selam kızlar. Konuyu okumayım okumayım dedim ama kendimi tutamadım :)) benim de tam bir hafta sonra, 6 şubatta ameliyatım var. Istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum, ailem ankarada. Doktorum da ankarada. Işyerinden sadece 2 hafta izin alabildiğim için 2 hafta sonunda mutlaka istanbula, ailemden ve doktorumdan uzağa ve işimin başına dönmek zorundayım. Mesleğim de parfümerlik, yani koku tasarlıyorum. Aylarca tıkalı kalacak bi burunla nasıl olacak bilmiyorum ama benimki sadece estetik değil, birincil olarak sağlık amaçlı bir ameliyat olduğu için mecburen olacağım. Beni korkutan şeyler var, daha da korkmamak için doktorumla ilgili topik hariç hiçbir topiği okumuyodum aslında ama faydalı şeyler öğrendim sizden. En azından hazırlıklı olayım karşılacaklarıma, şoka girmeyim di mi :) işte benim korkularım...
* en büyük korkum nefes alamamak... Nefes alamamayla ilgili fobik bir durumum da olduğu için, grip olduğum zamanlarda bile ağlayacak noktaya geldiğim için, en çok bundan korkuyorum.
* koku alamamak.. Bu ciddi bir mesleki endişe.. Umarım böyle bi şey yaşamam.
* aynada bambaşka bi insan görmek... Ben kendimi seviyorum çünkü, bakışlarım, mimiklerim değişecek diye korkuyorum. Tamam, burnum güzelleşsin ama bu da beni bambaşka bi insan yapmasın istiyorum :)
eğer normal, sorunsuz bir ameliyat olursa, bunun dışındaki sıkıntılara katlanabilirim gibi geliyo. Bi de 6 ay sonra, temmuzun ilk haftası düğünüm var, şiş suratlı bi gelin olmak istemiyorum :)) doktorum olmazsın merak etme dedi ama :) var mı 6 aylık ameliyatlı aramızda? Ne durumda oluyo insan merak ediyorum. Bana şans dileyin kızlar