• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

dağçiçeği bantlarım açıldığından beri ağlıyorum,burnum çok büyük yandan aynı pinokyo,önden bir tuhaf,şiştir tamam biliyorum ama,bu kadar da büyük olmaması lazım,hayatım karardı,çooookk üzgünüm

ama daha çok yeni canım yaa..neden hemen telşa kapıldın ki..burun yüksekliğine bak nasıl..büyüklüğünü ancak öyle karşılaştırabilirsin..o şiler inecek..burnun şekle girecek..tabi biz bikaç gübne kadar okula başlıcaz seninle..ödemleri daha erken atmamız için kafa yormamız şart..yeşil çay ya da adaçayı falan iç istersen..ödem atmayı hızlandırır:)))

hadi yaa. ama ara ara insan şekil değiştirmek istiyor yaaa. sürekli sırt üstü yatmak gerçekten zor. bir de uykudayken insan kendini çok fazla kontrol edemeyebiliyor. allah sonumuz hayır etsin.

hadi yaa. ama ara ara insan şekil değiştirmek istiyor yaaa. sürekli sırt üstü yatmak gerçekten zor. bir de uykudayken insan kendini çok fazla kontrol edemeyebiliyor. allah sonumuz hayır etsin.

yan yatmamak derken burnumuzun biyere deymemesini kastediyorsun cnm sanırım onun dısında sorun olmaz zaten burnumuz sılıkon alçıda umarım sorun olmaz yani:))

ilgilendiğin için teşekkür ederim,bu kadar da şiş olmaz diye düşünüyorum,şişlikler insede burun büyük işte,şekli güzel kocaaaaa bir burun,ben ümit filize oldum.izmirde

bak sana şöyle söyleyim: benim dudaklarım o kadar şişti ki dudak zarı, tam dudaklarımın şeklinde kalıp gibi soyuldu. sanki dudağımın üstüne bir şey yapıştırmış da onu çıkartıyor gibi hissettim :) bi de çenemde şişlik çok oldu. burnumdaki bantlar çıktığında da yamuk bi burnum vardı. meğer o şişliklerden öyle görünüyormuş. ödemler eşit yayılmadığı için bir yerde toplanabiliyorlarmış. yani senin yaşadığın sorunu hemen hemen hepimiz yaşadık.

:)) Benim de ameliyat vs'den çok rahatsız olduğum durum. Gece sürekli uyanıyorum alışamadım kaç gündür, boynum ve başımın arkası ağrıyor artık :)

öyle kolay kolay etkileneceğini sanmıyorum burnun. çünkü yan yattığında da burun üzerine bastırarak yatmıyorsun sonuçta. benim doktorum ilk günden beri yan yatabilirsin dedi. sorun olmadı o konuda

bak sana şöyle söyleyim: benim dudaklarım o kadar şişti ki dudak zarı, tam dudaklarımın şeklinde kalıp gibi soyuldu. sanki dudağımın üstüne bir şey yapıştırmış da onu çıkartıyor gibi hissettim :) bi de çenemde şişlik çok oldu. burnumdaki bantlar çıktığında da yamuk bi burnum vardı. meğer o şişliklerden öyle görünüyormuş. ödemler eşit yayılmadığı için bir yerde toplanabiliyorlarmış. yani senin yaşadığın sorunu hemen hemen hepimiz yaşadık.

Canım sen ne zaman ameliyat olmuştun, aynı sorunları ben de yaşadım dudak bakımından:) Şişliklerim olmuştu onların yerini de sarılıklar aldı o da fazla değil :) Bir de duş alamamak çok kötü yaaa, evden dışarı çıkamıyorum, normalde her gün duş alan biri olarak 4 gündür bu halde olmak inanılmaz koyuyooor:( :) dikişler alındıktan sonra problem olmuyor değil miii?!

Kızlar bu masaj olayı nedir yaa bi çok doktor masaj yaptırıyormuş ama benım doktorum masaj vermıyor..masaj yapınca daha mı cabuk ınıyo acaba sıslıkler falan ?

