Burun ameliyyatimin 45.gunundeyim ama hala burnum cook sis

guni

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
64
1
6
İstanbul
Ya arkadaslar lutfen yardim edin bana :(((( rinoplasti oldum 45.gunumdeyim ama hala burnum buyuk.ya aynaya bakinca agliyorum berbat buyuk gorunuyo hic boyle buyuk degildi..doktorum gececek diyor ama pek gecmiyor.korkuyorum ya boyle buyuk olursa :((:18:

Ya arkadaslar lutfen yardim edin bana :(((( rinoplasti oldum 45.gunumdeyim ama hala burnum buyuk.ya aynaya bakinca agliyorum berbat buyuk gorunuyo hic boyle buyuk degildi..doktorum gececek diyor ama pek gecmiyor.korkuyorum ya boyle buyuk olursa :((:18:

gecer inş yaa genelde okudugum kadarıla 3 aya kadar şişlikler genelde inyomuş cnm

benimde 1. ayım doldu çok şiş ve sert, ödemden dolayı burun deliklerimin büyüklüğü farklı ve önden bakınca yamuk duruyor. bunların hepsi birer süreç. üstelikte uzun bir süreç. bence ameliyat olacaklar süreci iyi bilip ona göre olmalı aksi halde psikolojik olarak kötü durumda olabilirler. çünkü kimsenin burnu ameliyattan,alçı çıktıktan sonra direk şeklini almıyor. herkesin iyileşme sürecide farklı oluyor burun yapısından dolayı. herkes kafasına göre yorum yapabilir o yüzden kimseyi kafana takma derim. zamanla geçeceğine inandır kendini. çok geçmiş olsun. burun işi sabır işi :)

benimde 1. ayım doldu çok şiş ve sert, ödemden dolayı burun deliklerimin büyüklüğü farklı ve önden bakınca yamuk duruyor. bunların hepsi birer süreç. üstelikte uzun bir süreç. bence ameliyat olacaklar süreci iyi bilip ona göre olmalı aksi halde psikolojik olarak kötü durumda olabilirler. çünkü kimsenin burnu ameliyattan,alçı çıktıktan sonra direk şeklini almıyor. herkesin iyileşme sürecide farklı oluyor burun yapısından dolayı. herkes kafasına göre yorum yapabilir o yüzden kimseyi kafana takma derim. zamanla geçeceğine inandır kendini. çok geçmiş olsun. burun işi sabır işi :)

gercekten de sabir lazim (sana da gecmis olsun :)

kendi yaptığım ve işe yarayan birkaç şey önerebilirim.öncelikle doktorunuz masaj verdiyse ihmal etmeden onları yapın.ben bunun dışında ayrıca gün içinde birkaç kez yüzümü soğuk suyla yıkadım,duştayken de soğuk su tuttum birkaç dakika(buz gibi değil ama,ılıktan bir iki nebze daha soğuk) geceleri hafif dik yattım hep ve burnumun özellikle şiş gelen yerlerine,yanlarına,ucuna ve alnımla burnumun birleştiği yere ödem giderici krem sürüp öyle yattım,sabaha kadar kaldı yüzümde.hatta masajlarımı da ödem giderici kremle yaptım.şişliklerim bir haftada inanılmaz azaldı ama bu seferde sanki ucunda toplandı.ucunun tam anlamıyla inmesi ve burnun da tam şeklini alması için 6 ay beklemek lazım.sıcaklar da tabi dezavantaj,ama az kaldı havalar serinleyince bişi yapmasanız da etkisi olacaktır az çok

Back
X