Merhaba arkadaşlar ameliyat öncesinde ve sonrasında bu siteden çok faydalandım, yorumlarınıza çok çok teşekkür ederim. Bugün 11. günüm, gayet iyiyim. yüzümde ve göz altlarımda hiç denecek kadar az şişlik oldu onlar da 3.günden itibaren kayboldu. Şu an sadece burun içi şişlik var. Ameliyatımdan doktorumdan çok çok memnunum. bu sabah bantlar kendiliğinden çıktı, biraz yağlı bi cildim var da. Doktoruma sordum sorun olmaz dedi, zaten 3-4 gündür bantlıydı. Şeklinden de memnunum şu an, burun şişliğinin geçmesini bekliyorum. Kayseri'de olanlara doktorumu şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca ameliyatın olduğu gün gece uyuyana kadar saatte bir 15 dakika buz tedavisi şişlik ve morluk oluşmamasında çok önemli.
Şu an tek sıkıntım duş almaktan korkmak. Bugün su değdirmeden duş aldım, doktorum yavaş yavaş değdirebilirsin bir şey olmaz ne de olsa alçı ya da sargı yok dedi ama ben korkuyorum.
Bir de burun içindeki kurumuş pıhtılar bazen tıkanıklık yapıyor. Bepanthen kullanıyorum.
her şey iyi gidiyor genel olarak. Ameliyat olmaktan korkanlar hiç çekinmesinler.
Yarın İstanbul'a döneceğim umarım yolda ekstra bi şişlik oluşmaz.
Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum :)