- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Merhaba arkadaşlar Ocak ayında burun ameliyatı olacaktım nefes problemimle beraber dışındaki kemer de düzeltilecekti. Fakat burada okuduğum ameliyat sonrası olumsuzluklar nedeniyle vazgeçtim! Kemerlerde olsa bir burnum var önden memnunum onu da kaybetmek istemiyorum
Merhaba bende sadece kemer gitsin burnumun görüntüsü aynen kalsın istiyorum. Doktorum yaparım diyor ama iyileşme sürecini geçtim ya istediğim gibi olmazsa yamulursa, çökerse diye düşünüp duruyorumBende ocak gibi düşünüyorum kemer için bakalım nolcek
Sizin adınıza çok sevindim nasıldı süreciniz zormuydu? Nasıl bir burnunuz vardı mümkünse özelden resim atar mısınız?Yaklaşık iki sene önce ameliyat oldum ve o kadar memnunum kşiyi ki yaptırdım diyorum bence bir saha düşün :) iyi bir hekim her şeyin çaresi
Denemeden bilemeyiz canım, dişlerimi düzelttirmeden önce de aynı şeyleri söylediler bana mesela şimdi diyorumki niye durmuşum onca zaman, inci gibiler şimdi, bide yaş aldıkça burun büyüyor buna birinin dur demesi gerek benim içinMerhaba bende sadece kemer gitsin burnumun görüntüsü aynen kalsın istiyorum. Doktorum yaparım diyor ama iyileşme sürecini geçtim ya istediğim gibi olmazsa yamulursa, çökerse diye düşünüp duruyorum
Canım özelden resim atman mümkün mü? Siz baya rahatsınız keşke bende olabilsem o kadar olumsuz hikaye okudum ki...Denemeden bilemeyiz canım, dişlerimi düzelttirmeden önce de aynı şeyleri söylediler bana mesela şimdi diyorumki niye durmuşum onca zaman, inci gibiler şimdi, bide yaş aldıkça burun büyüyor buna birinin dur demesi gerek benim için
Atiyim canımCanım özelden resim atman mümkün mü? Siz baya rahatsınız keşke bende olabilsem o kadar olumsuz hikaye okudum ki...
Merhaba öncelikle teşekkür ediyorum. Ama doktoruma çok güvenmekle birlikte şimdilik sadece deviasyon Ameliyatı olup estetiği bir kaç yıl sonraya ertelemeyi düşünüyorum. Siz ne zaman ameliyat oldunuz sorun olmazsa öncesi sonrası resminizi atar mısınız?Olumsuzlari baz alirsan olumsuz olur evet bu sekilde olmayin.Dogru zamani bekleyin bu site yani bu forum zaten problem yasayanlarla dolu memnunum diyen bi kac kisiyiz,dr una guven hazir ol oyle ol.Artik kemik kirma yok lazerle duzeltiliyor burun sirti cok oyulursa belki cokme ihtimali olabilir ama kavissiz burun risksizdir.
Valla haklısınız ama benim olayım kadar takıntılı bir hal aldık geceleri uyuyamıyorum. En iyisi olmayım birkaç yıl erteleyin diye düşündüm. Siz ameliyat oldunuz mu?Zaten memnun olanlar gününü gün ediyor, memnun olmayanlar internete çöküp bizim gibi sürekli araştırma yapıyor
Evet iki kezValla haklısınız ama benim olayım kadar takıntılı bir hal aldık geceleri uyuyamıyorum. En iyisi olmayım birkaç yıl erteleyin diye düşündüm. Siz ameliyat oldunuz mu?
İşte bu yüzden hep vazgeçiyorum. Siz ikinciyi neden oldunuz?Evet iki kez
Olmayın, en iyisi...İşte bu yüzden hep vazgeçiyorum. Siz ikinciyi neden oldunuz?
Siz olsanız en başından olmaz mıydınız?Olmayın, en iyisi...
Valla helal olsun ve geçmiş olsun ama ben sizin kadar cesur değilim maalesef, risklerini ve sonrasını düşündükçe vazgeçiyorum sürek bir yandan olmak bir yandan olmamak istiyorum. Çok ortadayımya başkasından size ne? doktorunuzu bulun olun. ben oldum gitti. 7.günüm.
istemediğim bir burunla yaşamak istemiyordum. oh be diyorum
Ben olurdum,Siz olsanız en başından olmaz mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?