidi ama bir skntisi olmadi hatirladigim kadariyla iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi