Burun ameliyatından vazgeçtim!!

Sadece kemer düzeltmenin ne gibi bir zararı olabilir ki size. Deviasyon yaptirmisken yaptirin bence. O memnun olmayan kisiler burun uçlarına bir sekilde mudahale ettiren kisiler. Burnumun ucunu biraz sivriltin, azicikta kaldirin derken bambaska (bana gore cirkin olan) bir burun cikiyor ortaya. Ben 2 yıl once deviasyon ameliyati oldum ve bende minicik bir kemer vardi. Hazir ameliyata girmisken onu da duzeltin demistim doktoruma o da burunun ucunu da biraz duzeltelim mi istersen kaldirabirim demisti (ki benim burnumun ucu düsük felan da degildir). Ben kesinle istemedigimi, dogalligimin bozulmasini istemedigimi belirttim. Ve gunum gelince kapali ameliyatta hem deviasyon hem de kemer sorunum cozuldu gitti. Suan cok memnunum goruntusunden de aldigim kaliteli nefesten de. Istersen sana dr'umun ismini verebilirim inegölde kendisi.

Merhaba çok teşekkür ediyorum öncelikle varsa lütfen öncesi sonrası resminizi gönderir misiniz?

Bence olma,İnan bana çektiğin acılara değmez.tamam güzel işler çıkartanlar illa ki var,ama çıkaramayanlar da bir o kadar fazla ne yazıkki.estetik konusunda en iyi doktoru bile bulsan kimi zaman o doktorlarında hatası oluyor.burun yapısı vs de önemli tabi.şans işi bu.bence olma derim

Bende sizin gibi düşünüyorum herkes sadece kemer be olabilir ki diyor fakat benim aklımda o kadar çok şey dolanıyor ki düşünmekten uyuyamıyorum. O kadar başarısız ameliyat var ki. Gerek var mı diyorum. Burnum az kemerli ama sonuçta doğal burnum bazen rahatsız olsam da

Olma bence.denemeden anlayamazsın diyorlar ama denek değil ki bu defalarca ameliyat olasın.sonuç hüsran olursa çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…