burun ameliyatından sonra yapmamız gereken uygulamalar.

2 hafta oldu desene, sen yine iyisin foruma bile giriyorsun. Ben bişey olur diye 2 hafta rapor aldım evde yattım hep. :) cesaret bu işte önemli :) geçmiş olsun

:)))) saol canım .doktorun kimdi senin? biraz fazla üstüne düşmüşsün ama tehlike evresi bitti artık dokunmalısın burnunaa :128: benim ameliyat sonrası tecrübem ye , iç , gez , olabildigince yatma .iyilesme sürecini bu şekilde hızlandırdım ama yinede kuruntularıma çare bulamıyorum sabretme gücümü burada sizlerden alıyorum :16:

Son düzenleme:
:)))) saol canım .doktorun kimdi senin? biraz fazla üstüne düşmüşsün ama tehlike evresi bitti artık dokunmalısın burnunaa :128: benim ameliyat sonrası tecrübem ye , iç , gez , olabildigince yatma .iyilesme sürecini bu şekilde hızlandırdım ama yinede kuruntularıma çare bulamıyorum sabretme gücümü burada sizlerden alıyorum :16:
düzenleme,ekleme

Son düzenleme:
ameliyat olalı 12 gün oldu, sol tarafım diğer tarafa göre daha şiş, zaten en çok morluk ta sol gözümde olmuştu. masaj yaparken göz tarafıma yakın olan yerde elime sertlik geliyo. kemik mi ödemmi anlayamıyorum. geçer mi acaba :(((

merhaba arkadaşlar ben de 17 temmuzda burun estetiği yaptırdım. bugün 12. gün aslında cumartesi alçıyı çıkarttırmak için gidecektim ama acil bir iş dolayısıyla gidemedim doktoruma da şu an ulaşamıyorum izinliymiş haftaya pazartesi dönecekmiş. bu zaman zarfında alçının durmasının bir zararı olur mu acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim

ayy kızlar benim tamponum tam 6 gün 6 gece kaldı çekilecek çile değil valla :) yini iyi dayanmışım tamponların çıktığında yemek yemekten korkar olmuşum, psikoloji bozuluyor tabi :( :( :43:

ameliyat olalı 12 gün oldu, sol tarafım diğer tarafa göre daha şiş, zaten en çok morluk ta sol gözümde olmuştu. masaj yaparken göz tarafıma yakın olan yerde elime sertlik geliyo. kemik mi ödemmi anlayamıyorum. geçer mi acaba :(((

canım aynısı bendede var. ödem o! annem de estetik olmuştu onda da vardı geçti sonra. ama baya bir kalıyor, aylar sonra geçiyor. sertliğinden ne kadar uzun kalabileceğini anlamışsındır :) ama dert etme geçecek ikimizinde inşallahh :):13:

kızlar burundaki bu akıntı nezamana kadar sürüyor ya:(( birde nezaman rahat nefes alacağım ben. burun içi şişlikler kaç güne iniyor?

Benim 6.gunum bugun sisliklerim indi moraran yerler sararmaya basladi alcim birkac gun sonra cikcak yalnz alnimdaki ve yanagimdaki bandajlar gevsedi tamamen sorun olur mu ?

mrba yaglanma ve parlamaya nivea stay clear tonik öneriyorum alcım cıktıgından beri kullanıyorum cok etkili

Merhaba,
Benim henüz 7. günüm alçım 6 gün daha kalacakmış.Alçı çıktıktan sonra yağlanma mı oluyor yoksa ödemden dolayı gerilmiş olan burun dersi parlak mı görünüyor.bir sene vsüren bir yağlanma nedi yaaa:52:

Merhaba,
Benim henüz 7. günüm alçım 6 gün daha kalacakmış.Alçı çıktıktan sonra yağlanma mı oluyor yoksa ödemden dolayı gerilmiş olan burun dersi parlak mı görünüyor.bir sene vsüren bir yağlanma nedi yaaa:52:

mrhba geçmiş olsun..:nazar: ameliyattan sonra yağlanma bir nevi cildin tepkisi oluyo aslında. malum kolay bir olay değil yaşadığı sinirler, dokular kesiliyo flan.... burnumuzu eskisi gibi hissedene kadar yüzümüzü ameliyat olmamış gibi yıkamaya başlayana kadar:) bu yağlanma devam edicek malesef..

okudugum yorumlara göre ameliyat sonrası yağlanma, sivilce ve siyah nokta sıkıntıları oluyormuş; özellikle t bölgesi yağlı olanlara önerebileceğiniz bakımlar var mı??

günlük normal temizlik tonik ve jellerimii kullanmaya devam edebiliyor muyuz??

arkadaşlar bu topiği deneyimli arkadaşların benim gibi yeni ameliyat olanlarla fikir alışverişinde bulunmaları için açtım.
burada burun temizliği, burun masajı,okyanus suyunun kullanımı,bandaj sonrası burun ve yüzdeki isirikler vs.aklımıza takılan ameliyat sonrası her soruya tcrübelerimizi de katarak cevap alabiliriz...

Güzel bir konuya değinilmiş tebrik ederim.

Arkadaşlar selam.
Benim alçım 12. günde çıkarıldı.bugün 13. gün.
Alçı çıkarıldıktan hemen sonra işe gitmek zorunda olduğumdan makyaj yaptım.burnumun üstü bir hayli kuru ve pütür pütür duruyordu,üzerine kapatıcıları da sürünce kuruluk belirginleşti.Bir parça pamuğa bebek yağı damlatarak burun üzerine hem masaj yaptım hemde nemlendirdim şu an gayet normal görünüyor.
Bu arada morluklarınız için BİBERİYE SUYU önereceğim.Yağının iyi geldiği her yerde yazıyor ancak ben bahçemizden direk biberiye toplayıp kaynattım,bir parça pamuğa döküp gözünüze hafifçe uygulayın bir süre pamuğu gözlerinizin üzerinde tutun.Gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim.
:21:

Morluklar için auriga xo cream tavsiye ediyorum. Morluklarım iki gün içinde geçmişti. Bu mucize kremim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X