Allah Allah şaka gibi ya. Ne yapsak biz de gitsek Güney Kore'de mi ameliyat olsak. Bunlara eurolari dagitmaktan iyidir herhalde. Hem de güzel burun yapıyorlar.bana da 30 bin dedi biraz indirim yaptım cidden o kadar param vardı.kaburgadan kemik alındı,ameliyatım 3,5 saat sürdü.ameliyat öncesi görüşme çok yavan geçti hep kendisi konuştu ben ona istediklerimden bahsettim aralara girip en sonunda bir kaç örnek burun gösterdim bunlar gibi olsun diye.yani sonuç hüsran.burun sırtı kalın yandan önden kocaman ve dimdik bir burun.Koronaya hiç dua edeceğim aklıma gelmezdi ama maske takmak zorunda olmak beni bu çirkinliğimi göstermekten kurtarıyor.ayrıca bir şey daha belitmeliyim ki; mavi tikli fenomenlere ve yabancı ulkelerden gelenlere daha özenli davranıyor hatta kendisi görüşmede ağzıyla şöyle dedi; yakında yerli hasta almayacağım kaprisi şikayeti bitmiyor,yabancıya diyorum 5000 euro veriyor ameliyatı olup gidiyor geri gelme durumu da pek yok vs.bunu bizzat ilk görüşmemizde kendisi söyledi.daha neler neler söyledi ah ben o lafları duya duya hala nasıl inanıp ona ameliyat oldum ya insanın basireti bağlanır derler ya bu o olsa gerek.
Kırıklığa bağlı olarak yamukluk vardı onu da düzeltin dedim o da şekline dokunmadan yapamam dedi. O zaman çok değişmesine gerek yok, nefes alayım o yamukluk gitsin yeter dedim. Sonuç deformite, onu bile beceremedi yani.Çok geçmiş olsun.. Benzer bir durumu küçükken ben de yaşamışım ve nefes almamda benim de sıkıntı var son yıllarda daha da arttı.. Muayene olmaya korkuyorum malum pandemi sürekli erteliyorum ama mutlaka randevu alacağımSiz şeklini değiştirin mi dediniz? Açıkçası ben şekli değişsin hiç istemiyorum onu dememe rağmen bariz değişiklik olur mu acaba sadece nefes almak istiyorum
Şeklinde bir yamukluk yoksa burnunuzu bozmadan nefes problemini halledebiliyorlar. Onu doktora belirtirsiniz.Çok geçmiş olsun.. Benzer bir durumu küçükken ben de yaşamışım ve nefes almamda benim de sıkıntı var son yıllarda daha da arttı.. Muayene olmaya korkuyorum malum pandemi sürekli erteliyorum ama mutlaka randevu alacağımSiz şeklini değiştirin mi dediniz? Açıkçası ben şekli değişsin hiç istemiyorum onu dememe rağmen bariz değişiklik olur mu acaba sadece nefes almak istiyorum
bizim doktorlar güzel yaptıkları burunları paylaşıyorlar,yani şişlikler inse bile büyük kalacak,ufacık yüzlü minyon bir kadınım bana bunu nasıl yaptı anlamıyorum ona okadar güvenmiştim kiAllah Allah şaka gibi ya. Ne yapsak biz de gitsek Güney Kore'de mi ameliyat olsak. Bunlara eurolari dagitmaktan iyidir herhalde. Hem de güzel burun yapıyorlar.
Burnunuzda istediğiniz gibi olmaması dışında bir deformite oldu mu? Eğer olmadıysa hiç takmayın bence şişlikler inince kötü durmaz.
Şöyle göstereyim işte tipik mandal burun. Ameliyat gerekli mecbur.bizim doktorlar güzel yaptıkları burunları paylaşıyorlar,yani şişlikler inse bile büyük kalacak,ufacık yüzlü minyon bir kadınım bana bunu nasıl yaptı anlamıyorum ona okadar güvenmiştim kikoca burnum sırıtmasın diye yanak dolgusu arastırmaya başladım işte hayatımızı böyle böyle rezil ediyorlar,çok ihtiyacınız yoksa ameliyat olmanızı önermem.
Kırıklığa bağlı olarak yamukluk vardı onu da düzeltin dedim o da şekline dokunmadan yapamam dedi. O zaman çok değişmesine gerek yok, nefes alayım o yamukluk gitsin yeter dedim. Sonuç deformite, onu bile beceremedi yani.
İşin özü o küçükken geçirdiğim kaza olmasaydı burun ameliyatına estetik kaygıyla bulaşacak bir burnum yoktu. Hem küçük hem güzel bir burnum vardı. Şimdi geldiğim hale bak insan sinir krizi geçiriyor resmen.
