Burun ameliyatının 6. Ayında törpüleme yapıldı(Resimli)

Bende de cikinti problemi var ve bu yüzden 2. bir operasyon gecirecegim. sizin en son halinizi mümkünse görebilir miyim? korktum memnun kalmadığınız icin.

Merhaba benim de 2,5 ay oldu ameliyat olalı en baştan beri çıkıntı var ödemler indikçe daha belli olmaya başladı dr masaj verdi ama geçeceğini düşünmüyorum geçmezse törpüleriz dedi şuan sizin törpinüzün üzerinden baya zaman geçmiş son durum nedir acaba bir de burun radiksim yüksekten başlayıp düz iniyor törpü yaparsa hafif kaviste istiyorum sizce nasıl olur psikolojim çok bozuk cevap verebilirseniz çok sevinirim

Ameliyatı kapalı teknik, törpüleme, türk lokumu ve letdown tekniğiyle oldum bende. Aynı problemler bende de çıktı. Revizyon oldum. Şimdi tekrar çıkıntı çıktı. 3. revizyonun yolu gözüktü. Hal böyle olunca letdown tekniğiyle ilgili makale okumuştum. İnce derililerde sıkıntı çıkarabiliyormuş. Sizde mi ince derilisiniz?
Hangi doktora oldunuz acaba?

Arkadaşlar daha önce burun sırtımda ödemler indikten sonra ortaya çıkan çıktı ile ilgili konu açmıştım.10 gün önce aynı doktor törpüleme yaptı çıkıntım çok az belirgin fakat bu seferde burun sırtım çok geniş ve dümdüz oldu.Ameliyatımı Kapalı teknik ve letdown rinopilasti ile atelsiz ve tamponsuz yaptı doktorum. İlk resimler ameliyat sonrası ortaya çıkan çıkıntı üçüncü resimlerde törpüleme sonrası👍
Hangi doktora ameliyat oldunuz?

Bizimkisi iki aylık mutluluk sonrası hüsran 😔 doktorumda bana tam tersini söyledi burnun kalın derili kapalı teknikle olumlu sonuç alamayabilirim dedi 🤔 masaj yaparken burun sırtıma dokunca rendeye dokunmuş gibi hissediyordum bir kaç noktada bariz çıkıntı vardı ama sonrasında törpüleme ile gittğini düşünüyorum çünkü şimdiki masajlarımda elim düzgün bir şekilde kayıyor burun sırtımda.Çıkıntı yok denecek kadar az tabi üç ay sonra falan belli olacak olup olmadığı.Burun sırtım bu şekilde kalın durursa bende yeniden revizyon düşünüyorum en azından hafif bir kavis olsun
Doktorunuz kimdi acaba?

Back
X