Burun ameliyatindan sonra yolculuk.

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Merhaba
kisa bir süre sonra burun ameliyati olacağım. Ertesi gün yolculuk yapılır mi? 2 saatlik bi yolculuk? Yapılırsa nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Daha önce bu durumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Doktora sordum doktorum sikinti olmaz dedi. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Teşekkür ederim.

Merhaba
kisa bir süre sonra burun ameliyati olacağım. Ertesi gün yolculuk yapılır mi? 2 saatlik bi yolculuk? Yapılırsa nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Daha önce bu durumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Doktora sordum doktorum sikinti olmaz dedi. Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Teşekkür ederim.
Daha yeni ameliyat olmuş biri olaraktan yapabilirsin bence. Sadece öne eğilme. Yanında pipet bulundur su içme durumuna karşı ve kimse çarpmasın

Ödemelerinin gitmesi için yürüyüş yapman gerek cok uzun saatler oturup kalmaman daha iyi. Doktor soğuk kompress onermedi mi ben ilk 3 gün yapmıstım diye hatırlıyorum. Korkutmak gibi olmasın ama ben uzun yolculuğa çıkamazdım o halde evde bile yeteri kadar zordu ilk 1 hafta. Yarım saatte bir kalkıp burnumun içi kurumasın diye nemlendirmem gerekiyordu vs..

Gecmis olsun.. Ne zaman oldunuz? Yolculuk yaptınız mı siz?
Teşekkür ederim. 2. Haftam ve çok rahat geçirdim darısı başına diyorum. Yolculuk yapmadım ama yolculuğa engel bi durumda değil ki 2 saatlik diyorsun. İlk gün saatte bir 15 dk buz koyuyordum 2. Gün 2 saatte bir 10 dakika koydum. O buz saatlerini kaçırma. Dediğim gibi eğilme. Hava çok sıcak güneşe aman deyim dikkat.

Back
X