Benim de sizin ki gibi büyük ihtimalle ahh o kazalar.. Ben yamukluğuna alıştım, asıl korkum amiyane tabirle bıçak altına yatmaŞeklinde bir yamukluk yoksa burnunuzu bozmadan nefes problemini halledebiliyorlar. Onu doktora belirtirsiniz.
benimki hem egri hem önü düşüktü.bence gayet ufak ,iyi bir burun sizinki .fikrinize müdahele etmek istemem, düşünün taşının doktor ile gerekirse 2-3 kere görüşün ve öyle karar verin.ben sırf bu kötü deneyimlerimi paylaşıp başkalarına yardımcı olabilmek adına üyelik oluşturdum.ben yandım eller yanmasınŞöyle göstereyim işte tipik mandal burun. Ameliyat gerekli mecbur.
şöyle söyleyim ;Alparslan beyin yaptığı burnu başka doktorlara gösterdim bir tanesş bile güzel burun demedi.neden bu kadar büyük bırakmıs,projeksiyon çok yüksek,sırtı kalın kalmış vs dediler.yani dedim sorun benim güzellik anlayışımda mı ama degil malesef,ameliyattan sonra ailem de dahil hiç kimse burnun ne güzel olmuş demediÖzelden fotosunu atar mısınız burnunuz cidden o kadar kötü mü oldu ki genclıgım gitti diyorsunuz((
Özelden fotosunu atar mısınız burnunuz cidden o kadar kötü mü oldu ki genclıgım gitti diyorsunuzselamlar ,bir ay önce Alparslan yıldırıma 25.000 tl karşılığı revizyon ameliyat oldum,muayene ücreti 500 tl.Emre ilhan 9000 euro fiyat vermişti,muayene ücreti 500 tl.Süleyman Taş 7000 euro 500 euro da muayene ücreti evet yanlış okumadınız 500 euro
Alparslan beye olduğum revizyon ameliyattan da hiç memnun kalmadım.kendisini ikinci şans olarak gördüm ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşattı bana .konuşup anlaştığımız burundan çok farkı yüzümle çok alakasız bir burun yaptı bana,ne deyim Allahından bulsun.içim çok acıyor,pskolojık olarak kötü durumdayım.burnunuzda ufak tefek sıkıntılar varsa bence doğallığı kalsın ve bu işlere hiç bulaşmayın.hem paranız hem hayallerınız hem de gençliğiniz gidiyor.
Anladım umarım her şey y istediğiniz gibi olurşöyle söyleyim ;Alparslan beyin yaptığı burnu başka doktorlara gösterdim bir tanesş bile güzel burun demedi.neden bu kadar büyük bırakmıs,projeksiyon çok yüksek,sırtı kalın kalmış vs dediler.yani dedim sorun benim güzellik anlayışımda mı ama degil malesef,ameliyattan sonra ailem de dahil hiç kimse burnun ne güzel olmuş demedi
Ufaklık olarak iyi nefes de alıyorum ama fazla kıkırdak almış. Zaten düşünmekten harap oldum doktor bulmak güvenmek bu riski almak çok çok zor.benimki hem egri hem önü düşüktü.bence gayet ufak ,iyi bir burun sizinki .fikrinize müdahele etmek istemem, düşünün taşının doktor ile gerekirse 2-3 kere görüşün ve öyle karar verin.ben sırf bu kötü deneyimlerimi paylaşıp başkalarına yardımcı olabilmek adına üyelik oluşturdum.ben yandım eller yanmasın
haklısın,biraz da şans işi ne deyim inşallah yüzünüz güler,şans sizinle olsun.ben okadar dua ettim, yalvardım Allaha ,abdest alıp çıktım evden , annemin babamın rızasını aldım ameliyat öncesi ama yok işte sonuç yine hüsran.Ufaklık olarak iyi nefes de alıyorum ama fazla kıkırdak almış. Zaten düşünmekten harap oldum doktor bulmak güvenmek bu riski almak çok çok zor.
siz revizyon için mi Zafer beyi düşünüyorsunuz?Arkadaşlar size Zafer Boyraz'ı takip etmenizi öneririm.. Yakın bir arkadaşım revizyon oldu kendisine. Bende burun ameliyatı için kendisine karar verdim. İnstadan biraz inceleyin isterseniz..
Ben burun estetiği için kendisine karar verdim. Ama arkadaşım revizyon oldu çok güzel oldu burnu.siz revizyon için mi Zafer beyi düşünüyorsunuz?
Alparslam yıldırım 25-30 bin.yurtdışından gelenlere 5000 euro ,Muhammet Dilber 80 bin,Timur Batmaz 25 bin,Nihat kaya 30 bin,Erkin Önsal 15-20 bin arası-Süleyman Taş 7000 euro ,Bahadır Baykal 30 bin,Hasan Emre Koçak 20 binden başlıyor,Emre İlhan 5000 euro ,Ahmet Alp 30 bin,Ali Alper Bayram 12-25 bin arası,Murat Enöz 22-25 bin arası,Teoman Doğan 50 bin.arkadaşlar revizyon için fiyatlarıda yazarsanız cok iyi olur.geçen sene 6.500 diyen doktor şimdi bide ilk ameliyata 30.000 çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?