Burun ameliyatini kimseye önermiyom

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Selamlar

Burun ameliyati zor bir ameliyatdir herseye hazirlikli olun :)

Son düzenleme:

Resim atabilirmisiiiin ? Ve kime oldun yazabilirmisinnn. Burdan yazmak istemiyorsan priveden yaz. Ben yurtdisindan geldim ve bugun 3 uncu gunuuum. Ve simdilik cok mutluyuuum. Simdiden bile gzl seyler soyluo etrafim burnumda alci olduna rahmen

burun ameliyatı olmayın demek çok geniş kapsamlı bir sözcük canım. İşini iyi yapan çok güzel doktorlar da var.Ben burnunu beğenmeyen herkese burun estetiği olmalarını tavsiye ediyorum ben de . çünkü gerçekten kendim çok memnun kaldım hem nefesim hem görüntüm cok düzeldi hiç agrısız kanamasız cok rahat bir ameliyat gecirdim. Ve herkese de tavsiye ediyorum. Önemli olan doğru doktoru bulabilmek... Bir de ameliyatın yeni ise burnun şiştir şekilde birkaç ay içinde değişecektir bence biraz beklemelisin

Bir süredir yazdıklarını okuyorum aslında fotoğraf paylaşsan (paylaştıysan ben görmedim) buradan da objektif fikirler alabilirsin . Belki yazdığın kadar kötü değildir.

Doktorlar size ne istiyosunuz ne istemiyosunuz diye soruncada sakin istemediklerinizi söyleymeyin tam istemedinizi yapar ben cok pismanin tek dicektim hafif kavis hafif kalkik fazlada kurcalamicaktim gerci fazlada kurcalamadim tek dedim cakirin burunlari gibi olmasin öylede oldu!

tatlım benimkini kalkık yaptıda ne oldu iğrenç görünüyor baksana fazla kalkık olması o kadar kötü ki anlatamam.bnde kavis yok ancak ucu resmen cont bayrı gibi dimdik iğrenc görünüyor. böyle bir burnun olsun istemezsin.

Eklentiler

• IMG_0658h.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 212
benimde aynı düşmesini bekliyorum

kime yaptırdınız? isim yazarsanız daha yardımcı olur?

ya ben olmak zorundayım
bu yazıyı okyunca çok kötü hissettim ama nefes almak istiyorum yani o nefes almanın zor olması olayını yaşayan bilir idare edilir bir şey değil 2 tarafta da tıkalılık var üstelik...ne bileyim okuyunca cidden üzüldüm
inşallah güzel geçer ameliyatım

Eger nefes sorunu varsa tabi olcan ama estetikli amaciylasa olmayin derim dahada mutsuz olursunuz ben annemin ölümünden sonra daha yeni kendime gelmistim simdi ameliyatdan sonra yine ayni vasiyete döndüm cok kötü yani hele birde hergün aynaya bakıpta o burnu görmek ayrı bi dert hele birde kıgdınız paraya dahada yazık!!!!

benim nefesim %100 tıkalıydı etler vardı kemik eğriliği vardı hiçç nefes alamıyordum hep agzımdan alıyordum yoruluyordum dilim kuruyordu başım agrıyordu. estetikle beraber oldum ve cok memnun kaldım. ameliyat haftamda cok rahat gecti 1 gram agrım sızım olmadı hem nefesim hem görüntüm hem koku almam düzeldi iyiki olmuşum iyiki doğru doktoru bulmuşum doktor cok önemli bu işte

Ceren en bastan yazılarını okuyorum. Fotoğrafını yüzün belli olmadan koysan. Belki de güzel bir burnun var. Bazen etraftaki kiskanclar o kadar parayi bunami verdin derler. Bunu sana teselli vermek için söylemiyorum. Benim ameliyat olduğumu kimse anlamadı bile. Ben sonuçta başkaları beğensin diye olmadım. Ben seviyorum. Belki sen gorsen begenmezsin. Çaresiz degilsin. Ne için çalışıyoruz. Para kazanıyoruz kendimiz için. Zaman geçsin yine paranı biriktirip olabilirsin.

çok teşekkür ederim
evet aynen de öyle
hele sıcakta var ya off sıcakta o tıkanıklık hiç çekilmiyor
inşallah ben de kurtulacağım bu dertten ..

Evet olabilir ama gercekten ucuna hic müadele edilmedi o parayi burda 2500 euroya yaptirdim bildigin düz burun icu düsük ve inanirmisin ben hep bu burun seklinden korktum neyaziki basimada geldi hafif kavis hafif kalkik olsaydi raziydim en kötüsü kandirildim bana dediler görüsmede hayal ettigin resimleri getir degerlendiriz buseferde yok sen istedin dedi vallahi bukadar kötü degildim

Öncelikle geçmiş olsun doktor ismini yazar mısın özelden

Öncelikle geçmiş olsun doktor ismini yazar mısın özelden

Niyetim doktoru karalamak degil zaten kücük burunlari iyi yapiyo benimkisine kimse güzel burun demedi anliyacagin ne güzel nede kötü eskiye göre iyi biraz kalkik olsaydi iyi olurdu diyolar ve bu demwktirki verdigim para demek haramis

İnşallah güzel geçer. Bende bu yazıyı okuyunca etkilendim. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…