Burun ameliyatını KKB uzmanı mı yoksa estetik cerrah m yapmalı

msexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
125
6
38
İstanbul
arkadaşlar benim burnumda kısmen nefes alma problemi var burun kemiğinin eğriliği sebebiyle...fakat bu sebeple estetik olmak amacı ile ilk önce kkb uzmanına gittim kapalı ameliyatla burun estetiği yapabileceğini söyledi sonrada bir estetik cerraha gittim onuda resimlerimi çekerek burun ucunu keserek açık ameliyatla gerekirse ameliyat yapacağı hastanedeki kkb uzmanı ile ameliyata girebileceğini söyledi.
şimdi kararsızım sizce ne yapmalıyım

Bence doktorun tecrübesine göre değişiyor önemli olan doktor seçimi ve daha önce yaptığı ameliyatlar yoksa kbb uzmanı da plastik cerrah da başarılı veya başarısız olabilir ayrıca iyileşme süreci de önemli...

bn ya her iki konu uzamnlaşmış birii ya da dokorunuz yaptığı gibi kkb uzmanıyla birlikte ameliyata girmektirr

Ben 3 sene önce yaptırdım
Ameliyata KBB uzmanıyla beraber plastik cerrah girmişti
Sonuçtan memnunum şahsen
Ama doktoruna göre değişir.
Ozamanlar yeni mezun iken benim doktorum şuan da tanınan bi doktor oldu şansıma
Ve o zaman yaptırdığım fiyata şuan güler geçer kendileri

merhaba :) bende 1 ay 1 hafta önce burun estetiği ameliyatı oldum fakat aynı zamanda nefes alma problemimde bu operasyonda giderildi,kesin tavsiyem burun şeklide değişiklik olacaksa bunu bir estetik cerrahına yaptırman,o esnada zaten nefes alma problemine müdahele ediyor ve açık ameliyat daha kalıcı netice veriyor bana kalırsa şimdiden geçmiş olsun diliyorum..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…