öyle kolay kolay etkileneceğini sanmıyorum burnun. çünkü yan yattığında da burun üzerine bastırarak yatmıyorsun sonuçta. benim doktorum ilk günden beri yan yatabilirsin dedi. sorun olmadı o konuda

benim doktorum da sadece iki yastıkla yat dedi başka birşey söylemedi..yeğenimin doktoru söylemiş..o da bana söyledi..bana da mantıklı geldi..burnumuzun ağırlığını bir tarafa vermiş oluyoruz..şu an burun da hamur gibi şekil alacak durumda..siz yan yatmayın yine derim ben..
dırt üstü yatmak benim de canımı acıtmaya başladı kuyruk kemiğim batıyo artık..ben de vücudumu yan çevirip kafamı düz tutuyorum :: en azından ilk bir ay dkkat edin:))

ben de dudaklarıma dolgu yaptırmıştım anestezi sırasında..ağızdan nefes alıp vermekten dudaklarım o kadar çatladı kurudu ve soyuldu ki dolgu maddesi kalmadı dudağımda şu an..sıfırlanmış durumda..sözde bir yıllıktı 15 günde bitti:((

benimde dudaklarım çok şişmişti ve ağızdan nefes almaktan kuruyordu size tavsiyem yatmadan önce dudaklarınıza bol bol nemlendiri sürüp öyle yatın

burnumun üzerindeki pütür pütür görünümden nasıl kurtulacağımı bulamadım hala..fikri olan varsa acil yardım istiyorum:(((

Anaaam bir de o dert mi var:) Eğer silerken ağrımayacaksa gül suyundan tonik veya direkt gül suyu hatta öneririm alkolden bile daha iyi temizliyor ve yumuşatıyor, bir ara çok kullanıyordum bu durumda da yarar sanırım:)

burnumun üzerindeki pütür pütür görünümden nasıl kurtulacağımı bulamadım hala..fikri olan varsa acil yardım istiyorum:(((

ahh ah anyı dertten bende muzdarıbım:25: ilk zamanlar resmen derı degıstırdım yuzum ınanılmaz sekılde soyuldu burnumda dahil :1: neysekı o baya bi azaldı ama şuan benımde burnum pütür pütür temızleme jelıyle yıkıyorum tonıkle sılıyorum hatta peelıng yapmaya calısıyorum ama nafile hala aynı. bide bu yetmemıs gıbı siyah noktalar olusmaya basladı :41: her banyoda acab burnumu keselesem bısey olur mu dıe dusunuyorum sonra vazgecıyorum :9: :9:

ahh ah anyı dertten bende muzdarıbım:25: ilk zamanlar resmen derı degıstırdım yuzum ınanılmaz sekılde soyuldu burnumda dahil :1: neysekı o baya bi azaldı ama şuan benımde burnum pütür pütür temızleme jelıyle yıkıyorum tonıkle sılıyorum hatta peelıng yapmaya calısıyorum ama nafile hala aynı. bide bu yetmemıs gıbı siyah noktalar olusmaya basladı :41: her banyoda acab burnumu keselesem bısey olur mu dıe dusunuyorum sonra vazgecıyorum :9: :9:

valla ben biraz tırsak olduğum için korkuyorum ellemeye..sen ne zaman ameliyat oldun?
burnum inanılmaz yağlı duruyor..aynı zamanda da karşıdan direk göze çarpan isirik gibi bir görüntü..benim 15.günüm..15 gün sonra tamamen yok olur mu acaba?

yaa bir de bir kaşınıyor ki burun arkadaşlar..hem yağlı hem pütür pütür hem kaşnıyo:((
bu arada iyi de bir haberim var..şekli şemali büyük ölçüde ortaya çıktı..hoş duruyo..şu burun direklerinin iç tarafındaki -kan pıhtıları mı dikiş mi ne anlamadım- yaraya benzeyen şey kaybolsa dışarı çıkıcam:))

yaa bir de bir kaşınıyor ki burun arkadaşlar..hem yağlı hem pütür pütür hem kaşnıyo:((
bu arada iyi de bir haberim var..şekli şemali büyük ölçüde ortaya çıktı..hoş duruyo..şu burun direklerinin iç tarafındaki -kan pıhtıları mı dikiş mi ne anlamadım- yaraya benzeyen şey kaybolsa dışarı çıkıcam:))

Fotoğraf, fotoğraf, fotoğraf, fotoğraf,fotoğraf... en kıs zamanda istiyoruzzz! :)

Ya bir de burun akıntılarım büyük ölçüde azaldı ama deliklerimden birinde iki gündür hafif mi kanama var, pansuman yaparken fark ediyorum normal mi bu acaba, içteki dikişlerde problem olmamıştır değil mi, ağrı sızı yok.

Back
X